25 лютого 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 25.02.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 25.02.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Над прірвою: на вулиці Січеславській машина ледь не впала з мосту у річку

Сьогодні вранці автівка мало не впала з мосту в річку. Затримала огорожа. Пригода сталася на вулиці Січеславській у Покровському районі. Ніхто, на щастя, не постраждав.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі ліквідовують наслідки негоди

На вулицях міста, як і в липні після буревію - звуки бензопилок. Працівники комунального підприємства "Сансервіс" цілий день розпилювали повалені дерева, знімали їх з дахів. Бригади електриків відновлювали мережі. За цією роботою спостерігали наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
16 годин без ефіру: буревій вніс корективи в ефірне мовлення телеканалу "Рудана"

16 годин без ефіру. Буревій вніс свої корективи і в роботу телеканалу "Рудана". Через пошкодження комунікацій учора близько десятої вечора ефірне мовлення припинилось. Роботи з відновлення ефіру були завершені сьогодні після полудня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Загибель на пожежі: попри всі зусилля рятувальників та сусідів, чоловік загинув, отруївшись продуктами горіння

Сьогодні на світанку горіла квартира у багатоповерхівці на 5-му Зарічному. Люди намагалися загасити вогонь ще до приїзду пожежників, та господаря квартири не вдалося врятувати. Олександр Карамушка знає подробиці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Коронавірус і туризм: чи змінює епідемія плани криворізьких туристів?

Китайський вірус крокує світом. Результати його важкої ходи залишають помітні сліди на економіці уражених країн. Обвалюються фондові ринки, зупиняються підприємства, обмежується транспортне сполучення. Без сумніву, коронавірус вніс корективи у мапу туристичної галузі. Що відбується із заброньованими подорожами до Китаю, які альтернативні маршрути пропонують оператори і як живе сьогодні сонячна Італія?- про це в нашому сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нацгвардійці частини 3011 взяли участь в польових навчаннях

Підрозділи військової частини тридцять-одинадцять Нацгвардії України взяли участь у польових навчаннях. Цього разу завдання, наближені до бойових, виконували бійці зенітно-ракетної артилерійської батареї батальйону оперпризначення. У підсумку, за словами командирів, гвардійці спрацювали на відмінно і влучили в усі умовні цілі. За діями бійців спостерігали і наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Лесі - новий імідж. Відсьогодні в Україні з’являться оновлені 200 гривень

Оновлена двохсотка. Відсьогодні в обіг введено нову банкноту номіналом двісті гривень, - повідомили в НБУ. Дизайн «нової Лесі» практично ідентичний звичній купюрі. Однак ця банкнота має декілька сучасних елементів захисту, що мінімізує можливість її підробки. Як ось SPARK-елемент – оптично-змінне зображення, що має кінематичний ефект. Є на купюрі і рельєфний елемент у вигляді двох ліній для людей з послабленим зором. Обмінювати гроші попереднього зразка на нові не потрібно. В обігу одночасно перебуватимуть дві банкноти, - зазначили у Нацбанку.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В місті стартував бізнес-майданчик "Сікорський челендж"

Зробити Кривий Ріг екологічно чистим, прогресивним містом намагатимуться у новій стартап-школі "Сікорський-челендж". Її презентували сьогодні. Співпраця вчених і громадськості у рамках проєкту обіцяє ефективні рішення і технології, що змінять життя містян на краще - переконані ініціатори цієї справи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Де отримати електронний цифровий підпис?

Кваліфікований електронний підпис. Віднедавна у громадян України є можливість отримати таку послугу на чіп ID-картки. Це відкриває доступ до різноманітних електронних сервісів державних органів, адміністративних і банківських послуг, дає можливість відкривати та вести бізнес, не виходячи з дому. Послугу можна отримати у територіальних підрозділах державної міграційної служби.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З України до Голлівуду: режисер з криворізьким корінням презентував свою документальну стрічку в Кривому Розі

Режисер Станіслав Сукненко запросив криворіжців на прем’єру документального фільму “З України до Голлівуду”. Показ відбувся учора увечері в "Олімпі". Стрічка розповідає про внесок українців в розвиток славнозвісної фабрики мрій. Цей фільм з осені минулого року подорожує кінотеатрами та кінофестивалями України, а от у рідному місті режисера, а Станіслав Сукненко - саме криворіжець, - його побачили вперше. Як зустрів стрічку глядач - розкаже Олена Мухіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Юні письменники представили свої твори на конкурсі "Первоцвіт"

Таланти квітують наповну. Міський конкурс "Первоцвіт" проходить у Кривому Розі вже втринадцяте. Учні молодших класів змагаються у чотирьох номінаціях: творча майстерня, чарівний пензлик, майстер художнього слова та літературна творчість. На міському рівні перші проби пензля та пера демонстрували 112 учнів. На думку педагогів, такі конкурси розвивають творче мислення і допомагають дітям пізнавати світ.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Якщо не можна в Китай, тоді на Кубу чи в Домінікану! Які напрямки обирають криворізькі туристи?

Планету охопила епідемія небезпечного китайського вірусу: через поширення інфекції магазини закривають, підприємства зупиняють, сполучення закривають. Проте українці не відмовляються від туризму через коронавірус.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки