10 березня 2020

Тсс... Про що мовчать жінки? КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
WOW - wedding fest КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Диван"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 10.03.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 10.03.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
ДТП на Рудничній: водій утік з місця пригоди

Cьогодні вранці поблизу зупинки Руднична в Інгулецькому районі сталася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль БМВ з єврономерами, що на швидкості рухався у бік житломасиву Південного комбінату, врізався у вантажний Мерседес Спринтер. Того винесло на трамвайну колію, де автомобіль перекинувся. Чоловік, що був за кермом БМВ, за словами свідків, не став чекати правоохоронців. Водій залишив машину і втік з місця пригоди на невідомому авто. Внаслідок ДТП на аварійній ділянці рух трамваїв було паралізовано.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Покладання квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку

В Україні тривають Шевченківські дні. 9-те і 10-те березня - дати народження і смерті класика української літератури, поета, художника та мислителя. 206-ту річницю з Дня народження Тараса Шевченка в Україні відзначили вчора.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомога участникам АТО-ООС з мiського бюджету

З 2014-го року в Кривому Розі діє програма соціальної підтримки учасників бойових дій АТО і ООС, а також членів їх сімей. Щороку видатки за цією програмою зростають. У 2020-му на виплату допомог, компенсацій та інших виплат в міському бюджеті передбачено майже 53 мільйони гривень.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знайшли трупи собак на мікрорайоні Сонячний

Сьогодні на мікрорайоні Сонячний, біля звалища, місцеві знайшли трупи собак. Неподалік, біля гаражів, виявили ще декількох мертвих цуценят. Хто розправився з тваринами - з'ясовує поліція.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вручення дипломів в Одеській юридичній академії

Ще донедавна студенти, тепер - випускники. Цими вихідними в театрі імені Шевченка в урочистій обстановці отримували дипломи магістри Криворізького факультету національного університету «Одеська юридична академія». На святковій церемонії побували і наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Агресивний молодик накинувся на дідуся

Невідомий вдарив в обличчя літнього чоловіка. Таке сталося сьогодні біля входу до четвертої музичної школи. Про це повідомила у соцмережах криворожанка. Що спричинило таку агресію, з'ясовували наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Малолітні вандали влаштували ніч-перевертень біля палацу культури

Малолітніх вандалів 8-го березня зафіксували камери відеонагляду в парку біля палацу культури "Північний". Перекинуті лавки, відламана табличка музею гірничої техніки та потрощені сміттєві баки неподалік – усе це результат нічної витівки хлопців. Хто вони та навіщо це зробили, з'ясовують правоохоронці.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обличчя з обкладинки: чоловіки привітали жіночу половину ПрАТ "Суха Балка"

По-справжньому святковим із самого ранку стало 8 Березня на руднику «СУХА БАЛКА», що входить до складу групи DCH Олександра Ярославського. Усім жінкам, які працювали в цей день, чоловіки на прохідній дарували квіти. А напередодні для жіноцтва Сухої Балки в театрі «Академія руху» організували святкову програму «Обличчя з обкладинки».  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Весна Рудани стартувала з Інгулецького району

Разом з березнем за вікном синхронно завесніло цьогоріч і на сценах Кривого Рогу. Найпрестижніший у місті фестиваль "Весна Рудани" вже збирає повні зали шанувальників аматорського мистецтва. Сьогодні журі оцінювало колетиви Інгулецького району. Перші враження у Палаці культури "Південний" збирала Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Творчий вечір скрипаля Остапа Шутка

Скрипаль-віртуоз Остап Шутко знову побував у Кривому Розі. Унікальна творча родина тішила прихильників симфонічної музики у музичному коледжі. З концертного залу – сюжет Ірини Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки