05 березня 2020

Не коронавірус. У сім'ї з Апостолового - ознаки звичайної застуди, - ОДА

У чоловіка з Апостолового, який нещодавно повернувся з Італії, та його сім’ї немає жодних ознак коронавірусу. Всі шестеро людей почуваються добре та перебувають під наглядом сімейного лікаря, - повідомляє департамент охорони здоров'я ДніпроОДА.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 05.03.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 05.03.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Нові тролейбуси - подовженим маршрутом: сьогодні шість нових машин рушили за 10-им маршрутом до четвертого Зарічного

Сьогодні у свій перший рейс вирушили шість нових тролейбусів. Працюватимуть вони на одному з найдовших тролейбусних маршрутів - десятому. Та й сам маршрут відсьогодні оновлено - його подовжили до зупинки "Вулиця "Десантна". Тепер шлях десятого тролейбуса складає 28 кілометрів. Сучасні машини марки «Дніпро Т-203» бачив Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дезінфекція громадського транспорту: на підприємстві "Швидкісний трамвай" щодня проводять профілактичні заходи

У Кривому Розі проводять дезінфекцію громадського транспорту у зв'язку з загрозою поширення коронавірусу. До міського лабораторного центру доправили спеціалізовані костюми та обладнання. Профілактичні заходи на підприємстві "Швидкісний трамвай" бачила наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Випадок масово інфікування в Апостоловому

Інфекційне захворювання невстановленого генезу виявили у сім'ї з Апостолового. Як нам стало відомо, сьогодні опівдні до родини з шести людей викликали сімейного лікаря. Вагітна жінка і троє її дітей скаржились на лихоманку та кашель. Причиною особливого занепокоєння став той факт, що батько сімейства днями прибув із Італії. Чоловік повідомив: на кордоні з Угорщиною його перевіряли на коронавірус. У нього жодних симптомів немає, однак медики ведуть детальніше обстеження хворих.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обсервація в Нових Санжарах закінчилася

Сьогодні опівдні завершився термін обсервації людей, яких евакуювали з епіцентру коронавірусу – китайського міста Ухань. Як заявив заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко, коронавірусу у жодного з 72 людей не виявили. На обсервації у Нових Санжарах перебували й 17-ро криворіжців. Усі - учасники гурту Фешн Па. Сьогодні вони нарешті повертаються додому. Як повідомила телефоном одна із учасниць танцювального колективу - з гарним настроєм та довідками про стан здоров'я.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У першій місцевій прокуратурі - новий керівник

Сьогодні колективу першої місцевої прокуратури представили нового керівника. Підрозділ очолив Андрій Рибалка. До цього працював у другій місцевій прокуратурі. Має загальний стаж роботи - понад 12 років. На новій посаді - й нові завдання.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на 173-му кварталі. У Кривому Розі маршрутка збила двох чоловіків

Сьогодні ввечері на 173-му кварталі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутки.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Водоканал: вода - за новим договором

Cпоживаєш - укладай договір. До першого травня відповідно до Закону України "Про житлово-комунальні послуги" споживачі холодної води мають укласти нові договори з "Кривбасводоканалом". Абонентам пропонують обрати одну з п'яти моделей договірних відносин. Індивідуальні угоди, договір для колективного споживача, для приватного сектору та колективний договір для співвласників багатоквартирного будинку. Більше про можливості вибору - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Життя триває: в Університеті 3-го віку - п'ятий набір

Три місяці - і диплом у кишені. Але такі умови, тільки якщо вам за 60. Університет третього віку вже вп'яте відкрив двері для студентів поважного віку. Всього їх у весняному наборі - 440. Заняття традиційно проходять у кожному районі міста.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нічне вбивство: у Металургійному районі гість зарізав господаря ножем

Прийшов у гості і зарізав товариша ножем. Різаниною і вбивством закінчились посиденьки зі спиртним у Металургійному районі. Подія сталася сьогодні вночі в одному з приватних будинків по вулиці Новоподільській. Подробиці у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Хелп-курс із питань внутрішнього переміщення: в місті стартував проєкт Ради Європи

Хелп-курс із питань внутрішнього переміщення в Україні сьогодні стартував у Донецькому юридичному інституті. Установчий семінар провели для студентів, викладачів, представників громади та правників. Двомісячна програма з теми розробки тривалих рішень проходить в нашому місті за підтримки проєкту Ради Європи. Євген Клусовський побував на стартовому занятті курсу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Боротьба з насильством у сім'ї

Насильство у сім'ї. Потрібна допомога. Нарікання на те, що в Кривому Розі немає служб, що допомагають жертвам домашнього насильства, в міському департаменті у справах сім'ї, молоді і спорту - спростовують. Кризовий центр для жінок, що постраждали від домашньої тиранії, із зрозумілих причин не афішує свого місця розташування. Та він діє, працюють і гарячі лінії. Що робити і куди звертатися - нагадують фахівці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Легалізація праці: результат за два місяці - понад 2400 працівників

У перші два місяці цього року фахівці міського управління розвитку підприємництва активно працювали з суб’єктами господарювання в напрямку легалізації найманих працівників. До перевірок були залучені Державна інспекція з питань праці, податкова служба, Пенсійний фонд, служба зайнятості. Моніторили переважно ринки, ресторанні господарства та торговельно-розважальні центри. Проводили роз’яснювальну роботу. Як результат - були легалізовані понад дві тисячі чотириста найманих працівників.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки