15 грудня 2019

Кредити - чужі, а проблеми - власні: де взялись борги із різних банків на різну суму - у людей, які цих грошей у руках не тримали

Три різні жінки та майже однакові три історії. Камінь спотикання – кредити, яких вони не брали. Всі троє мають спільний головний біль: що робити з чужими кредитами від різних банків на різну суму? Чи є шляхи, здатні вивести з кредитного полону? Разом з обманутими криворожанками відповіді шукав Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нова ГО опікуватиметься проблемами хворих на діабет

У Кривому Розі більше ста п'ятдесяти дітей хворіє на цукровий діабет. Недуга, навіть виявлена в ранньому віці, потребує пожиттєвого лікування. Батьки таких дітей часто-густо зіштовхуються з широким колом проблем – від браку інформації до нестачі коштів на препарати для лікування. Захист прав та допомога родинам, де виховуються діти з цукровим діабетом - такі завдання взяла на себе нещодавно створена у місті нова громадська організація. Про дитяче життя з недугою і підтримку дорослих - у сюжеті Дениса Пляца.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Собаче питання: де корені проблеми безпритульних тварин?

Безпритульні тварини – одна з болючих проблем українських міст. Чотириногі без господарів - причин такого явища чимало. Тварини розмножуються, губляться або ж і просто потрапляють до рук таких власників, які за першої ж проблеми можуть викинути їх на вулицю. Регулювання чисельності безпритульних тварин у місті здійснює спеціалізований центр. Про долю домашніх улюбленців і народжених на вулиці, про тварин, що постраждали від рук людини - розкаже Юлія Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Туристична майстерня: зацікавлені у просуванні Кривого Рогу туристичного прагнуть зробити місто впізнаваним у світі

На цьому тижні Кривий Ріг відвідав Президент Національної туристичної організації України. Для криворізьких колег він провів тренінг "Як перетворити місто на територію, привабливу для туристів". Іван Ліптуга - одесит. Він брав безпосередню участь у брендизації Одеси, завдяки чому це місто стало впізнаваним по всьому світу. Криворізькі колеги презентували свої напрацювання - концепцію загального візуального стилю Кривого Рогу, створення елементів фірмового бренду та проєкт “Подаруй туристу місто”. Олена Мухіна - про туристичну майстерню Кривого Рогу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Один день з "Криворіжгазом"

Природний газ - основний енергоносій. Найбільш затребуваний і водночас - найдорожчий і найнебезпечніший. Робота спеціалістів газового господарства - непомітна для більшості споживачів. Утім, саме вони цілодобово забезпечують безперебійну подачу газу мешканцям міста. Олена Павловець провела день у компанії фахівців "Криворіжгазу".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято краси і грації: організатори підбили підсумки ТОP MODEL Кривий Ріг 2019

Свято краси і грації для наймолодших влаштували організатори ТОP MODEL Кривий Ріг 2019. На сцені театру імені Шевченка криворізькі дівчатка змагалися за корону - демонстрували свої таланти і авторське вбрання. Конкурсантками в розкішних сукнях і з зачісками та з манерами юних моделей милувалися батьки, журі, організатори. Кому дістався заповітний титул - знає Катерина Кіріченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новорічна пошта Дідові Морозові: психологи схвалюють, а діти - просто вірять

На початку грудня є таке незвичне свято - День замовлення подарунків та написання листів Діду Морозу. У багатьох країнах світу поштамти починають надавати послуги з відправки новорічних послань або ж відкриваються спеціальні поштові установи. За місяць до новорічних свят люди, забуваючи про чати, беруться за письмо від руки. Більше епістолярна традиція спілкування з добрим чарівником поширена на заході. Та вірять у силу новорічних листів і маленькі, а іноді - й дорослі криворіжці. Про користь паперових меседжів полярному дідусеві зауважують навіть педагоги.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Напоїв та обібрав. У столиці «клофелінщик» із Сумщини напав на криворіжця

На Центральному залізничному вокзалі Києва співробітники кримінальної поліції помітили двох чоловіків, один із яких був непритомний, а інший нишпорив у його кишенях, – повідомляє відділ комунікації поліції столиці.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Широківський район отримав нового голову - президент призначив Євгена Ситниченка

Президент України 13 грудня призначив нового голову Широківської районної державної адміністрації.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Мало технарів. Кривий Ріг візьме участь в україно-німецькому освітньому проєкті «Мініфеномента»

Криворізькі школярі візьмуть участь в україно-німецькому освітньому проєкті «Мініфеномента» - зможуть дослідити закони фізики та явища природи шляхом експериментів, - кажуть у ДніпроОДА..

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
На перехресті біля тисячки автобус збив криворожанку

Середина грудня на дорогах Кривого Рогу позначилась кількома смертельними аваріями.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
24 спортсмени криворізького клубу «Ямамічі» здобули медалі Кубку міста з вільної боротьби

Учора в Кривому Розі відбувся Кубок міста з вільної боротьби. У ньому взяли участь 24 спортсмени клубу східних єдиноборств «Ямамічі», – повідомляють на сторінці клубу у фейсбук.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
45 врятованих криворізьких кажанів знайшли притулок у Харківському екопарку

Пам'ятаєте цю історію з порятунком рукокрилих? Тепер 45 криворізьких кажанів знайшли затишний притулок у Харківському екопарку Фельдмана.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Четверта перемога! Криворізький боксер Ігор Шевадзуцький переміг іспанця в Болгарії

Учора в болгарському місті Пловдив криворізький боксер-супертяж Ігор Шевадзуцький бився проти іспанця Даніеля Роблеса.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки