02 січня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 02.01.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 02.01.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Дитинка під ялинку: у новорічне свято в місті народилося семеро малюків

Найдорожчі подарунки. У Новорічне свято в місті народилося семеро малюків. Близько першої години новорічної ночі в перинатальному центрі на світ з'явився хлопчик. А в перший день нового року в усіх пологових відділеннях міста народилося ще шестеро малят - два хлопчики і чотири дівчинки. З будинку, де починаються нові життя - наш перший сюжет випуску.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Що надміру - те недобре: у свято бригади швидкої допомоги працювали удвічі інтенсивніше

Не для всіх криворіжців новорічні вихідні видались радісними і щасливими. Далося взнаки надмірне споживання спиртного та порушення звичних дієт. Як повідомляють медики Криворізької станції швидкої допомоги, у перший день нового року кількість травмувань зросла удвічі - в порівнянні з буденними показниками. В тому числі - внаслідок хуліганських дій.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перша хвиля свят минула спокійно: Криворізький відділ поліції

Понад півтисячі викликів - така статистика новорічної ночі від криворізьких поліцейських. Переважно причинами звернень на лінію 102 були побутові сварки, бійки та неналежна поведінка містян під дією «оковитої». Загалом, зі слів поліцейських, перша хвиля цьогорічних свят у місті минула спокійно, без тяжких злочинів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Довгинцівському районi позашляховик спричинив два ДТП і гарячі пристрасті

Шлях для позашляховика - не указ. Учора пізно ввечері у Довгинцівському районi по вулиці Петра Дорошенка водій за кермом позашляховика не впорався з керуванням, збив огородження обабіч дороги, виїхав на тротуар та застряг на клумбі. Далі події розвивалися ще стрімкіше. Усе - бачили наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Затримали підозрюваних у вбивстві

Від п’ятнадцяти років - до довічного ув’язнення. Таке покарання в разі доведення вини загрожує трьом чоловікам, яких затримали криворізькі правоохоронці. Їх підозрюють у вбивстві 62-річного чоловіка. Нагадаємо, на світанку 30 грудня на ринку «Ювілейний» знайшли тіло сторожа у калюжі крові. Пенсіонера забили насмерть, він помер від тяжких тілесних ушкоджень. Того ж дня вже опівдні зловмисників викрили по слідах, які вони безпечно полишили за собою після пограбування кіосків. Троє криворіжців 17-ти, 20-ти та 21-го року наразі перебувають у СІЗО.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гарячі перші години Нового року: коментар рятувальників

Гарячими видались перші хвилини нового року для мешканців будинку на Свято-Миколаївській у Центрально-Міському районі. Там під час запуску феєрверків загорівся балкон - на нього залетіла піротехнічна ракета. Пожежу ліквідували, люди у ній не постраждали. А в перший день року рятувальники винесли з вогню власника квартири в багатоповерхівці у Тернівському районі. Чоловіка доправили до лікарні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перемога в "Громадському бюджеті": у дитсадку №303 - новий музичний зал

Музичне новоріччя. У 303-му дитсадку свято зустріли в оновленому залі для занять музикою. Такий подарунок діти отримали від активних батьків та педагогів. Проєкт закладу став переможцем конкурсу "Громадський бюджет".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новорічні свята - зусиллями дорослих: особливе свято для особливих дітей

Новорічні свята - зусиллями дорослих. У переддень Нового року для дітей та батьків об’єднання "Веселка" у місті влаштували яскраве свято. Сучасний формат, зустріч з естрадною зіркою і звісно ж - подарунки. Особливе свято для особливих дітей - в нашому наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Повірити у диво: волонтери організували свято для вихованців дитячого будинку-інтернату

Волонтери Координаційного центру допомоги та "Всеукраїнського об'єднання "Визвольний рух" у новорічні дні влаштували свято для вихованців дитячого будинку-інтернату, що в Саксаганському районі. Деталі - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вперед у 2020-ий - на велосипеді: у місті всьоме відбувся благодійний велозабіг Дідів Морозів

У Новий рік - двоколісним. Когорта червоно-білих представників новорічних свят вирушила в рік-2020 на роверах. Велозабіг Дідів Морозів - за сім років став святковою благодійною традицією міста. Про новорічний настрій на велосипеді - далі в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новорічна екотрансформація: свято для юних екологів міста

Новорічна екотрансформація. У Центрі дитячо-юнацької творчості "Сонях" Саксаганського району влаштували свято для вихованців гуртків еколого-натуралістичного напрямку усього міста. У святковій атмосфері підбили підсумки року для юних екологів та разом розважились під ялинкою.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спорт і творчість: на Льодовій арені зустріли Новий рік казковою виставою

Спорт і творчість. Льодова арена вперше за останні шість років стала місцем проведення театрального дійства за участі дітей. Представники зимових видів спорту проводжали старий і зустрічали Новий рік авторською казкою "Снігова королева".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Оце так відзначили! У Кривому Розі хулігани поперевертали урни в сквері. Відео

Відео, на якому видно, що у сквері Чорнобильців вандали перекинули урни, продемонстрували користувачі соцмережі Facebook.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки