21 січня 2020

Нова система: електронні платежі в муніципальному транспорті

Завтра у Кривому Розі запрацює нова електронна система оплати проїзду. Зчитувальні термінали - валідатори - вже встановлені на турнікетах швидкісного трамвая, а також у тролейбусах, трамваях та комунальних автобусах. Оплата за новою системою відбуватиметься моментально. Усі кондуктори уже пройшли відповідний навчальний курс. Водночас паралельно діятиме і готівковий розрахунок. З подробицями Валерій Кожухар. 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 21.01.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 21.01.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Для школярів і студентів проїзд у комунальному транспорті - безкоштовний

З початку року проїзд у криворізькому комунальному транспорті безоплатний. Проєкт запущено за ініціативи мера Юрія Вілкула, для школярів, учнів закладів профтехосвіти та студентів. Така послуга нині діє у тролейбусах, трамваях та комунальних автобусах. Проїзним слугують студентські квитки, а для школярів - тимчасові довідки. На сьогодні підтверджувальні документи, за дорученням мерії, видали в усіх школах міста.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нарада з тепловиками: вимога мера - інформувати споживачів про зміни в нарахуваннях

Сьогодні у мерії представники криворізьких теплогенеруючих підприємств звітували про зміни у розмірах нарахувань за послугу з централізованого опалення. Вони дозволять криворіжцям зекономити на опаленні декілька сотень гривень. Міський голова вимагає, аби тепловики вели роз'яснювальну роботу серед своїх абонентів, а всі нарахування - були прозорими і зрозумілими споживачам. Із наради - сюжет Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Двох людей врятували на пожежі

Вночі горіла квартира на третьому поверсі в одному із будинків на вулиці Соборності. Пожежа сталася близько третьої. Надзвичайникам вдалося врятувати літніх чоловіка та жінку. Подробиці у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поліція встановила чоловіка, який пошкодив пам’ятник жертвам Голокосту

Поліція встановила чоловіка, який пошкодив пам’ятник жертвам Голокосту. Нагадаємо, 18-го січня на меморіальному знаку в Центрально-Міському районі замалювали написи червоною фарбою. Як повідомили в управлінні Нацполіції в Дніпропетровській області, до злочину причетний місцевий мешканець, який раніше уже мав проблеми із законом.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Послуга - додому: півтисячі адмінпослуг надали виїзні адміністратори Центру “Віза”

Адміністративні послуги - вдома. З офіційною гостиною фахівці Центру Віза приїжджають до тих, хто неспроможний пересуватися самотужки. За час роботи сектору адміністратори з мобільним кейсом надали півтисячі адмінпослуг замовникам за місцем їхнього перебування. Вже у новому році таку послугу надано шести заявникам.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зустрічі на Поштовому: відбувся творчий вечір з актором Артемом Короленком

Зустрічі на Поштовому. На перші творчі сходини в новому році Андрій Дюка запросив актора театру імені Шевченка Артема Короленка. Різноплановий та яскравий актор за лаштунками - у сюжеті Ірини Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Юні економісти захищали наукові роботи у конкурсі "Соціс-2020"

"Соціс - 2020". Відбувся міський тур Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт членів МАН. Всьоме учасників зустрічала сімдесята школа. Журі відзначило чимало цікавих та актуальних досліджень старшокласників у галузі правознавства, педагогіки, соціології, журналістики, релігієзнавства та економіки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зважена і щаслива: криворожанка стала рекордсменкою домашнього схуднення у всеукраїнському проєкті

Зважені та щасливі. Вже 9 сезонів у всеукраїнському телепроєкті люди з надмірною вагою худнуть і борються за приз у 300 тисяч гривень. На фінальному зважуванні глядачі дізналися про результати тих, хто змагався на проєкті до фіналу, і тих, кому довелося худнути вдома. Серед таких – криворожанка Людмила Чаднова. Як виглядає переможниця домашнього схуднення після проєкту, та якими секретами користується, аби контролювати свою вагу – далі у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Злочин під камерами: начальник криворізької поліції розповів, як знайшли вандала, що паплюжив пам'ятник

Начальник Криворізького відділу поліції Сергій Лукашов прокоментував журналістам деталі затримання вандала, який спаплюжив пам'ятник жертвам Голокосту на вул. Пушкіна.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
На кінофестивалі Берлінале - світова прем'єра фільму "Номери" за п'єсою Олега Сенцова

На кінофестивалі Берлінале відбудеться світова прем’єра фільму «Номери» Олега Сенцова та Ахтема Сеітаблаєва.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Про буремні 1917-1921. У березні до Кривого Рогу привезуть виставку, присвячену історії українського війська

У Дніпропетровському національному історичному музеї ім. Д. Яворницького покажуть виставку, приурочену до Дня Соборності України, – повідомляють в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
А ваші діти вміють майструвати? У Кривому Розі може з’явитися безкоштовна майстерня для хлопців

У березні в Металургійному районі Кривого Рогу планують відкрити безкоштовну майстерню для хлопців, - повідомляє ГО «Кривий Ріг за сім’ю» на своїй сторінці у соцмережі.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки