14 лютого 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 14.02.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
В епіцентрі епідемії: криворізькі танцівники чекають в Ухані повернення в Україну

Мали працювати у китайському парку розваг, натомість ризикують заразитися коронавірусом. Криворізькі танцівники стали заручниками ситуації зі небезпечним вірусом у Китаї. Зараз вони перебувають в епіцентрі епідемії - в місті Ухань, де донедавна працювали за контрактом. Розірвати його та повернутися додому вирішили, щойно зрозуміли - ризикують здоров'ям і життям. Але шлях додому виявився аж надто тернистим. Учасники шоубалетної студії, як і інші наші громадяни, досі не можуть вилетіти в Україну.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тисяча сто метрів капітального оновлення: розпочався ремонт дороги на проспекті 200-річчя Кривого Рогу

Тисяча сто метрів капітального оновлення. Сьогодні розпочався капремонт дороги на проспекті 200-річчя Кривого Рогу - від площі 30-річчя Перемоги до вулиці Спаської. Підготовчі та демонтажні роботи бачила вранці наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Прийом афганців у мерії до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15-те лютого в Україні - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Саме в цей день у 1989 році почалось виведення військ з Афганістану. Сьогодні на урочистий прийом до мерії запросили земляків-афганців та родини воїнів-інтернаціоналістів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Захід у Покровському районі до Дня пам'яті воїнів-інтернаціоналістів

Понад три тисячі загиблих, більше сімдесяти зниклих безвісти - такі болючі для багатьох сімей цифри залишила для українців афганська війна. До Дня вшанування пам'яті учасників бойових дій на території інших держав та 31-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану в Кривому Розі відбулись пам'ятні заходи. З Покровського району - репортаж Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перевіряють закупівлі у Покровському районі

За дорученням міського голови Юрія Вілкула була створена тимчасова комісія з перевірки закупівель в Покровському районі. Подробиці - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
15 лютого - день онкохворої дитини: у 2019-му в місті не зареєстровано жодного випадку смерті дітей від раку

Привернути увагу, щоб перемогти підступну недугу. Така головна мета Дня онкохворої дитини, який відзначатимуть у світі завтра. Криворізькі онкологи долучились до інформаційної кампанії з нагоди цієї дати. З метою профілактики хвороб провели тематичну зустріч. Про що говорили - дивіться в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на пішохідному переході на Сонячному: юнак у лікарні

Іномарка збила 20-річного юнака на пішохідному переході. Пригода сталася вчора на мікрорайоні Сонячний. Постраждалого медики доправили до другої міськлікарні. Він - у важкому стані.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Роздільні платежі: у "Криворіжгазі" нагадали абонентам про зміни в оплаті за послуги

Представники АТ "Криворіжгаз" нагадують мешканцям міста про зміни у регламенті оплати рахунків за користування послугами.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізьке видання - серед лідерів національного рейтингу

Криворізьке видання - серед лідерів національного рейтингу "Книжка року - 2019". У розділі "Краєзнавча і туристична література" до списку кращих увійшов фотоальбом "Кривий Ріг крізь об'єктив німецького солдата". Лауреатів назвуть за тиждень, 21-го лютого.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Черговий рейд: у місті перевіряють роботу маршрутних таксі

Сьогодні ранок для маршрутників розпочався з перевірки. Втретє за тиждень представники міського відділу транспорту, Укртрансбезпеки та патрульні перевіряли наявність дозвільних документів у водіїв. Нелегальних машин на вулицях поменшало, стверджують учасники рейду, та порушень все ж багато. Технічний стан, наявність аптечок, справність дверей аварійного виходу - у полі зору перевіряльників усі аспекти дотримання норм перевезень пасажирів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Головне - вірити: криворіжець Денис Гроц отримав перемогу на першості України з сучасних танців

Диплом за 1 місце. А головне - віра у свій талант. 15-річний криворіжець Денис Гроц отримав перемогу на першості України з сучасних танців. Хлопчик зміг довести, що синдром Дауна - не перепона на шляху до успіху у справі, яку любиш.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Шлюб у День закоханих: сьогодні понад 60 криворізьких пар стали на рушник

День весілля – у День закоханих. Сьогодні стали на рушник понад 60 криворізьких пар. Ідея реєструвати шлюб у День закоханих - популярна серед молодят. Сприяє такій традиції і Мін'юст. До щорічної всеукраїнської акції «Кохання поза часом» вкотре приєднався Довгинцівський РАЦС. Там працюватимуть сьогодні аж до опівночі. Про весільні церемонії в особливий день – репортаж Яни Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки