16 березня 2020

Экранизации 2019 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Фаворське світло КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Бесіди про вічне"
Випуск № 60 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 16.03.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Додаткові обмеження: у Кривому Розі вводять термінові заходи протидії поширенню коронавірусу

Відзавтра у Кривому Розі будуть діяти додаткові обмеження. Вони стосуються зупинки роботи об'єктів торгівлі, спортивно-розважальних комплексів, ринків, закладів побутового обслуговування. Рішення про це прийняли сьогодні на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Кривий Ріг вводить термінові заходи, аби запобігти поширенню коронавірусу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Без паніки! У криворізьких магазинах ажіотажу немає, товарів - вистачає?

На тлі спалаху коронавірусу в різних країнах люди почали скуповувати продукти. Піддаючись страху залишитися завтра без харчів, люди роблять «масові забіги» в магазини та супермаркети. Що це - завбачливість чи паніка? І яка ситуація у криворізьких торгових мережах - дізнавалась Юлія Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обмеження в умовах карантину: у тисячці запровадили обмежений режим відвідування хворих

У другій міськлікарні введено обмежений режим відвідування хворих. В медзакладі пояснюють - у такий спосіб прагнуть убезпечити пацієнтів і співробітників лікарні. Вікторія Добровольська розкаже більше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відміна міжнародних сполучень: тимчасово не курсуватиме поїзд Кривий Ріг - Москва

Вже з найближчої ночі "Укрзалізниця" припиняє міжнародне пасажирське сполучення. Як повідомили в Криворізькій дирекції залізничних перевезень, з нашого міста тимчасово не курсуватиме поїзд Кривий Ріг - Москва. Відміна діє на час карантину, попередньо - до 3-го квітня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Наші за кордоном: майже 60 тисяч українських туристів не можуть виїхати з Єгипту

В очікуванні повернення додому. Понад сімсот українців заблоковані в Єгипті. Їхнє перебування там продовжено через виявлення коронавірусу в кількох туристів. Наразі наші співвітчизники - в ізоляції у Шарм-аль-Шейху та Хургаді. Турагенти заспокоюють - панікувати не варто, незабаром всі будуть дома. Про питання на часі – у сюжеті Яни Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжгаз: робота в карантин

Криворіжгаз у онлайн режимі. Відсьогодні центри обслуговування "Криворіжгазу" не приймають клієнтів у зв’язку з карантином. Як звернутися до компанії, отримати інформацію, передати показники або сплатити за послуги - дізнавалася наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На час карантину в Україні не працюватимуть РАЦСи

На час карантину в Україні не працюватимуть РАЦСи. Про це повідомили у Мін’юсті. По всій країні, і в Кривому Розі також, обмежувальні заходи діятимуть до 3-го квітня. Проте в установах наголошують - карантин не зумовить повного припинення роботи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривий Ріг ділиться досвідом в роботі з ВПО

Сьогодні та завтра в нашому місті проходить навчальний тур з питань впровадження програм підтримки внутрішньо переміщених осіб. Проводить захід громадська організація “КримСОС” за підтримки Агентства ООН у справах біженців. Співорганізатором стала криворізька організація “Егіда-центр”. Досвід впровадження регіональних програм для переселенців у нашому місті вивчатимуть громадські активісти з різних областей України.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Модернізація ліфтів: цьогоріч у місті оновлять півтори сотні ліфтів у багатоповерхівках

Півтори сотні ліфтів модернізують цьогоріч у криворізьких багатоповерхівках. Нові підйомники мають сучасне оснащення та зв'язок без дротів. Детальніше - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки