10 січня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 10.01.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Погорів на хабарі: поліція затримала заступника голови Широківської ОТГ

Впіймали на гарячому. Заступника голови Широківської об’єднаної територіальної громади затримали за підозрою в одержанні хабаря. За інформацією обласної прокуратури, чиновник отримав сім тисяч доларів від підприємця за дозвіл на будівництво газової АЗС на території громади. Деталі знає Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Збили літню жінку на переході в Покровському районі

Знову дорожньо-транспортна пригода з постраждалим - і знову на пішохідному переході. Сьогодні вранці у Покровському районі на зебрі автівка збила літню жінку.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Загорівся диван - загинув чоловік: криворіжець задихнувся від чадного газу

Вчора криворіжець у себе вдома задихнувся від чадного газу. Тіло знайшли сусіди в одному з приватних будинків вулиці Кольорова, що у Центрально-Міському районі. Рятувальники припускають, що причиною пожежі стало паління у ліжку. Остаточних висновків чекають від правоохоронців.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Грип: до епідпорогу далеко, та медики припускають погіршення ситуації

За перший тиждень року на ГРВІ захворіли понад сто тисяч українців. Більше половини з них - діти. Про це повідомляє МОЗ. Утім, до епідпорогу ще далеко. Показник захворюваності нині уполовину менший від критичної межі. З усіх випадків - у десяти припускали грип. 12 випадків ГРВІ протікали важко. З початку епідсезону зареєстровано два летальних випадки від ускладнень грипу. Про ситуацію в Кривому Розі - Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Теплий дім: цьогорічне фінансування програми - 10 мільйонів гривень

Збільшити енергоефективність будинку – замінити старі двері та вікна, відремонтувати та ізолювати систему теплопостачання, оновити електропроводку. Допомогу у цьому пропонує програма «Теплий дім», що діє в нашому місті з 2017-го року. За цей час на її впровадження з міського бюджету виділили 35 мільйонів гривень. Понад 250 будинків-переможців програми вже стали енергоефективнішими. Як долучитися до проекту та як проходить відбір переможців, дізнавався Євген Клусовський.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Потоки води на Терміналі: хто ремонтуватиме трубу?

Тече трубопровід біля другого ставка. Про це повідомили городяни. Кажуть, поблизу Терміналу вода незрозумілого походження стікає до ставків. Бригада підприємства «Кривбасводоканал» сьогодні побувала на вказаному місці. Після перевірки спеціалісти зазначили - поломка не в їхній мережі. Чия вода і хто ремонтуватиме трубу – ще належить з'ясувати.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тварини і петарди: власники чотириногих - проти використання піротехніки в громадських місцях

Незабутній Новий рік. Мережею шириться все більше дописів про тварин, які постраждали від новорічної піротехніки. Наслідки народних гулянь за розповідями ветеринарів і власників чотирилапих - у сюжеті Яни Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Семінар з джиу-джитсу для українських патрульних

Українські патрульні підвищують свою кваліфікацію та долучаються до вивчення азів самооборони. Для правоохоронців проводяться семінари з основ самозахисту й техніки боротьби джиу-джитсу. Один із таких пройшов сьогодні у Кривому Розі на базі спорткомплексу "Молодість". На семінарі побувала і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Клубі юних моряків - новий спортивний зал для занять із дзюдо і самбо

У зимові канікули - святковий настрій для криворізької малечі щодня. Такий ритм свят підтримують дорослі. Для вихованців міського клубу юних моряків новий рік розпочався із здійснення мрії малих спортсменів. У закладі відкрився зал для занять з бійцівських дисциплін: дзюдо і самбо. Більше про нововведення знає Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Схуднути після свят: поради дієтологів, як скинути зайві кілограми правильно

Новорічні свята поступово підходять до завершення. Залишають по собі і гарні світлини, і приємні подарунки. А ще - зайві кілограми. Як позбутися таких небажаних наслідків смакування делікатесами? Для тих, хто обіцяв собі приходити у форму одразу після свят - територія професійних порад з Катериною Кіріченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Місячне затемнення: експерти кажуть - воно сьогодні буде особливим

21-ша 21-на за київським часом. Особливе місячне затемнення відбудеться сьогодні. Експерти кажуть, що у ньому беруть участь всі планети, окрім Венери. Що не можна робити під час затемнення та чого очікувати, знають наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пів століття - у щасті й коханні. У Кривому Розі подружжя відсвяткувало золоте весілля

Сьогодні Раїса та Леонід Цокури відзначили ювілейну річницю шлюбу, золоте весілля.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Сьогодні вранці в Кривому Розі «ВАЗ» збив пенсіонерку на переході

Сьогодні о 9-ій ранку біля зупинки по вулиці Сержанта Рзянкіна в Покровському районі на пішохідному переході автомобіль збив літню жінку. У полції кажуть, що водій з місця аварії не тікав.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Злякався петард. Допоможіть знайти йорика Боню, за ним дуже сумує родина!

Власники загубленого йоркширського тер'єра Боні у розпачі звернулися до журналістів "Рудани" по допомогу. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки