26 січня 2020

Нове у новому році. З якими змінами стартував 2020-ий в Україні та як вони вплинуть на життя криворіжців?

Відкриття ринку землі, легалізація грального бізнесу, внесення змін до Конституції України. З якими змінами стратував 2020-ий рік в Україні. Як зміни в державі вплинуть на життя пересічних криворіжців. В нашому місті розпочався рік соціальних ініціатив та розвитку Кривого Рогу. 70 відсотків видатків міського бюджету складуть соціальні виплати. Про нове у новому році - Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відеонагляд на вулицях міста. У Кривому Розі встановлять 700 камер спостереження

Безпечні умови життя для городян і сучасні засоби системи відеоконтролю на вулицях міста, допомога поліції в розкритті правопорушень та злочинів. Такі пріоритети передбачає програма "Безпечне місто", яка нині впроваджується в Кривому Розі. 20 мільйонів гривень з міського бюджету виділено цьогоріч на реалізацію проєкту. На цьому тижні в мерії обговорювали найближчі кроки у втіленні програми. Тему продовжить Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дитина як спосіб заробітку: про шахрайські схеми і громадянську свідомість

Від явища жебрацтва хоч і віє негативом, та на сьогодні воно розповсюджене по всьому світу. Українське законодавство не забороняє просити милостиню. Та якщо до жебрацтва дорослі залучають дітей - це вже зовсім інша справа. Куди звертатись, якщо бачите на вулиці жебрака з дитиною, як реагують криворізькі правоохоронці - розкаже Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Карачуни - міліють: Карачунівське водосховище потерпає від недостатнього наповнення

Карачуни - міліють. Місцеві екологи занепокоєні - немає балансу між обсягами скиду і наповненням водосховища Дніпровською водою. Ускладнюють ситуацію кілька останніх сезонів без опадів. Не доводиться чекати й талої води навесні, за прогнозами синоптиків. Чи є загроза для одного з головних джерел питної води у місті - дізнавався Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проєкт телеканалу "Рудана" "Бесіди про вічне": 15 років в ефірі

Поговорити про вічне. На початку року одна з популярних передач телеканалу "Рудана" - "Бесіди про вічне" - відсвяткувала свій день народження. За п'ятнадцять років ефіру - сімсот випусків. Програма неодноразово була кращою на професійних телефестивалях. У 2013-му "Бесіди" вибороли перемогу на конкурсі «Медіалідер Дніпропетровщини». Проєкт узяв ґранпрі на Всеукраїнському телефестивалі "Відкрий Україну!" Зазирнула за лаштунки програми-ювіляра Ірина Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Золоті весілля у Кривому Розі: секрети щасливого шлюбу

Знову до РАЦСу, аби сказати "так". Ювілейні церемонії шлюбу дедалі набувають популярності. Поновити емоції весілля молодятам у літах пропонує Мін'юст. У Кривому Розі на початку року такі шлюби вже реєстрували. Ірина Павленко бачила зворушливу церемонію.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Азалії цвітуть.Індійські красуні у Ботанічному саду

Попелюшка, Рожева перлина, Київський вальс, Сузір’я. Такі поетичні назви мають сорти індійських красунь – азалій. Вони – давні мешканки оранжереї криворізького ботанічного саду. Торік квіткова колекція поповнилась дев’ятьма новими різновидами. Чарівний Едем на півночі нашого міста відвідала Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
БК «Кривий Ріг» переміг «Новомосковськ» з рахунком 109:75

Учора в Кривому Розі відбулася перша зустріч чергового туру Вищої ліги з баскетболу. На паркеті змагалися «Кривий Ріг КНУ-КДПУ» та «Новомосковськ». Наші спортсмени впевнено переграли суперників.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Криворізькому музичному коледжі відбувся концерт до 60-річчя відділу «Фортепіано»

Учора у Криворізькому обласному музичному коледжі відзначили святковим концертом 60 років спеціалізації «Фортепіано».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Тернівському районі Кривого Рогу відключать воду. Адреси

29 січня Кривбасводоканал мінятиме запірну арматуру на водонасосній станції № 1.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі п'яний 25-річний хуліган побив вікна офісу

На одному з охоронюваних об'єктів у Довгинцівському районі 25-річний молодик розбив вікно, - повідомляє Криворізький міський відділ поліції охорони.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Просто космічний смак. На Міжнародній станції астронавти спекли печиво

Астронавти Крістіна Кох і Лука Пармітано стали першими, хто приготував у космосі печиво. - Громадське.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі похмуро, без опадів. -3 +5 градусів

Ранок у Кривому Розі похмурий. Хмари не зійдуть до самого вечора. Без опадів. -3 +5 градусів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА