11 грудня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 11.12.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 11.12.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Європейське місто спорту

Кривий Ріг - Європейське місто спорту 2020. Про присвоєння такого звання повідомила криворізька делегація, яка нині перебуває в Брюсселі на чолі з мером міста Юрієм Вілкулом. Нагадаємо, восени Кривий Ріг відвідали експерти Асоціації Європейських столиць і міст спорту. Криворіжці презентували спортивну програму, перспективні проєкти та діючі об'єкти. У місті щороку проводиться понад півтисячі змагань з олімпійських та неолімпійських видів спорту. Незважаючи на припинення державного фінансування, збережені всі 10 дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Збив дівчину і втік

Збив дівчину-підлітка і залишив на дорозі. Поліція розшукує водія, який учора ввечері на перехресті вулиць Української та Харитонова скоїв наїзд на 16-річну криворожанку. Більше про інцидент знає Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на Хабарівській

Аварія з пішоходом сталася сьогодні вранці. На перехресті вулиць Володимира Бизова та Хабарівської легковик збив жінку. І знову - на пішохідному переході. Постраждала - в лікарні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сімейні лікарі діляться досвідом з колегами

Кривий Ріг посідає лідерські позиції за темпами впровадження новітніх технологій у закладах сімейної медицини. А Центр первинної медико-санітарної допомоги №4 входить до числа 15-ти кращих закладів первинної ланки в країні. Сьогодні представники центру ділились досвідом з колегами з інших міст.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Небезпечна зграя

У Тернівському районі по вулиці Мировича, 11, зграя собак уночі нападає на вуличних котів. Щоранку місцеві жителі знаходять біля свої під'їздів та на дитячому майданчику неживих чотириногих. У деталях ситуації розбиралися наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Повернення бійця додому

З Білорусі щойно повернулися пошуковці. Вони відвозили в Толочинський район останки бійця, знайдені восени на Харківщині. У складі експедиції "Барвінківський котел" були і криворіжці. Тоді виявили останки більше як ста сорока червоноармійців. П'ята частина з них мала упізнавальні особисті знаки. Так вдалося встановити особу білоруського солдата Василя Білановича.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пошуковці знайшли останки німецьких солдатів

Криворізькі волонтери "Пошук-Дніпро" ексгумували останки двох бійців Вермахту. На таку знахідку натрапили працівники "Кривбаспромводопостачання" під час ремонту трубопроводу в селищі Токівське Апостолівського району. Пошуковці припускають, що земельні роботи велися на території відомого з архівів кладовища німецьких солдатів. В лютому на цьому місці вже знаходили останки трьох німецьких бійців. Але тоді пошуковцям не вдалося провести всі необхідні роботи. Після відповідної перевірки останки будуть перенесені на офіційні німецькі цвинтарі. Найближче з таких розташоване у Кропивницькому.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Конференція асоціації імплантологів

Повернути усмішку стає реальніше. Новітні технології допомагають якісно відновити зубний ряд. Можливості сучасної стоматології в Кривому Розі обговорили провідні фахівці Дніпропетровського підрозділу Асоціації імплантологів України. Криворізькі спеціалісти дізнались більше про особливості підбору та встановлення імплантатів, навігаційну хірургію, сканування ротової порожнини та інші нововведення, за якими - майбутнє.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ідеї для Єврофесту

Єврофест 2020 - очікувана подія у Кривому Розі. До неї ще майже півроку, та підготовка вже розпочалася. Вислухати нові ідеї, змінити чи об’єднати локації, запросити зірок – такі питання вирішуватимуть з громадою. Оупен спейс обговорення масштабного заходу відбулося днями. Свої пропозиції вносили організатори, волонтери та усі бажаючі. Слухав ідеї майбутнього фестивалю Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сонячні діти: нова виставка у краєзнавчому музеї

Сонячні діти - на світлинах. Група криворізьких фотохудожників підготувала виставку фотографій особливих дітей. Днями вона відкрилась в міському історико-краєзнавчому музеї. В експозиції - до сотні фотознімків. Занурились в атмосферу світлих дитячих емоцій і наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Територія особливого значення. Криворізьку річку Інгулець включили до Смарагдової мережі

До Смарагдової мережі включили 106 нових українських територій (майже 1,5 мільйона гектарів). Серед них – долина річки Інгулець з балкою Зеленою, де «АрселорМіттал Кривий Ріг» планує розташувати відвал «Степовий-2», – повідомляють представники коаліції «Досить труїти Кривий Ріг».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки