04 березня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 04.03.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 04.03.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Мити чи не мити? Популярно про коронавірус розповідають криворізькі фахівці

В Україні ще шістьох осіб перевіряють на коронавірусну інфекцію. Така інформація прозвучала сьогодні на брифінгу в МОЗ. Громадянам радять з усією серйозністю поставитися до загрози. Головне - профілактика, кажуть експерти. Що мають занотувати на щодень українці і чи складні це правила? Мити чи не мити? - головне питання, стверджує, поспілкувавшись із фахівцями, наш журналіст Юлія Вєтряк.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В ДТП на перехресті вулиць Бизова та Хабаровської постраждав чоловік

Сьогодні на одному з перехресть у Металургійному районі зіткнулися дві іномарки. Позашляховик опинився на боці. Пасажира перекинутої автівки швидка доправила до лікарні. На місці пригоди побували наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Хто відповість за наслідки ДТП? В мережі активно обговорюють ДТП

Хотів звести рахунки з життям - на спір чи через кохання? Незрозумілий вичнок молодого хлопця, що в понеділок кинувся під колеса автівки, активно обговорюють в мережі. Версію веселого жарту криворізькі водії не зрозуміли. Чому хлопець вибіг на дорогу, де він зараз та що про нього думають люди, - з’ясовувала наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Втік з-під варти і скоїв злочини

Учора з лікарні Дніпра втік 30-річний засуджений криворіжець. За ряд тяжких злочинів він відбував покарання у виправному центрі та був направлений на лікування до обласного медзакладу. За невідомих обставин йому вдалося залишити лікарню і дістатися Кривого Рогу. Вночі на вулиці Бучми інспектори помітили схожого за описом чоловіка. Побачивши поліцейських, той став тікати, та марно - правоохоронці його наздогнали. Як з'ясувалося, після втечі зловмисник встиг скоїти ще кілька тяжких злочинів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізький автопром: місцеві інженери розробили власний електромобіль

Криворізький автопром претендує на інноваційність. Спільнота ентузіастів, об'єднаних ідеєю зробити українську економіку сильнішою — винахідники, що проєктують єдині в Україні вітчизняні електромобілі. Хто вони і які у них плани на майбутнє - у сюжеті Антона Глущенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пам'ятна дата: сьогодні - День визволення Інгульця від нацистів

Сьогодні Інгулець відзначив 76-ту річницю визволення від нацистських загарбників. Вшанувати пам'ять воїнів-визволителів мешканці житломасиву за традицією зібрались біля меморіалу Слави.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З весняним святом привітали матерів і дружин бійців АТО-ООС

Привітання зі святом весни, квіти та святковий концерт подарували матерям і дружинам загиблих бійців у Палаці культури Південного комбінату. Влаштували захід для жінок представники об'єднання солдатських матерів Криворіжжя. Подробиці - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Доходи - на світло: першого травня в Україні завершується кампанія з декларування доходів

Більше п'яти тисяч декларацій про майновий стан і доходи торік подали громадяни до Криворізького південного управління державної податкової служби. Загальна сума задекларованого ними доходу перевищила двісті вісімдесят мільйонів гривень. Цьогорічна кампанія декларування громадянами доходів, отриманих в минулому році, триватиме до першого травня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зустріч з народним майстром з Кременчука Геннадієм Сметанком

Залізні рукотвори - золотими руками. Геннадій Сметанко - коваль з понад двадцятирічним стажем. Завітав із Полтавщини до Кривбасу вдруге, і став гостем творчих зустрічей у 10-ій бібліотеці. Цей культурний осередок співпрацює з кременчуцькою творчою спілкою "Славутич". Народний майстер з ковальства опанував ремесло самотужки, працюючи на заводі. А взагалі, розповідає - пішов по дідусевих стопах, який також ковалював. Рукотвори Геннадія Сметанка вирізняються філігранною роботою та умінням автора бачити красу довкола.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворізький гурт "Ґенеза" запрошує криворіжців на сольний концерт

Переможці фестивалю "Червона Рута" - криворізький гурт "Ґенеза" - працює над створенням нового альбому, одразу двох відеокліпів та готується до сольного концерту. Про творчий процес і плани напередодні лайв-шоу розпитував у музикантів Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Брати - менші, кумедні: у новому творчому сезоні телеканалу "Рудана" дивіться проєкт "ЗООсторіс"

Продовжуємо знайомити наших глядачів з проєктами нового сезону Рудани. В одному із них - брати наші менші. Тенденції сучасного телепродукту - він все ближчий до Інтернет контенту. Цим і надихнулися творці руданівських ЗООсторіс. Пухнасті і пернаті – завжди в тренді, кажуть Автори. Тож незвичайні респонденти самі розказуватимуть про своє життя. Допомагатимуть їм - господарі, ветеринари, кінологи і волонтери.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Верховна Рада відправила прем'єр-міністра Олексія Гончарука у відставку

Зараз відбувається позачергове засідання Верховної Ради. Парламент розглядає відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука з посади глави уряду.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Мийте, проварюйте, просмажуйте: поради криворізьких фахівців щодо коронавірусу

Як відомо, в Україні офіційно зареєстрований перший випадок коронавірусу. Як убезпечити себе від зараження, криворіжцям порадила лікар з гігієни харчування відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини міського управління Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області Тетяна Семенова. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки