16 січня 2020

Зазіхнули на святе: пограбували експозицію під склом на місці старовинної церкви

Зазіхнули на святе. Невідомі пограбували атріум, встановлений над фрагментами фундаменту першої криворізької церкви - Святителя Миколая в Центрально-Міському районі. Викрали близько двадцяти п’яти предметів старовини. Утім, за офіційними даними, особливої цінності вони не становлять. Це здебільшого цвяхи, інші металеві предмети колишнього масового виробництва та ксерокопії банкнот кінця 19 сторіччя.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Затримали наркоділків

Наркотиків на пів мільйона гривень. Вчора співробітники Криворізького відділу поліції та полку поліції особливого призначення під процесуальним керівництвом третьої прокуратури затримали групу наркоділків. Лідером угрупування виявився п'ятдесятирічний чоловік. Діяв він з двома спільниками - жінкою та чоловіком. Правоохоронці документували діяльність фігурантів справи протягом кількох місяців. В ході операції на об'єкті у Покровському районі силовики провели обшуки. Вилучили наркотики, вартість яких на чорному ринку становить близько п'ятисот тисяч гривень, а також зброю.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Профспілки мітингують у столиці

Сьогодні у столиці профспілки продовжували акцію проти нового законопроєкту «Про працю». Серед кількох тисяч мітингуючих – представники криворізьких профспілкових організацій. Під стінами Верховної Ради відбулось віче, на якому прийняли та підписали резолюцію. (С) Протестувальники вказали у документі аспекти законопроєкту, з якими не погоджуються. Та перемістилися до офісу Президента. У випадку, якщо новий трудовий кодекс не переглянуть, представники профспілок попереджають про всеукраїнську акцію протесту.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Службове розслідування: у школі №10 розгорівся скандал

Службове розслідування проводять у відділі освіти виконкому Центрально-Міської райради. Перевіряють інформацію про ймовірні фінансові зловживання колишнього директора 10-ої школи. Про трудових підсніжників і техніку не за призначенням - Яна Богославська.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Убивство таксиста: поліція затримала підозрюваного

Учора увечері зловмисник напав на водія таксі. Тіло чоловіка з ножовими пораненнями виявили у селищі Авангард. Деталі резонансної пригоди дізнавалася наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підсумки спортивного року в Інгулецькому районі

В Інгулецькому районі відзначили кращих спортсменів. Минулий рік був успішним, кажуть тренери. І з гордістю розповідають про перемоги своїх вихованців на різних рівнях - від обласних змагань до чемпіонатів країни і світу. Тисячі мешканців взяли участь у спортивних перегонах, яких торік було в районі майже півсотні

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виплати особам з інвалідністю: у місті зріс розмір допомог

З початку року в місті змінився розмір соціальної допомоги окремим пільговим категоріям криворіжців. Зокрема, це стосується людей з інвалідністю. Подробиці у сюжеті

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Платіжки за тепло у теплому грудні

Кабмін затвердив зміни у розмірах нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води. В уряді обіцяли зменшення сум за спожите тепло у платіжках українців до 30-ти відсотків. Кривий Ріг першим серед міст Дніпропетровщини відреагував на зміни. Кожне підприємство отримало доручення міського голови стосовно коригування тарифів для доступності послуг теплопостачання. Як це проходить та що знають містяни про нововведення - цікавилися наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Місця для обряду: рятувальники готують водойми до водохрещенських купань

19-го січня відзначається завершальне свято різдвяно-новорічного циклу - ВодОхреще або Богоявлення. Чимало криворіжців збираються за традицією зануритись у крижану воду. Для цього у місті готують природні та штучні водоймища. Офіційних місць для проведення обряду - чотири. Там про безпеку людей дбатимуть рятувальники. Наразі спеціалісти проводять розчищення дна на місцях проведення Водохрещенських купань.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"ЦЕЙ ДЕНЬ" (16.01.20) КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Живана: на міському конкурсі школярі представили доповіді на природничу тематику

З науковими доповідями на природничу тематику сьогодні виступали члени Малої академії наук. Традиційний конкурс користується популярністю у старшокласників. Це стартовий майданчик до обласного та всеукраїнського етапів конкурсу. Про експерименти криворізьких учнів – у нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі затримали 48-річного підозрюваного у вбивстві таксиста на Авангарді

Сьогодні у Кривому Розі затримали 48-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві таксиста, тіло якого вчора виявили з ножовими пораненнями у селищі Авангард Центрально-Міського району.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Метадону, опію та прекурсорів - на півмільйона. Групу наркодилерів затримали у Кривому Розі. Відео

15 січня під час обшуків поліцейські, спільно з працівниками полку поліції особливого призначення, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 3 затримали членів злочинної групи, які займалися збутом метадону та опію на території міста. Лідером об’єднання виявився 51-річний чоловік, – повідомляє пресслужба Криворізького відділу поліції.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Соцпрацівниці "БТ Мережа Кривий Ріг" виявили ВІЛ-інфекцію у мешканця гуртожитку

Соцпрацівниці проєкту #HealthLink "БТ Мережа Кривий Ріг" відвідали гуртожитки сімейного типу і перевірили на ВІЛ 90 людей.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Роззули. Уночі на Карачунах у Кривому Розі злодії поцупили колеса з двох автомобілів

Сьогодні уночі невідомі злодії «роззули» два автомобілі, які власники залишили у дворах у Центрально-Міському районі. Про це повідомляють дописувачі у соцмережі Facebook.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки