13 березня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 13.03.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 13.03.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Дистанційне навчання: у криворізьких школах та вишах планують опановувати програму за допомогою інтернет-технологій

Три тижні карантину. Така пауза у навчанні не повинна вплинути на якість засвоєння знань. Так вирішило керівництво багатьох криворізьких шкіл і вже запровадило дистанційне навчання, виконавши рекомендації управління освіти і науки. Новітні технології застосовують і місцеві вузи. Як це працює – далі у нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Змінились дати пробного ЗНО

Пробне ЗНО пересено. Український центр оцінювання якості освіти вирішив змінити дати тестування. Тож оцінити свої шанси та відчути атмосферу ЗНО учасники зможуть вже по завершенні карантину.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дозвілля під час карантину: оперативний штаб з протидії поширенню коронавірусу дав рекомендації представникам бізнесу

Голова міського оперативного штабу з протидії поширенню коронавірусу Костянтин Бєліков сьогодні провів зустріч з представниками малого та середнього бізнесу. Йшлося про профілактику інфікування в розважальних і торговельних закладах. За вимогами карантину заборонені скупчення людей більше двохсот осіб. В криворізьких торговельно-розважальних центрах рекомендовано дотримуватись попереджувальних заходів. Детальніше - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Прийшов у гості - і загинув: пожежа на вулиці 200-річчя Кривого Рогу закінчилась загибеллю чоловіка

Вчора увечері на проспекті 200-річчя Кривого Рогу сталася пожежа. Зайнялася квартира на шостому поверсі багатоповерхівки. На місце пригоди виїхали чотири пожежні підрозділи. Під час гасіння вогню у квартирі виявили непритомного чоловіка. Медики швидкої після реанімаційних дій констатували смерть людини. Як з'ясувалося - чоловік не мешкав в цьому будинку, з господарями квартири познайомився на вулиці. Що стало причиною займанння -з'ясовують правоохоронці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вночі - зима, удень - весна: в найближчий час сезон опалення в Кривому Розі не завершуватимуть

Уночі – зима, вдень – весна. Такими сюрпризами, за прогнозами синоптиків, здивують криворіжців ці вихідні. Тож сезон опалення у місті ще триватиме, кажуть у мерії. І нічний мінус не позначиться на температурі у квартирах.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знайшли тіло чоловіка із зашморгом на шиї

Учора в квартирі одного з будинків по вулиці Мистецькій знайшли тіло чоловіка із зашморгом на шиї. На місце виїхали співробітники Металургійного відділення поліції. Встановили особу. Правоохоронці схиляються до думки, що чоловік наклав на себе руки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відключать ліфти за борги? Не платиш-ходи пішки?

За борги - відключення ліфтів. На такі радикальні дії через боржників з оплати комунальних послуг пішли в керуючій компанії "Комбінат благоустрою". У заручниках ситуації опинилися мешканці трьох будинків по вулиці Соборності, яких попередили: вже з понеділка ходитимуть на верхні поверхи пішки. У ситуації розбирався Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Хвостосховище без пилу: на Південному ГЗК успішно впроваджують зелені технології

У цьому році на Південному гірничозбагачувальному комбінаті продовжили експеремент з впровадження зелених технологій у боротьбі з пилом. Проект реалізується у рамках міської програми вирішення екологічних проблем Кривбасу. У якості компосту для рослин підприємство використовує осади стічних вод підприємства "Кривбасводоканал". Очікується що з введення в експлуатацію сміттєпереробного заводу його продукція - технічний компост - також буде основою у використанні зелених технологій. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До сучасних стандартів: Криворізький аеропорт будує плани на літо

Криворізький аеропорт будує плани на літні авіаперевезення. На підприємстві сподіваються: коли вщухне пандемія коронавірусу, летовище повернеться до нормального життя. З аеропорту - сюжет Ігоря Кононенка.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Встановлено новий розмір плати за розподіл газу

З квітня користувачі послуг "Криворіжгазу" отримуватимуть оновлені рахунки. Новий мінімальний розмір плати за розподіл газу встановлюється для домогосподарст, які споживають блакитне паливо менше дев'яти місяців, а також для нових користувачів та домоволодінь, що протягом тривалого часу не споживали газ. Про це повідомили представники компанії. Розмір плати залежатиме також від наявності газового обладнання.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки