17 лютого 2020

Світло для світу КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Бесіди про вічне"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 17.02.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 17.02.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Китайська історія: криворіжець із допомогою іноземців зміг повернутися з Китаю

Евакуацію українців з китайської провінції Хубей знову відклали. Тепер літак з українцями очікують не 19-го, а 20-го лютого. Нагадаємо, з епіцентру спалаху коронавірусу планують евакуацію півсотні українців. Імовірно, будуть серед них і криворіжці. В міністерстві охорони здоров’я України обіцяють - дотримаються всіх протиепідемічних заходів. Тим часом є ті, хто без допомоги українського уряду повернувся з Китаю. Герой нашого сюжету 3-го лютого повернувся із піднебесної. Про життя в ізоляції, а також - про зустріч з батьківщиною - без жодних перевірок і запитань, у сюжеті Олени Павловець.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екологія - плюс, зайнятість - мінус: що чекає працівників мартенівського цеху?

Закрити мартен. Таке рішення прийняте управлінням підприємства "АрселорМіттал Кривий Ріг". Екологи стверджують - це помітний крок до зменшення викидів у повітря. Тим часом профспілки занепокоєні - припинення роботи сталеплавильного агрегату поставить під питання зайнятість 250-ти працівників. Валерій Кожухар продовжить тему.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Згадували Афган: 15-го лютого у місті вшанували земляків-інтернаціоналістів

15-го лютого в Україні вшановували пам'ять воїнів-афганців. Більше трьох тисяч криворіжців брали участь у тій далекій війні. 53 наших земляки повернулись на рідну землю в «чорних тюльпанах». У день тридцять першої річниці виведення військ з Афганістану ветерани-інтернаціоналісти збирались біля пам'ятників на проспекті Миру та у парку Ювілейний.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Інцидент під час мітингу: поліція відкрила кримінальне провадження за використання забороненої символіки

Мітинг у парку Ювілейному минув не без інцидентів. Один з учасників прийшов на захід із прапором, на якому була зображена заборонена символіка. Тепер чоловік пояснює свої дії правоохоронцям, а юристи кажуть: справа може закінчитись обвинувальним вироком.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кіберполіція викрила мешканця Дніпра, який виготовляв дитячу порнографію

Мав працювати з дітьми, натомість - виготовляв дитячу порнографію. Кіберполіція викрила мешканця Дніпра, який знімав та розповсюджував шокуючий контент. Як встановили в ході слідства, спеціально для цього 59-річний фігурант справи влаштувався на роботу, яка передбачала спілкування з дітьми. Підозрюваний був музичним керівником одного з дитячих художніх колективів. Обзавівся й помічницею - неповнолітньою дівчиною з Кам'янського. Як стало відомо, у хід йшли різні методи - від матеріального заохочення жертв до шантажу і примусу.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поліція розшукує свідків ранкового ДТП на КРЕСі

Cьогодні близько п'ятої ранку патрульні отримали повідомлення про ДТП у Покровському районі. Автомобіль "Мерседес-Гелендваген", що рухався по вулиці Шурупова, здійснив наїзд на бетонні блоки. Протягнув їх кілька метрів, а потім зіткнувся з електроопорою. Від удару пошкодило капот і передню частину авто. Поліція просить відгукнутися очевидців аварії.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нічні пожежі: в місті палали дві покинуті будівлі

Учора ввечері та цієї ночі в місті палали дві покинуті будівлі. На вулиці Староярмарковій у Центрально-Міському районі площа пожежі склала сто квадратних метрів. Вогонь пошкодив стіни, дах та дерев’яне покриття неексплуатованої будівлі. І близько першої години ночі до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Гомера у Покровському районі. Ліквідовували займання два пожежно-рятувальні підрозділи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Різав вени через кохання: патруль нацгвардійців попередив самогубство

Підліток хотів вкоротити собі віку. В суботу в гаражному кооперативі біля вулиці Леоніда Бородича хлопець намагався перерізати вени. Та спроба самогубства йому не вдалася. Подробиці у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Лебеді на кризі: фахівці стверджують - птахам на водоймі в ці дні нічого не загрожує

Примерз до криги чи ні. Таке питання у людей, які мешкають поблизу водойм, виникає щозими. Йдеться про лебедів, які часто сидять на кризі і не можуть полетіти. Таких випадків було чимало і цьогоріч. Щоразу небайдужі городяни кидаються за допомогою до рятувальників. Та чи насправді лебеді стають заручниками морозу - дізнавалася наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У День закоханих в Кривому Розі побралися понад 60 пар

Дніпропетровщина – найромантичніша область країни. Таке звання регіону присвоюють вже вдруге, - повідомляють у Південно-Східному міжрегіональному управлінні Мін’юсту у Дніпрі. Цьогоріч у День закоханих рішуче «так» сказали один одному понад двісті тридцять молодят. З ранку і до опівночі йшли до РАЦСів і криворіжці: понад шістдесят пар стали на рушник, серед них два подружжя іноземців. 14 лютого подавали і заяви щодо майбутнього шлюбу. Зробили собі такий подарунок двадцять криворізьких закоханих пар.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
60 років разом по життю: у Покровському РАЦСі зареєстрували вже третє ювілейне весілля

60 років разом по життю. Свідоцтво про шлюб із позначкою «повторно» отримало цієї суботи криворізьке подружжя Шевченків. 14 лютого ювіляри відзначили діамантову річницю подружнього життя і ще раз – тепер вже з дітьми, онуками й правнуками - відгуляли весілля. Зворушливе свято кохання довжиною у шість десятиліть бачила Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки