07 лютого 2020

У Кривому Розі на ходу загорілася ГАЗель, згоріли салон і моторний відсік

У Кривому Розі згоріла машина ГАЗель, - повідомляють вогнеборці. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 07.02.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Муніципальна безпека: Кривий Ріг є учасником пілотного проєкту створення регіонального центру "112"

Муніципальна безпека: перспективи розвитку. Кривий Ріг продовжує впровадження програми "Безпечне місто". Паралельно - бере активну участь у державному пілотному проєкті модернізації системи "101" та створенні регіонального центру служби "112". Перспективи української служби порятунку в Кривому Розі обговорили сьогодні на нараді за участю представників Міністерства внутрішніх справ України.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рейд на дорогах: перевірки маршрутних таксі

Перевіряють роботу маршрутних таксі. Рейд міськими дорогами провели сьогодні представники міського відділу транспорту і зв’язку спільно із співробітниками патрульної поліції. На контролі - дотримання водіями і транспортними підприємствами правил перевезення пасажирів та умов договору роботи на міських маршрутах. У транспортному рейді побувала і наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сучасні системи фільтрації: після капремонту запрацював басейн ДЮСШ №10

Сьогодні після капітального ремонту системи фільтрації запрацював басейн у ДЮСШ №10. Тепер він діятиме цілий рік. Капітально оновили обладнання коштом міста. З бюджету спрямували на ці роботи більше семи мільйонів гривень. Подробиці - у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В інтересах неповнолітніх: фахівці служби у справах дітей скоординували роботу на рік

На обліку у соціальних службах - понад вісімсот криворізьких дітей. В інтересах неповнолітніх діють міська та районні служби у справах дітей. Сьогодні у мерії підбили підсумки минулорічної роботи всіх підрозділів, які відстоюють права дітей. Та скоординували подальшу роботу для своєчасної підтримки криворізьких дітей, які потребують соціального захисту.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Куряча історія: у селі Широке стався інцидент через купу тушок курей

Чиї мертві кури та чого вони лежать просто неба. Звалище тушок птиці біля покинутої ферми вже другий день не на жарт турбує мешканців села Широкого. Сьогодні люди вирішили у всьому розібратися. Разом з ними - і наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Податки з переказів - фейк: роз'яснення фахівців

З 1-го січня поточного року усі надходження на банківські картки громадян підлягають оподаткуванню. Така інформація почала з’являтись у соцмережах та деяких ЗМІ. Чи мають підґрунтя такі заяви - розбирався Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Отаман Холодного Яру: 122 роки з дня народження Костя Пестушка відзначили у танковій бригаді

122 роки з дня народження Костя Пестушка відзначили сьогодні в Гарнізонному будинку офіцерів. 17 окрема танкова бригада носить ім'я головного отамана Холодного Яру. З урочистостей - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Щомісячні і одноразові: виплата допомоги воїнам-інтернаціоналістам

У Кривому Розі мешкає близько трьох тисяч воїнів-інтернаціоналістів та членів сімей загиблих і померлих учасників бойових дій. На соціальну підтримку цієї категорії криворіжців місто цьогоріч передбачило у бюджеті понад 15 мільйонів гривень. У міському департаменті соцполітики нагадують: для отримання матеріальної допомоги необхідно звернутися до районних управлінь праці та соцзахисту населення за місцем реєстрації. Документи прийматимуть упродовж року - до першого грудня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Молоді гвардійці отримали сертифікати та заступили на перше патрулювання

Курси для нацгвардійців. Упродовж тижня 43 військовослужбовці Криворізької бригади 3011 опановували правові знання та психологічні навички на базі Донецького юридичного інституту МВС. По закінченні - склали підсумковий іспит. А сьогодні - отримали сертифікати про проходження курсу навчання з питань забезпечення громадської безпеки. Програма передбачає декілька дисциплін - ефективну комунікацію, основи діяльності Нацполіції та Національної гвардії, кримінальне та адміністративне право, а також курс первинної домедичної допомоги. Урочистості проходили біля пам’ятника козаку Рогу.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Криворізькій танковій бригаді відзначили 122-гу річницю від дня народження Костя Пестушка

Сьогодні в Гарнізонному будинку офіцерів 17-ї окремої танкової бригади імені Костя Пестушка відбулися пам’ятні заходи з нагоди 122-ї річниці від дня народження Головного отамана Холодного Яру. Отамана, чиє ім'я й носить бригада. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Транспортні "хроніки". П’яний криворіжець на ходу вистрибнув з 302-го автобуса

Сьогодні в автобусі № 302 пасажир напідпитку зачепив важіль аварійного відкриття дверей та вистрибнув з салону автобуса. Про таку пригоду повідомляють у міському відділі транспорту та зв’язку.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Перспективна юнь. Криворізький школяр переміг на конкурсі «Еко-Техно Україна 2020»

Сьогодні у Національному палаці мистецтв «Україна» в Києві відбулася урочиста церемонія нагородження переможців і призерів конкурсу «Еко-Техно Україна 2020». Нагороди отримали й криворіжці, - повідомляє міський департамент освіти і науки.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Бо замерзнуть. Підкажіть безхатькам адресу Криворізького будинку нічного перебування!

Криворізький «Будинок нічного перебування» працює у режимі цілодобового перебування підопічних. Він функціонує для ночівлі безхатьків та звільнених із місць позбавлення волі.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки