13 грудня 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 13.12.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Пам'яті ліквідаторів ЧАЕС у Кривому Розі поклали квіти

14-го грудня Україна вшановує учасників ліквідації катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції. 33 роки тому ліквідатори не мали ні відповідного обладнання, ні інструкцій чи досвіду, але зробили все, що від них залежало. За порятунок від ядерної загрози поплатилися здоров’ям, а то і життям. Сьогодні криворіжці традиційно збирались біля пам'ятних знаків чорнобильцям, аби вшанувати полеглих ліквідаторів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворожанка загинула під колесами таксі

Сьогодні вранці на 173-му кварталі під колесами авто загинула людина. ДТП сталася на вулиці Едуарда Фукса. Водій таксі наїхав на жінку, що перетинала дорогу у не призначеному для переходу місці. Від отриманих травм 31-річна жінка одразу померла. У поліції повідомили - водія затримано.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Правоохоронці знайшли водія, який збив дівчину

Правоохоронці знайшли водія та автівку, на якій ввечері 10-го грудня збили дівчинку на пішохідному переході. Тоді водій просто зник з місця ДТП. Наразі триває досудове розслідування, повідомили у поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Переможниця конкурсу краси

Наша - найгарніша. Наприкінці року в Україні традиційно проходить конкурс "Краса без обмежень". Учасниці - дівчата та жінки з інвалідністю. Цьогоріч, як ми вже розповідали, гран-прі отримала наша землячка. Щоправда, криворожанкою Олена Корабльова стала не так давно. Про шлях до красивої перемоги дівчина розповіла в екслюзивному інтерв'ю телеканалу Рудана.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Привітали працівників суду із професійним святом

15-го грудня в Україні відзначають День працівників суду. Криворізькі служителі Феміди приймали вітання сьогодні в мерії. З урочистого прийому - сюжет наших журналістів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проблемні питання для ВПО: діти, які постраждали внаслідок збройного конфлікту

На конференції в Донецькому юридичному інституті сьогодні презентували програму "Довгострокових рішень для внутрішньо переміщених осіб". Мова йшла про окрему категорію ВПО - "діти, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Туристична майстерня індустріального Кривого Рогу

Як зробити місто привабливим для туристів, створити єдину фірмену концепцію та впізнаваний бренд - саме про це сьогодні йшлося на “Туристичній майстерні міста”. На зустріч запросили президента Національної туристичної організації України Івана Ліптугу. На прикладі Одеси він розказав учасникам майстерні, як зробити місто впізнаваним в усьому світі. Криворізьким колегам також було що презентувати - дивимось.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новий клас для занять іноземною мовою у 52-й школі - результат перемоги у "Громадському бюджеті-2019"

Проєкт «Громадський бюджет» продовжує дарувати можливість жителям міста брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету. Переможцями проєкту стають школи, лікарні та дитсадки, які втілюють у реальність свої мрії. У 52-ій школі вивчення англійської тепер стане зручнішим та якіснішим. Нову кімнату іноземної мови бачили наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжгаз дарує новорічні подарунки клієнтам

На наступному тижні у "Криворіжгазі" святкуватимуть традиційний День клієнта. Компанія вітатиме своїх користувачів подарунками. На учасників акції чекає розіграш головного призу. Для участі потрібно просто відвідати центри осблуговування "Криворіжгазу".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чи бути Скайуокеру у Кривому Розі? Кіноанонс для поціновувачів "Зоряних війн"

Фани "Зоряних війн" вже чекають на завершальний епізод космічної саги. Та були побоювання, що фільм у прокат в нашому місті не вийде. Чи будуть криворізькі глядачі насоложуватись новою історією про родину Скайуокер у місцевих кінотеатрах, дізнавались наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Барви: у музколеджі відбувся різдвяний концерт бандуристів

Передноворічні "Барви". Яскравий народний мелос подарував слухачам ансамбль бандуристів "Барви" Криворізького музколеджу. Дивував і сучасним, і давнім. Пригадали мандрівки за кордон. Як зустрічають ряснобарвне звучання бандур за межами України, та чим потішили музики на цьогорічному різдвяному концерті у сюжеті Ірини Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі на 5 днів припинять рух двох трамвайних маршрутів

З 14 по 18 грудня з 9:30 до 14:30 не працюватимуть два трамвайних маршрути, – повідомляють у міському відділі транспорту та зв’язку.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки