04 лютого 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 04.02.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 04.02.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Демонтують нелегальну заправку: поліція закриває АЗС, що діють незаконно

Поліція виконує свої плани закрити у місті всі автозаправні станції, що працюють незаконно. Таке рішення прийняте після спільного засідання з представниками мерії. Сьогодні правоохоронці припинили діяльність однієї з таких АЗС у Саксаганському районі та почали демонтаж обладнання.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проєкт єМалятко запрацював у головному офісі Центру "Віза"

31-го січня в Кривому Розі стартував проєкт єМалятко. Він почав своє життя в перинатальному центрі. А сьогодні єМалятко запрацювало і в головному офісі Центру адмінпослуг Віза. Батьки новонароджених всього за однією заявою відтепер отримують вісім, а незабаром матимуть десять послуг.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Регулювання чи цензура: НСЖУ організовує обговорення в регіонах законопроєкту про медіа

Торік у листопаді в Україні презентували концепцію майбутнього Закону про медіа. Законопроєкт викликав багато дискусій у професійних колах. 29 січня відбулось публічне громадське обговорення, до якого долучились і представники Євросоюзу та Ради Європи. На думку європейських фахівців, проєкт потребує доопрацювання. Бо в нинішньому вигляді високою є загроза втручання держави в роботу ЗМІ. Національна спілка журналістів продовжує вивчення думки регіональних медіа. Дніпро та Львів обмінялись аргументами під час відеомосту. Олена Мухіна знає подробиці обговорення.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На хабарі затримали керівницю відділу Державної екологічної інспекції в Дніпропетровській області

Сьогодні правоохоронці затримали на хабарі керівницю відділу Державної екологічної інспекції в Дніпропетровській області. Про це повідомляє сайт національної поліції України. Затримання проводили оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області спільно з працівниками обласної прокуратури. Поліцейські встановили: за результатами проведення перевірки господарської діяльності підприємця інспекцією були виявлені порушення вимог природоохоронного законодавства.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виявили тіло чоловіка з ножовими пораненнями

Сьогодні вранці в покинутому будинку біля психоневрологічного диспансеру знайшли тіло чоловіка з ножовими пораненнями. Деталі відомі нашим журналістам.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У дендропарку знайшли повішеним чоловіка

Сьогодні ж у Криворізькому дендропарку знайшли під деревом тіло чоловіка - імовірно повішеного. На моторошну знахідку наткнулися місцеві мешканці. Подробиці - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знайшли тіло жінки у квартирі

А надвечір сьогодні стало відомо про ще один надзвичайний випадок у місті. В поліції припускають, криворожанка у себе вдома звела рахунки з життям.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В День боротьби проти раку криворізькі медики нагадують про вчасну профілактику

Сьогодні - Всесвітній день боротьби проти раку. Онкологам відомі близько сотні видів злоякісних новоутворень, які можуть розвиватись у будь-якій частині організму. Ця хвороба щорічно забирає життя мільйонів на планеті. Рівень захворюваності на онкопатології в Кривому Розі з роками не знижується. І наразі він є найвищим по області і навіть Україні. Торік у місті виявили понад дві з половиною тисячі нових випадків. Мета цього дня в усьому світі - підвищення обізнаності людей про хворобу.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Будки для Бобиків: на Східному встановили будинки для собак

Одні за, інші - проти собак, які живуть у сквері Гутовського. Конфлікт між мешканцями Східного виник давно. Одні дбають про тварин і підгодовують їх, інші - бояться собачої агресії. Унормувати конфлікт спробували у творчий спосіб. Для чотириногих виготовили будки та розмістили їх подалі від скверу. Більше про історію знає Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стартувала реєстрація на ЗНО: фахівці роз'яснюють, як це зробити

Цьогорічні вступники до вишів уже реєструються на участь у ЗНО. Для випускників шкіл, закладів професійно-технічної та фахової передвищої освіти процес реєстрації триватиме до 17-го березня. І до 24-го березня - для випускників минулих років. Про умови реєстрації – далі у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Комплексна програма в дії: у місті фінансово підтримують учасників АТО-ООС

У місті діє комплексна програма фінансової підтримки учасників АТО і ООС, воїнів з інвалідністю та сімей загиблих військовослужбовців. Допомогу від міста отримують також сім'ї зниклих безвісти та родини бійців, які перебувають у полоні. Програма передбачає і підтримку добровольців, які воювали на Сході України. Про це у сюжеті Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Криворізька теплоцентраль" заявляє про факт незаконної врізки в мережу

Підприємство "Криворізька теплоцентраль" заскочило абонента на крадіжці теплоносія. На підприємстві повідомляють, в одній із квартир зафіксували незаконну врізку в тепломережу. Це призвело до втрати хімічної води. Господар житла натомість стверджує - правил користування послугою тепловиків він не порушував. У конфлікті розбирались наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки