05 грудня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 05.12.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Кривий Ріг став переможцем Всеукраїнського конкурсу "Кращі практики місцевого самоврядування"

"Кривий Ріг туристичний: нереальна реальність" - однойменна презентація практик місцевого самоврядування міста стала фіналістом та одним із переможців Всеукраїнського конкурсу "Кращі практики місцевого самоврядування". Конкурс пройшов за підтримки Міністерства розвитку громад і територій та Ради Європи. Свої досягнення у розвитку промислового туризму представила делегація від Криворізької міськради. Зі столичного Клубу Кабінету Міністрів України - репортаж Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сьогодні вранці сталося замикання в електрощитовій 81-го ліцею

Ледве не трапилась пожежа. В 81-му ліцеї сьогодні загорілася електропроводка в щитовій. Співробітники навчального закладу одразу взяли ситуацію під контроль. Будівлю ліцею знеструмили, учнів та педагогічний колектив евакуювали. Постраждалих вдалося уникнути. Деталі - в наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На пожежі у Криворізькому районі загинуло двоє людей

Вогонь забрав життя подружжя. Учора ввечері у селі Красівське Криворізького району виникла пожежа в квартирі на верхньому поверсі двоповерхівки. На місце події виїхали рятувальники 23-ої та 26-ої частин. Вони і виявили тіла двох людей у квартирі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Жінка ледь не згоріла заживо у будинку

У палаючому будинку ледь не згоріла заживо жінка. З покинутої будівлі у Центрально-Міському районі, яку охопила пожежа, постраждалу винесли рятувальники. Про причини загоряння дізнавалися наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізькі лікарі вдосконалювали професійний рівень на Всеукраїнській тренінг-програмі

Сьогодні криворізькі лікарі вдосконалювали свій професійний рівень на Всеукраїнській тренінг-програмі «Мистецтво лікування». Тренінговий курс у місті пройшов за підтримки Міністерства охорони здоров’я України. Про ноу-хау в медичній сфері розкаже Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В Криворізькому аеропорту провели змагання команд трьох летовищ

Криворізький аеропорт сьогодні зустрічав представників асоціації аеропортів України. Тут відбулася зустріч між представниками організації та працівниками летовищ з різних міст. Програма зустрічі передбачала змагання між командами криворізького, харківського та столичного аеропортів з авіаційної безпеки. Детальніше розкаже Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Затоплений підвал: як вирішується проблема мешканців багатоповерхівки на вулиці Липневій

Підтоплення підвалу багатоповерхівки на вулиці Липневій, п'ять тривалий час дошкуляє мешканцям. Досі численні скарги та звернення людей до різних аварійних служб проблему не усунули. З мешканцями та фахівцями поспілкувався Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Бізнесмени-учасники соцпроектів обговорювали нові перспективи для мешканців міста

У Кривому Розі діють сім соціальних проектів за участі підприємців. Малий та середній бізнес міста надає підтримку малозахищеним верствам населення. Учасників соціальних ініціатив запросили на нараду управління розвитку підприємництва, де підбивали підсумки благодійної діяльності.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У місті збирають ідеї для Індастріалфесту-2020

Опен спейс обговорення Індастріал фесту 2020 днями відбулося у Кривому Розі. Представники громадськості та організації - постійні учасники масштабного заходу ділились новими ідеями щодо проведення фестивалю.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі відзначили найкращих волонтерів року

Сьогодні, 5-го грудня - Міжнародний день волонтера. Відзначили його у 91-й гімназії. Її двері були відкриті для всіх волонтерів Кривого Рогу. Найкращих нагородили міськими грамотами.

 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки