12 березня 2020

#американські_керли КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ZОО сторіс"
Копірайтер, маркетолог Даша Піт КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Диван"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 12.03.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 12.03.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Без уроків і масових заходів: у Кривому Розі оголошено карантин

Cьогодні мер міста провів позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Обговорили заходи із запобігання поширенню коронавірусу. В усіх загальноосвітніх закладах міста призупиняється навчальний процес, обмежується проведення масових заходів, в яких запланована участь двохсот і більше людей.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Як житиме місто в умовах карантину?

Скасовані кінопрем'єри, відтерміновані гастролі, порожні спортивні зали - в умовах карантину готується працювати культурно-розважальна сфера. Де вже визначилися з планом життя на найближчі три тижні, знає Олена Мухіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зайнятість і соціальна підтримка - головні питання засідання міськвиконкому

Легалізація зайнятості працівників сфери малого бізнесу та соціальна підтримка мешканців міста. Такі основні питання були розглянуті сьогодні на засіданні виконкому міськради. Докладніше - у сюжеті Ігоря Кононенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розбита дорога до селища: мер міста вимагає впорядкувати рух вантажного транспорту міськими автошляхами - коментар

Підготувати проєкт рішення щодо правил курсування великовантажного та габаритного транспорту дорогами Кривого Рогу – таке доручення дав на засіданні міськвиконкому Юрій Вілкул. До чергової сесії міськради департамент розвитку інфраструктури міста повинен відзвітувати про результати роботи. Приводом для розгляду питання стали скарги громад селищ Степове та Рудничне. Вантажівки одного з підприємств, які перевозять відходи виробництва, розбили місцеві дороги та пошкодили трубороводи.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Урочистий прийом: у мерії привітали зі святом працівників житлово-комунальної галузі та сфери побуту

День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення відзначають в Україні цієї неділі. У Кривому Розі це свято понад двадцяти тисяч людей. Половина з них працюють у комунальній сфері. Ремонт будинків, модернізація ліфтів, оновлення мереж електро-, газо-, водопостачання, побутове обслуговування - це все щоденна, відповідальна і безперервна праця. Кращих фахівців із професійним святом сьогодні вітали у мерії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До кінця тижня в місті завершать ремонт покрівель, зруйнованих буревієм

У Кривому Розі на цьому тижні завершується відновлення покрівель, понівечених липневим буревієм. Тоді стихія пошкодила дахи у більше як у тисячі ста будинках. Ремонтні роботи фінансуються з міського бюджету.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Касаційна скарга: Юрій Островський оскаржує вирок у Верховному суді

Перешкоджання журналістській діяльності та умисне нанесення легких тілесних ушкоджень. За такі правопорушення суд визнав винним колишнього заступника керівника служби охорони підприємства "Швидкісний трамвай" Юрія Островського. Наразі він відбуває покарання і намагається оскаржити у Верховному суді рішення Саксаганського райсуду та Дніпровського апеляційного суду.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки