16 грудня 2019

Петро Салко - масажист КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Прості історії"
Випуск № 49 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 16.12.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 16.12.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Перший прийшов: до Кривого Рогу прибув перший з понад пів сотні нових тролейбусів

Парк тролейбусів уже найближчим часом поповниться на чотири машини. Сьогодні до Кривого Рогу прийшов перший з 54 нових тролейбусів. До кінця тижня ще три одиниці громадського електротранспорту прибудуть до міста. А вже з понеділка – вийдуть на маршрути.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Маленьку знайду, яку покинули в під'їзді, виходжують в першому пологовому будинку

До пологового будинку – після народження і без мами. Учора в під’їзді багатоповерхівки по вулиці Васякіна в Металургійному районі мешканці знайшли покинуте немовля, замотане у старі речі. Не розгубились: одразу викликали поліцію та швидку. Маленьку знахідку доправили до пологового будинку №1. Сьогодні її провідали наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Аварійно небезпечний грудень: за тиждень у місті - одинадцять ДТП за участю пішоходів

Упродовж минулого тижня в місті різко зросла кількість ДТП за участю пішоходів. З одинадцяти випадків три стали фатальними для пішоходів. У причинах аварій, що забирають життя людей, розбиралась Олена Мухіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Темний перехід: в підземному переході на зупинці "Ставки" поцупили ліхтарі

Пішохідний підземний перехід, що на зупинці "Ставки" у Покровському районі, вчора залишився без світла. Ліхтарі та електричний кабель поцупили крадії металу. Валерій Кожухар знає більше про цю історію.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Присяга з освідченням: новобранець військової частини 3011 освідчився коханій під час складання присяги

Як і любов, одна на все життя. У суботу складали присягу новобранці військової частини 3011. Останнім часом молоді військові обирають цей особливо урочистий день для освідчення коханим. У семи містах України відповідь "так" на плацу отримали 11 новобранців, повідомляє прес-служба Національної гвардії. Так було і в Кривому Розі. Про подвійну присягу - Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Безоплатна правова допомога: з початку року 12 тисяч криворіжців стали клієнтами першого місцевого центру

У Всеукраїнський тиждень права в Кривому Розі відбулися заходи для дорослих та наймолодших. Правопросвітницькі зустрічі, екскурсії і тематичні дитячі квести. Правова освіта і повага до закону та прав людини - такі головні завдання Тижня права називають у першому Центрі безоплатної правової допомоги. З юристами поспілкувалася наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки