29 листопада 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 29.11.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Розлучена і щаслива КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Вголос"
Сучасне мистецтво - яке воно? КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "NEXT"
Півсотні кращих: сьогодні в мерії вручили сертифікати переможцям конкурсу "Громадський бюджет-2020"

У мерії сьогодні урочисто вручили сертифікати переможцям конкурсу "Громадський бюджет-2020". Півсотні освітніх, муніципальних і молодіжних проєктів будуть реалізовані у наступному році. Схвальну оцінку отримали автори, співавтори, координатори. Сказали спасибі усім криворіжцям, які голосами підтримали творчі, соціальні ініціативи для міста і для кожного криворіжця.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нові підходи до вищої освіти: сьогодні представники криворізьких вузів поспілкувалися з міністром освіти і науки України

Сьогодні в педагогічному університеті освітяни криворізьких закладів вищої освіти мали зустріч з міністром освіти і науки Ганною Новосад. Обговорювали питання нової системи фінансування вузів, автономізації вузів та покращення якості вищої освіти в Україні. Олена Мухіна слухала освітян.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі Аміни Менго перенесли

Cьогодні Дзержинський суд мав провести слухання у справі про наругу над тілом шестирічної Аміни Менго. Проте засідання вчергове відклали - обидві сторони наполягли на оголошенні перерви. Представник потерпілої - Елли Менго, не прийшов до суду за станом здоров’я. Захисник обвинувачуваних повідомив - не встигає приїхати, бо затримався на засіданні у Жовтневому суді. Наступне слухання призначене на шосте грудня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Правоохоронці припинили діяльність нелегальної заправки на колесах

У Кривому Розі правоохоронці припинили діяльність нелегальної заправки на колесах. 27 листопада до поліції надійшла інформація про незаконну мобільну автозаправку в Тернівському районі. Правоохоронці виявили автомобіль, переобладнаний під АЗС із дизельним пальним. Наразі транспорт і обладнання вилучені. Конфіскували понад тисячу літрів солярки. На порушника складено адміністративний протокол.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знайшли тіло чоловіка біля будинку в Довгинцівському районі

Біля однієї з багатоповерхівок знайшли тіло літнього чоловіка. Це сталося сьогодні вночі у Довгинцівському районі. У загиблого були виявлені численні ушкодження. Правоохоронці вже затримали підозрюваного у скоєнні вбивства.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підакцизні товари - під законом: у місті підсумували роботу з протидії тіньовому обігу алкоголю

Міська робоча група з питань протидії тіньовому обігу алкогольних напоїв і тютюнових виробів підсумувала свою роботу з початку року. Упродовж одинадцяти місяців за незаконну реалізацію підакцизних товарів до відповідальності було притягнуто 600 осіб. Загальна сума штрафів склала понад 150 тисяч гривень. Детальніше - Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомога поруч: у місті провели благодійний концерт у підтримку онкохворого Володі Осташка

Допомога поруч. Сьогодні у палаці культури «Центральний» відбувся благодійний концерт. Творчі колективи закладу виступили для місцевих школярів. Мали благородну мету - збирали кошти на лікування онкохворого Володі Осташка. Творче дійство бачив Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Саксаганському районі стартував щорічний фестиваль "Повір у себе"

Повір у себе. Таку назву має щорічний спортивний фестиваль Саксаганського району. Він традиційно об'єднує дітей з особливими потребами. У Криворізькому природничо-науковому ліцеї творчі та спортивні колективи району розважали своїх гостей та влаштували для них ігрову естафету.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На Інгульці буде кіно: в Палаці культури «Інгулець» готуються до відкриття нового сучасного кінозалу

У концертному залі – ще й кіно. Завершуються останні приготування до відкриття нового сучасного кінотеатру в Палаці культури «Інгулець». Цю подію в житломасиві очікують 5 грудня. Долучитися до мистецтва кіно тут зможуть як мешканці Інгульця, так і всі охочі криворіжці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знову відклали. На суд у справі спаленої криворізької дівчинки Аміни Менго не з’явилися адвокати

Cьогодні у Дзержинському районному суді мало б відбутися слухання у резонансній справі про наругу над тілом 6-річної Аміни Менго. Проте засідання вчергове відклали – обидві сторони наполягали на оголошенні перерви.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Нічне вбивство. Біля під’їзду в Кривому Розі знайшли труп 68-річного чоловіка

Сьогодні вночі біля одного з під’їздів у Довгинцівському районі жорстоко вбили 68-річного чоловіка.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки