18 грудня 2019

У пошуку екстриму КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Мрія не старіє"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 18.12.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Нова амбулаторія: сьогодні у Покровському районі відкрився 46-ий у місті сімейний медзаклад

Передноворічний подарунок для криворіжців. Сьогодні у Покровському районі відкрилась 46-та амбулаторія в місті. Відтепер більше трьох з половиною тисяч дорослих та майже тисяча дітей будуть обслуговуватись у новому медзакладі. На відкритті побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Безбар'єрний доступ: підсумкове засідання міського комітету з доступності

Відбулось підсумкове засідання міського комітету з доступності. На ньому відзначили покращення умов доступу до важливих об'єктів людей з інвалідністю, що пересуваються на візках. Додатково обладнані та поновлені зручності для маломобільних громадян майже на трьох сотнях об'єктів. Протягом року у місті вели роботу зі створення умов безбар'єрного доступу в користуванні транспортом та впроваджувались нові засоби доступності у закладах самоврядування.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Повідомлення про псевдовиграші - шахрайські схеми: роз'яснення фахівців

Ви виграли квартиру або мільйон гривень, стали власником автівки чи виграли мегакруту мультиварку – такі раптові повідомлення на телефон або поштою все частіше надходять напередодні свят. Не поспішайте радіти, розчаровують фахівці. Найчастіше такі пропозиції – всього лиш шахрайські схеми. Вони давно відомі, проте випадки, коли люди потерпають від таких псевдовиграшів, усе ще трапляються. Головна ціль шахраїв – кошти довірливої людини. І в процесі нібито отримання неіснуючого подарунку чужі гроші обов’язково потраплять до їхніх кишень. Хоч би і кошти за доставку обіцяного подарунка.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В районі автовокзалу знайшли тіло чоловіка

У ніч на вівторок в Довгинцівському районі виявили тіло чоловіка. Смерть констатували медики. Чоловік лежав на підлозі з розбитим обличчям. В поліції відкрили кримінальне провадження.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на Калнишевського: пішохід потрапив під колеса Ланоса

У Центрально-міському районі пішохід потрапив під колеса Ланоса. За даними очевидців, чоловік перебігав дорогу у непризначеному місці, внаслідок чого отримав переломи і струс мозку. 71-річний водій іномарки не встиг зреагувати на появу людини перед авто. Потерпілому надали першу медичну допомогу і доправили у першу міськлікарню.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд у справі пораненого таксиста відклали

Сьогодні Жовтневий районний суд мав продовжити розгляд кримінальної справи за обвинуваченням 21-річного екс-службовця нацгвардії у замаху на вбивство водія таксі. Засідання відклали через нестачу доказів і неявку на суд свідків злочину. Колегія суддів задовольнила клопотання щодо подовження строку тримання обвинувачуваного під вартою на 60 днів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Центрально-Міському районі замінили водовід

Комунальне підприємство "Кривбасводоканал" завершило масштабний капремонт у Центрально-Міському районі. На вулиці Українській замінили водовід. А це, кажуть фахівці, відчутно покращить водопостачання житлових будинків.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У школах проходять передсвяткові уроки безпеки

Свята наближаються. А з ними - підвищується ризик виникнення пожеж. У ці дні криворізьких школярів навчають правилам безпечного поводження. Такі заняття відвідала і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Волонтер Корпусу миру навчає англійської учнів Тернівського ліцею

До Америки, не виходячи з класу. Така можливість віднедавна з'явилась у школярства Тернівського ліцею. Корисно, креативно та соціокультурно. Завдяки волонтеру-американцю та проєкту "Корпус миру США в Україні" саме так минають їхні уроки англійської. Бачила навчальний процес у ліцеї Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новий дитячий центр відкрили на Східному-3

Мрії, які стають реальністю. У Кривому Розі ідеї соціально відповідальних бізнесменів втілюються у створення сучасних дитячих центрів розвитку. Днями на Зарічному та Східному відкрилися два таких осередки. Реалізувати проєкти допомогли громадська організація «Криворізька фундація майбутнього» та компанія Метінвест. Що пропонують батькам та дітям – у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Акція "День клієнта" у Криворіжгазі триває

Новорічні сюрпризи від "Криворіжгазу". Акція "День клієнта", розпочалася на початку тижня. У клієнтському центрі споживачам, які завітали за консультацією, дарують і порцію позитиву. Для дорослих - презенти, для малечі - майстер-класи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перемога Орфана Сананзаде на міжнародному турнірі

Криворізький кікбоксер здолав болгарського суперника на змаганнях у Києві. Спільно з Українською лігою професійного кікбоксингу, WIZARD PROMOTION COMPANY провели щорічну серію післяматчевих зустрічей. До складу української збірної увійшли багаторазові чемпіони, серед яких наш земляк - Орфан Сананзаде. Його суперником став Георгі Тодоров з Болгарії. Його титулований криворіжець здолав, відправивши суперника у нокаут. Глядачі побачили три видовищні бої, а також потужний андеркард вечора з семи боїв.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки