03 грудня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 03.12.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Нахімічив на вибух

Нахімічив на вибух. Мешканець Металургійного району вдома змішував хімічні речовини. Реакція призвела до вибуху, внаслідок якого сталася пожежа в кімнаті квартири на четвертому поверсі п’ятиповерхівки. Сам горе-хімік отримав опіки обличчя, шиї та рук. Деталі - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пожежа в багатоповерхівці на проспекті Миру: постраждалих немає

Сьогодні близько 8-ої ранку спалахнула пожежа в дев'ятиповерхівці на проспекті Миру. Полум'ям охопило квартиру на 6-му поверсі. На місці події працювали вогнеборці 10-ї та 11-ї пожежно-рятувальних частин. Ліквідатори пожежі драбиною піднімалися на балкон. За словами рятувальників, у квартирі проживають жінка з дитиною. На щастя, помешкання виявилося порожнім. Причини загоряння встановлюють правоохоронці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мешканець приватного сектору намагався перешкодити будівництву контейнерного майданчика

З минулого року у місті впроваджується програма впорядкування та благоустрою контейнерних майданчиків для збору сміття. Нові сучасні системи - закриті, відтак запобігають засміченню прилеглих територій. Сьогодні зводили черговИй такий майданчик у Металургійному районі. Та процесу завадив мешканець приватного сектору. Комунальникам нічого не залишалося, окрім як викликати правоохоронців.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Бізнес та інформаційні технології: Кривий Ріг сьогодні приймав міжнародний форум "БІТ-19"

Кривий Ріг сьогодні приймав міжнародний форум "БІТ 19". Він є майданчиком для бізнес-комунікацій потенційних клієнтів із тими, хто забезпечує вітчизняні компанії ай-ті засобами та послугами. Нові розробки, свіжі ідеї та пропозиції представників інформаційних технологій - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Слухання у справі Лютова

Справа про умисне вбиство двадцятирічного студента Олександра Лютова сьогодні вкотре не отримала продовження в суді. Півгодинне з'ясовування юридичних тонкощів завершилось перенесенням засідання. Воно відбудеться у Дзержинському суді одинадцятого грудня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Капітальний ремонт спортзалу восьмої школи - реалізований проєкт "Громадського бюджету - 2019"

Проєкт "Громадського бюджету" реалізували у восьмій школі. Відтепер для уроків фізкультури та спортивних заходів у школі є сучасний спортзал. Як зустріли учні та педагоги обновку, який інвентар нині у їхньому розпорядженні – бачила наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нові спортивні секції у закладах освіти

Вже у наступному році юні криворіжці зможуть безкоштовно займатися спортом у секціях, що працюватимуть у загальноосвітніх закладах міста. Сьогодні на робочій нараді з тренерами та педагогами міський голова обговорив питання організації таких гуртків та секцій. Більше знають наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Україно-литовський форум: українські підприємці взяли участь в економічному форумі у Вільнюсі

Наприкінці листопада у Вільнюсі відбувся п'ятий україно-литовський економічний форум. У складі офіційної делегації у його роботі брали участь і криворізькі підприємці. Про розвиток галузей виробництва обох країн, альтернативну енергетику і перспективи - наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знахідки пошуковців: волонтери передали рідним знайдені у ході експедиції останки червоноармійців

На контрольно-пропускному пункті "Гоптівка-Нєхотєєвка" відбулась передача останків бійців Червоної Армії, знайдених українськими волонтерами у ході осінньої пошукової експедиції. Знахідки були виявлені під Харковим, Вінницею та Полтавою. Вікторія Сімкіна розкаже більше про це.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Марафон пам'яті: зустрічі зі школярами до Дня вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС

14 грудня в Україні відзначатиметься День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. У Саксаганському районі нині мешкають близько тисячі чорнобильців-ліквідаторів та людей, які постраждали від цієї аварії. Понад вісімдесят із них - члени районної організації "Союз Чорнобиль України". З нагоди річниці завершення будівництва захисного саркофагу над четвертим енергоблоком ліквідатори організували марафон пам'яті у школах району.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На Інгульці розіграли традиційний кубок веселих та кмітливих

Традиційно веселі та кмітливі збираються в Інгулецькому районі на ігри КВК. Цього року центром гумору став Палац Культури Південного комбінату.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки