15 січня 2020

Пенсіонер ледь не загинув на пожежі

Побутова техніка ледь не позбавила життя пенсіонера. Вчора близько дев’ятої вечора в одному з будинків на вулиці Локомотивній сталася пожежа. Зайнялося у квартирі на першому поверсі. Постраждав господар оселі. Про причини та наслідки загоряння розповіли рятувальники.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Захист прав: фахівці проконсультували ветеранів праці

Захист своїх прав - не тільки перевага, а й обов’язок споживача. Про це йшлося на зустрічі ветеранів праці АМКР з фахівцями у сфері захисту прав споживачів. З палацу культури Металургів - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Всеукраїнське профспілкове віче: профспілки на захисті прав своїх трудівників

Завтра у Києві скликається Всеукраїнське профспілкове віче. Люди виходять на захист конституційних, трудових прав працівників та діяльності професійних спілок в Україні. Представники криворізьких організацій профспілки металургів та гірників теж вирушають до столиці. Кажуть, вимагатимуть від Кабміну та Верховної Ради терміново відкликати законопроєкт про працю. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розгляд справи про напад на таксиста перенесли на лютий

Сьогодні в Жовтневому райсуді мало відбутись засідання у справі колишнього службовця Нацгвардії, якого підозрюють у нападі на таксиста з ножем. Нагадаємо, інцидент стався торік у липні. Та засідання сьогодні було перенесене - через неявку адвоката підсудного Ярослава ВерхУші. Як повідомили в суді, до розгляду справи повернуться вже у лютому.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рожева зима: озимі в нормі, доки немає значних морозів

Як зима із сюрпризами може позначитись на врожайності? Аграрії занепокоєні: якщо погода так званої рожевої - теплої - зими різко зміниться, є ризик втратити озимі. Тим часом у відділі агрометеорології Укргідрометцентру зазначають, умови грудня і початку січня видались сприятливими для посівів. Утім, доля озимини залежатиме від того, як проходитиме похолодання - пів зими ще попереду. Про можливі ризики для озимих зернових культур ми розпитували у місцевих фермерів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зміни для абонентів «Криворіжгазу»: переглянули тариф на розподіл газу

Для компанії «Криворіжгаз» вперше за останні 5 років переглянули тариф на розподіл газу. Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, ухвалила рішення про підвищення тарифів на послуги газорозподільних мереж. Однак, як стверджують у «Криворіжгазі», для підприємства ухвалений тариф - збитковий.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пільги по сплаті ЖКГ: Кабмін спростив перехід на готівкову форму

Нова поправка Кабміну. З першого січня пільговики зможуть у будь-який час перейти на готівкову форму виплат пільг на житлово-комунальні послуги. Нагадаємо, у жовтні минулого року набула чинності постанова про монетизацію пільг на послуги ЖКГ. Аби скористатись такою можливістю, пільговики мали подати заяву до 15 жовтня. Нині правила переходу на грошову форму виплат пільг спростилися.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Співпраця з містом: у 73-ій школі презентували оновлений кабінет

Допомога освітній галузі - один з вагомих напрямків співпраці міста з промисловими підприємствами. Південний комбінат допоміг оновити матеріальну базу 73-ій школі. Тут відремонтовано та по-сучасному обладнано кабінет хімії. На презентації оновленого навчального кабінету побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Міський конкурс "Історичні читання"

Найкращого знавця історії країни серед школярів почали шукати у Покровському ліцеї. Вже традиційно тут відбулися «Історичні читання». Це перший етап Всеукраїнського конкурсу Малої академії наук. Минуле і сьогодення України, визначні події у світі - найбільш обізнаного у цих темах обирали судді конкурсу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стартував міський конкурс "Інфотехнос-2020"

Інфотехнос-2020 - на старті. Сьогодні відбувся перший етап міського конкурсу для талановитої молоді з дев'ятого по одинадцятий клас. Винахідники, що вже зарекомендували себе у Кривому Розі і далі - родом саме з цього конкурсу креаторів. Попереду у школярів непростий обласний етап - перепустка на всеукраїнський рівень. Як стартували інфотехніки - далі в нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Газ у школі: невідомі розпилили балончик з перцевим газом

Евакуація школярів, призупинений на годину навчальний процес та звернення до лікаря. Це наслідки розбризканого з балончика перцевого газу. Подія сталася сьогодні під час великою перерви у 115-тій школі, що на житломасиві Південного комбінату. Деталі інциденту дізнавалася наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фольклорний фестиваль у палаці культури «Першотравневий»

Українська народна пісня лунала сьогодні у палаці культури «Першотравневий». Самодіяльні колективи із різних куточків Дніпропетровщини виконували різдвяні й обрядові пісні на відкритому регіональному фестивалі фольклорного мистецтва «Берегиня».

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"ЦЕЙ ДЕНЬ" (15.01.20) КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Переможний прецедент! Криворіжець Денис Пасько – віцечемпіон Зимових юнацьких олімпійських ігор-2020

У Лозанні (Швейцарія) тривають ІІІ Зимові юнацькі олімпійські ігри-2020. Сьогодні криворізький хокеїст Денис Пасько здобув срібло цих змагань, - повідомляє НОК України та олімпійська команда.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Гуляю, випиваю, схочу - постріляю? У кафе затримали криворіжця з пістолетом

Сьогодні, близько 14:30 правоохоронцям повідомили, що на вулиці Магістральній перебуває чоловік зі зброєю, – повідомила пресслужба патрульної поліції Кривого Рогу.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки