27 січня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 27.01.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 27.01.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Майбутнє електротранспорту: місто уклало угоду з міжнародною фінансовою корпорацією

Суттєві зміни чекають на трамвайні колії по вулиці Соборності та підприємство "Швидкісний трамвай". Сьогодні місто підписало угоду з міжнародною фінансовою корпорацією IFC про співпрацю в реалізації проєкту благоустрою трамвайних шляхів та придбання п'ятдесяти машин для криворізького швидкісного.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Прозорий офіс: нарада за участі мера в офісі соціальних послуг Інгулецького району

Кривий Ріг першим на Дніпропетровщині три роки тому запровадив пілотний проект "Прозорий офіс". Нині в Інгулецькому районі завершився другий етап організації роботи офісу соціальних послуг. Додаткові умови для прийому громадян, представників підприємств і організацій презентували фахівці управління праці та соцзахисту населення. Прозорі офіси довели свою ефективність, тож з часом будуть створені у кожному районі Кривого Рогу, - повідомив міський голова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідситуація в місті: сім шкіл та півтори сотні окремих класів - на карантині

ГРВІ - наступає. З минулого тижня у Кривий Ріг офіційно перевищений епідпоріг. Ефективна протидія розповсюдженню вірусної інфекції - призупинення навчального процесу. Нині на вимушені канікули відправили сім шкіл та півтори сотні окремих класів у різних навчальних закладах. Відзавтра навчання призупинять ще в п'яти школах. Медики констатують - з початку року захворіло близько 13-ти тисяч городян. Переважно - діти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП за вихідні: є постраждалі

Одразу декілька аварій на криворізьких дорогах трапились у вихідні. Є постраждалі. Із подробицями Антон Глущенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На тимчасовій зупинці в Металургійному районі згоріло авто

За секунду до. Учора на тимчасовій зупинці по вулиці Мистецькій у Металургійному районі спалахнуло авто. Водієві пощастило вийти з транспортного засобу, перш ніж полум'я охопило іномарку. На місце пригоди направили оперативну групу криворізьких рятувальників, які ліквідували загоряння. Розбираються у справі - правоохоронці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На пожежі в покинутій будівлі врятували людину

Врятували хлопця від вогню. Учора близько 16-тої години на мікрорайоні Сонячний загорілася ось ця покинута будівля. У вогняний полон потрапив хлопець. Його винесли на свіже повітря рятувальники. Що робив молодий чоловік у цьому розваллі - невідомо. Місцеві мешканці кажуть, горить будівля часто. Як правило - займається сміття, яким ущерть завалене приміщення. Причини пожежі цього разу - нині встановлюються.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Смерть в гаражному кооперативі: є версія самогубства

Надзвичайна подія сталася у вихідні в гаражному кооперативі «Буран» у Саксаганському районі. В одному гаражів виявили тіло людини. За версією правоохоронців, шістдесятидвохрічний чоловік скоїв самогубство. Деталі встановлюють у поліції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Історія про чесність: криворіжець знайшов значну суму в супермаркеті і повернув гроші власнику

Знайшов десять тисяч доларів та повернув господарю. На "великий куш" герой нашого сюжету натрапив у супермаркеті. Пакунок із грошима лежав просто на підлозі. Звідки "десятка" - дізнавалися наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Повернути реліквії: криворізькі ветерани просять Президента допомогти повернути до міста бойові прапори визволителів

Напередоді Дня Визволення міста криворізькі ветерани вкотре підняли питання повернення втрачених історичних реліквій. Два роки тому з міського музею вилучили бойові прапори. Ані висновків експертизи, ані іншої офіційної інформації про долю експонатів криворіжці досі не отримали. За допомогою у вирішенні питання Рада ветеранів звернулася з офіційним листом до Президента.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Лекторій для школярів: до всесвітнього дня пам'яті жертв Голокосту організували інтерактивний захід в музеї

Спроба знищення цілої нації, що назавжди залишиться на сторінках історії. Сьогодні до всесвітнього дня пам’яті жертв Голокосту у Криворізькому музеї Михайла Мармера провели лекторій для школярів. Учням 86-ї школи в інтерактивній формі показали трагічні події в роки Другої Світової війни, пов’язані з винищенням євреїв. З історичного екскурсу - репортаж Дениса Пляца.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Привітання довгожительки: криворожанка відзначила сторічний ювілей та іменини

Святкувала "сотню" разом із родиною. Сторічний ювілей та іменини в один день відзначила у сімейному колі мешканка Саксаганського району Тетяна Черненко. До привітань і побажання довгих літ приєдналися представники міста і району. Деталі - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Засідання молодіжного виконкому: активна молодь підбила підсумки роботи за рік

Криворізька активна молодь підбила підсумки своєї роботи за минулий рік. Молодіжні міські та районі виконкоми, а також учнівська молодь провели підсумкове засідання. Вагомий внесок молода генерація зробила у освіту і організацію свят - окремі локації створені на «EUROFESTі» та Дні міста. Активно долучились лідери до співорганізації Днів молоді та студентства. Помітною 2019-му році була допомога від молоді дітям з інвалідністю, неодноразово волонтери відвідували криворізький «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей».

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки