01 березня 2020

Дороги, що ведуть у місто. Які траси відремонтують і чи є серед них дороги до Кривого Рогу?

З весною щороку гостро постає питання стану міжміських автотрас. Дороги, що ведуть до Кривого Рогу - серед тих, які давно прокляли водії, згубивши на трасі не одне колесо і залишивши десятки тисяч гривень в СТО. Під гаслом "Зшити Україну" вже в березні стартує кампанія з ремонту доріг. В цілому за п'ять років уряд планує відремонтувати 24 тисячі кілометрів доріг державного значення. На яких трасах можна буде відчути покращення і чи є в цьому списку дороги до нашого міста, дізнавалась Олена Павловець.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пенсія не для всіх. Вік виходу на пенсію для жінок знову підвищують

За пенсійною реформою, для українців час виходу на пенсію віддаляється усе далі. З 1-го квітня знову стане вищим пенсійний вік для жінок. Та вік - не головне. Страховий стаж - основний показник для нарахування пенсії. Хто і коли може розраховувати на відпочинок за державний кошт - дізнавався Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Краплина крові рятує життя

Одна донація крові може врятувати щонайменше три життя. Ця шляхетна справа є добровільним актом волевиявлення людини, а сама процедура - корисна і для донора. Перед здачею крові людина проходить медобстеження, і це дає їй можливість бути в курсі стану власного здоров’я. Продовження теми - в сюжеті Вікторії Добровольської.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ярмарок екскурсій. На порозі весняного сезону Кривий Ріг презентує свій туристичний потенціал

Щороку 21-го лютого туристичні міста світу відзначають Міжнародний день екскурсовода. Кривий Ріг в останні роки створив потужну платформу для розвитку промислового туризму, туристичних маршрутів та проведення сотень екскурсій історичними й індустріальними локаціями. Ідея промислового туризму прийшлася до душі багатьом підприємствам міста, освітнім та культурним закладам, громадським організаціям і туроператорам. Всі вони - активні учасники традиційного міського ярмарку екскурсій. У рамках цього проєкту зацікавлені мають змогу вирушити в тематичні експедиції цікавими місцями Криворіжжя.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З України - до Голлівуду: режисер з криворізьким корінням презентував свою документальну стрічку у рідному місті

Режисер родом із Кривого Рогу Станіслав Сукненко запросив мешканців міста на прем’єру документального фільму “З України до Голлівуду”. Показ відбувся в понеділок увечері в "Олімпі". Стрічка розповідає про внесок українців в розвиток славнозвісної фабрики мрій. Цей фільм з осені минулого року подорожує кінотеатрами та кінофестивалями України, а от у рідному місті режисера його побачили вперше. Як зустрів стрічку криворізький глядач та які спогади навіяли режисерові відвідини міста свого дитинства - розкаже Олена Мухіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День народження раз на чотири роки: що думають про дату своєї появи на світ люди, які народилися у додатковий день

У високосний рік люди отримують ще один день життя – 29 лютого. А дехто примудряється в цей день ще й народитися. Таких особливи людей небагато: у світі їх налічується трохи більше чотирьох мільйонів. І саме у високосний рік вони отримують можливість відзначити свій день народження на законних підставах - точно в дату своєї появи на світ. З криворіжцями, народженими 29-го лютого, поспілкувалась Яна Чоботаренко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжці посіли переможні місця на п'єдесталі чемпіонату України зі спортивної акробатики

У Вінниці відбувся чемпіонат України зі спортивної акробатики серед дорослих спортсменів, на якому гідно виступили криворізькі акробати.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Гаряче, пристрасно, віртуозно. Криворіжців розважали фламенко-шоу "Ромео і Джульєтта"

У Кривому Розі для шанувальників колоритних етнічних танців запалили гаряче фламенко-шоу "Ромео і Джульєта".

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Неподалік Кривого Рогу на пожежі врятували 81-річну жінку

Учора о 14:07 сталася пожежа в квартирі на 1-му поверсі 4-поверхового будинку на вулиці Садовій міста Зеленодольськ Апостолівського району, - повідомляє пресслужба ДСНС Дніпропетровської області.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Чи не можна у вас, діду, гроші заховати? У Кривому Розі шахраї обманюють стареньких

У Кривому Розі шахраї демонструють все нові й нові витівки злочинної фантазії. Про це нашим журналістам розповіла криворожанка Олександра.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У чемпіонаті Кривого Рогу перемогли дзюдоїсти ДЮСШ № 6

Учора відбувся чемпіонат міста з дзюдо серед юнаків та дівчат 2001-2004 та 2005-2007 років народження, - повідомляє Федерація дзюдо Кривого Рогу.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Кінець Масниці. Сьогодні віряни відзначають Прощену неділю

Православні та греко-католики в Україні 1 березня відзначають Прощену неділю. Це останній день перед початком Великого посту, який триватиме аж до Великодня.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Баскетболісти з Кривого Рогу стали переможцями третього туру Суперліги України 3х3

Баскетболісти з Кривого Рогу стали переможцями третього туру Суперліги України 3х3, - повідомляє Спортивний Кривбас.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Зранку в Кривому Розі ясна погода, без опадів. -1 +9 градусів

Зранку в Кривому Розі ясне небо, вдень воно вкриється хмарами, які не зникатимуть до пізнього вечора, без опадів. -1 +9 градусів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА