12 лютого 2020

Віза електронна КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ВІЗА.КР"
Мьюзік кемп КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 12.02.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Картка криворіжця: першу партію електронних документів отримають школярі

Електронний носій персональних даних - кожному школяреві. У місті невдовзі видадуть перші картки криворіжців. Їх отримають учні місцевих шкіл. Перша партія - це понад десять тисяч персоніфікованих багатофункціональних електронних карток, які опрацьовує спеціально створений координаційний центр. Іван Проводов бачив, як виглядають ці електронні документи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На шахті "Тернівська" травмувався робітник

Численні переломи та забої отримав цієї ночі гірник шахти "Тернівська". Гірничорятувальний загін отримав повідомлення про пригоду під землею о пів на третю ранку. Операція з порятунку прохідника тривала більше години. На КЗРК, а саме цьому підприємству належить шахта, коментувати надзвичайну подію відмовились. А рятувальники повідомили про таке.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Напрямок - енергоефективність: заходи з енергозбереження впровадять майже у півсотні шкіл і дитсадків

Підвищення енергоефективності громадських будівель у Кривому Розі. Цей проєкт у найближчі два роки наше місто реалізовуватиме у співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку. Енергозберігаючі заходи будуть впроваджені майже у півсотні шкіл та дитячих садків. З засідання комітету з реалізації проєкту - сюжет Ігоря Кононенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Брифінг головного поліцейського: припинили діяльність незаконного нафтопереробного заводу

Понад сто тонн пального вилучили правоохоронці з підприємства, що незаконно виготовляло та реалізовувало бензин і дизельне пальне в Кривому Розі. Діяв такий мінізавод в Металургійному районі. Підпільна продукція реалізовувалась на АЗС, що також працювали поза законом. За шахрайство в особливо великих розмірах організаторам такого виробництва загрожує 12 років позбавлення волі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Правоохоронці вилучили наркотичних речовин майже на півмільйона гривень

Криворізькі правоохоронці вилучили чотири з половиною тисячі доз метамфітаміну. Учора на території садового товариства поліцейські зупинили 35-річного чоловіка. У рюкзаку він мав 3 контейнери з наркотиками і прекурсором - майже на півмільйона гривень. За оперативною інформацією, затриманий вже двічі відбував покарання за зберігання та збут наркотиків. Виготовляв психотропну речовину на своїй приватній ділянці, далі - розповсюджував у значних розмірах. Якщо його причетність до злочинів буде доведена - чоловік може отримати до 8-ми років позбавлення волі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гранатомет на горищі: криворіжець виявив у себе вдома зброю

Гранатомет на горищі. І це - у прямому значенні. Несподівану знахідку виявив у своєму будинку криворіжець.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Міжнародна конференція: в КНУ розпочались дводенні англійські студії

Дводенні англійські студії відкрилися сьогодні в КНУ. Аби студенти мали змогу вдосконалити знання іноземної мови, на конференцію запросили професора з Австралії, доктора філософії Девіда Ленегана. Живе спілкування з носіями мови – традиція для вишу. Приклад студентам показує ректор, який вітав учасників конференції двома мовами. Докладніше про конференцію - Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рейд маршрутками: знову виявили порушників

 Рейди на міських автобусних маршрутах тривають. Сьогодні вранці вдруге за тиждень на дорогах міста представники відділу траспорту, Укртрансбезпеки та патрульної поліції перевіряли маршрутні таксі. Рейд проводили неподалік зупинки Руднична, де за документами мають працювати машини Північтрансу. Та виявили, що на маршрутах працює ще один перевізник - підприємство Приват-Автотранс. Про те, що на лінії працюють інспектори - водії швидко інформували один одного. Одні зупинялись на вимогу, інші - висаджували пасажирів та змінювали маршрут.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки