10 грудня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 10.12.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 10.12.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
На випередження: міська комісія з надзвичайних ситуацій перевіряє готовність підприємств до дій у разі пожежної небезпеки

Міська комісія з надзвичайних ситуацій розпочала перевірку всіх комунальних, державних та приватних установ Кривого Рогу. Перевіряли готовність діяти під час пожежної небезпеки. Цього разу задіяні заклади освіти, охорони здоров’я, розважальні центри, та житловий фонд.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Десять тисяч на відкуп: п'яний водій пропонував хабаря патрульному

10 тисяч гривень за можливість обійти відповідальність. Таку суму нетверезий водій "Део" пропонував поліцейському. Випадок стався у п’ятницю ввечері у Тернівському районі. 31-річного водія, який рухався з порушенням правил дорожнього руху, зупинили патрульні. У чоловіка за кермом виявили характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на місці та у медзакладі водій відмовився. Натомість запропонував залагодити ситуацію десятьма тисячами гривень. Від хабаря інспектор патрульної поліції відмовився та викликав слідчо-оперативну групу.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З турботою про планету: школярі вчаться практичному застосуванню Екологічного кодексу криворіжця

Як виробити звичку в будь-яких справах дбати про життя планети? Формувати еконавички з дитинства - така мета фахівців міського управління екології. Вони оновили Кодекс екологічної поведінки криворіжця, який діє в місті уже п’ять років. Нововведення переважно стосуються практичного застосування екологічних навичок. Основний принцип порад кодексу - це може зробити кожен. Олена Мухіна розповість більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Капремонт триває: у Саксаганському й Довгинцівському районах реконструюють каналізаційні колектори

Капітальний ремонт каналізаційних колекторів – питання, що назрівало роками. Нині воно вирішується силами "Кривбасводоканалу". Перші кроки – оновлення чотирикілометрового трубопроводу в Саксаганському районі та двохсотметрового - в Довгинцівському. Що вже зроблено - бачила наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відремонтували гуртожиток - створили ОСББ

Після ліквідації заводу гірничого обладнання, що на Гданцівці, на баланс комунального господарства міста перейшов гуртожиток цього підприємства за адресою Старовокзальна, 42. Тоді, у 2015 році, житлова споруда була у вкрай занедбаному стані. В ньому вимушено мешкали більше ста жильців. У мерії вирішили допомогти людям. У минулому році з міського бюджету були виділені кошти на ремонт гуртожитку. Нещодавно роботи завершили. Змінився як вигляд споруди, так і її статус. Тепер це - не гуртожиток, а об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Харчування по-новому: меню за рецептами майстер-шефа впроваджують у 78-ій школі

Нове меню від шеф-кухаря Євгена Клопотенка вже активно випробовують у Кривому Розі. До кулінарних новацій в учнівському харчуванні приєдналась 78-а школа. Чим годують дітей і чи до смаку їм зміни у шкільній їдальні - цікавився Євген Клусовський.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Всеукраїнський тиждень права: взаємодію поліції і громадськості під час мирних зібрань обговорили в КНУ

Сьогодні в КНУ обговорювали тему взаємодії поліції та громадськості під час проведення мирних зібрань. Захід, який розпочав у нашому місті Всеукраїнський тиждень права, зібрав близько сотні учасників: поліцейських, науковців, викладачів та студентів вузу. Правоохоронці наголошують: основне завдання патрульних на мирних зібраннях – забезпечення громадського порядку і дотримання прав та свобод кожної людини.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято близько: якими будуть головна ялинка, квітковий годинник та новорічне містечко Кривого Рогу

Північний Полюс по-криворізьки. Підготовка до новорічних свят у місті - в самому розпалі. Головна ялинка Кривого Рогу вже зібрана і прикрашена. Як і в попередні роки, новорічне дерево розташувалось у Парку Героїв. Там же ладнають і святкову ілюмінацію. А криворізький квітковий годинник - саме вбирається у тематичну вдяганку. Бачила новорічне містечко Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Назустріч новорічним святам - залізницею: в період свят діятиме новий графік руху потягів

Назустріч новорічним святам - залізницею. Для криворіжців, які планують подорожі у святковий період - приємні новини. Укрзалізниця запровадила зміни у розкладі руху поїздів через станцію Кривий Ріг - Головний. Різдвяні мандрівки до Європи стануть простішими. Наше місто і Чоп уже з наступної неділі з'єднає прямий потяг. Є зміни і в залізничних маршрутах нового року. Детальніше - Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка пам'яті: відкрилась експозиція до 100-річчя з дня народження Миколи Миколаєнка

В міському історико-краєзнавчому музеї відкрилась меморіальна виставка. Її присвятили сторіччю з дня народження криворізького письменника та культурного діяча Миколи Миколаєнка. В експозиції - твори, фотографії та особисті речі видатного земляка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відкритий простір: в Покровському районі запрацював новий Грін-хаб

У Покровському районі відтепер - новий Грін Хаб. З ініціативи Зеленого центру Метінвест у палаці культури «Центральний» з’явився центр для дозвілля та навчання. Свято відкриття нового простору - в нашому наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки