14 січня 2020

Справа про вбивство чотирьох людей: строк тримання під вартою продовжили

11 сторінок обвинувального акту і знову - перерва. Сьогодні у Жовтневому райсуді відбулося закрите засідання у справі 66-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві чотирьох людей. Нагадаємо, у жовтні 18-го року в палісаднику мешканця Центрально-Міського району на прізвисько «дід Міхей» правоохоронці виявили закопаними п'ять тіл. Наразі в суді йому інкримінують дві статті – умисне вбивство і незаконне поводження зі зброєю. Сьогодні на засіданні зачитали обвинувальний акт, повідомляє прес-служба райсуду.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Карантин по сказу скасовано

Спеціалісти Держпродспоживслужби звертаються до городян з нагадуванням про обов’язкову вакцинацію домашніх тварин. Наприкінці жовтня минулого року у Центрально-Міському і Тернівському районах були зафіксовані випадки сказу серед домашніх тварин - у кішки та собаки. Факти зараження підтвердила експертиза Дніпропетровської регіональної держлабораторії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зима по-криворізьки: тепла погода - загроза кліматичному благополуччю

2019 рік став найтеплішим в історії у всій Європі. В Україні протягом року температурні рекорди було побито понад 30 разів. Експерти відзначають - вперше за історію спостережень теплішими, ніж норма, виявилися усі 12 місяців року. Погоду не за сезоном продовжуємо спостерігати і нині. На зміну аномально теплій осені прийшла по-весняному приязна зима. Україна та Кривий Ріг - розквітають і роздягаються. Про природні дива - Яна Чоботаренко

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Цей День - спорт. Підготовка до чемпіонату світу з рукопашного бою

Щойно заврешились свята, а криворізькі спортсмени вже в активній фазі підготовки до міжнародних змагань із рукопашного бою. Щільний графік тренувань, уважний

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Щедрий вечір музики: "BEL'CANTO" знову у Кривому Розі

Романтична назва цього колективу мимоволі переносить до Європи. Голосиста четвірка зі Львова "BEL'CANTO" - знову у Кривому Розі. Чотири золоті голоси заспівали для криворіжців у вечір Старого нового року.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Цілодобова ветдопомога: петицію не підтримано

Створити хоча б одну цілодобову ветклініку в Кривому Розі. Електронну петицію із таким проханням розглянули сьогодні на позачерговій сесії міськради. До обговорення запросили представників державних та приватних установ, що надають ветеринарні послуги. Чого бояться лікарі-ветеринари, і як пройшо голосування - знає Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Люди - проти встановлення веж мобільних операторів

Сучасне життя без зв’язку вже ніхто не уявляє. Вежі мобільних операторів стали типОвим елементом екстер'єру кожного міста – вони розташовуються на дахах будинків, магазинів. А інколи - і просто у дворі, як у Довгинцівському районі. Однак є «але». Люди обурені, вважають: базові станції негативно впливають на здоров’я. Детальніше – в нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вшанували пам'ять колишнього очільника міста Григорія Гутовського

Він будував це місто. У день пам’яті колишнього голови Криворізького міськвиконкому Григорія Гутовського на Центральному кладовИщі відбулась поминальна панахида. Сьогодні виповнилося 27 років з дня смерті видатного криворіжця.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Згоріла людина у покинутій будівлі

Сьогодні у Покровському районі пожежа забрала життя людини. Вогонь гуляв у покинутій будівлі на вулиці Едуарда Фукса. Під час гасіння полум’я пожежники виявили обгоріле тіло. Як повідомили рятувальники, встановити стать людини на місці не вдалося. Далі - Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пристрасті довкола конкурсу: на половину міських маршрутів перевізники визначені

Хто возитиме? Визначити перевізників пасажирів на міських автомобільних маршрутах – мета засідання конкурсної комісії, що відбулось сьогодні. Пристрасті довкола теми вирували ще до початку зібрання - перед будівлею мерії. (К) Близько десятка учасників фінальної частини конкурсу – юридичні та фізичні особи, які надають послуги з пасажирських перевезень. Через помилки в документах частині претендентів відмовили в участі. На половину міських маршрутів переможці були визначені.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Свято Маланки та Василя в ПК "Карачуни

Порцію новорічних радощів подарували для учнів 79-ої школи артисти палацу культури "Карачуни". Свято Маланки та Василя, що відзначали вчора

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чи "перевзуватися" цієї зими? Водії думають, фахівці - радять

Автолюбителі цієї зими не поспішають "взувати" зимову гуму. Менше снігу — менше клопотів і витрат, аргументують водії. Про доцільність літньої гуми за умови сухої зими, і про те, чим загрожує зайва економія - у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"ЦЕЙ ДЕНЬ" (14.01.20) КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Аліменти мають бути сплачені: наскільки дієві санкції щодо боржників?

З початку року зріс розмір аліментів. У Мін'юсті пояснили - це пов'язано зі збільшенням прожиткового мінімуму. З першого січня мінімальний гарантований розмір аліментів для дітей до 6-річного віку становитиме 889 з половиною гривень, для дітей від 6 до 18 років - одну тисячу сто дев'ять гривень. (К) Як відзначають у виконавчих службах, ще кілька років тому судове рішення про стягнення аліментів неплатникам вдавалося суттєво відтягнути, або і взагалі уникнути відповідальності.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У справі вбивств 4 людей у Кривому Розі підозрюваному діду Міхею зачитали обвинувальний акт. Фото 18+

Сьогодні у справі про вбивства 4 осіб, у яких підозрюють 66-річного громадянина Л., так званого діда Міхея, оголосили обвинувальний акт, який налічує 11 сторінок.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки