20 березня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 20.03.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Ситуація в місті: коментар Костянтина Мурашка

Дев'ятий день карантину - і знову випадки інфікування у різних областях, передусім на заході країни. У Кривому Розі ситуація наразі стабільна, заявляють в міському управлінні охорони здоров'я. Медицина працює в штатному режимі, згідно з вимогами орперативного штабу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Роботу швидкісного відновили. Як тепер працює підземка?

Сьогодні опівдні у Кривому Розі відновив роботу швидкісний трамвай. Таке рішення прийняла мерія, аби забезпечити перевезення передусім у години пік максимальної кількості пасажирів - з дотриманням усіх заходів безпеки. Лінії швидкісного трамвая проходять через спальні мікрорайони, де живуть багато працівників промислових підприємств. Трамваї рухатимуться у звичному режимі, також буде введено спарені вагони.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Інцидент у трамваї. Робота кондукторів в карантин стає небезпечною

З розумінням до ситуації нині ставляться далеко не всі. Тож робота водіїв та кондукторів зараз - повна ризику. Один з інцидентів стався на трампарку. Тут навіть не обійшлося без рукоприкладства. Постраждала жінка-кондуктор. Подробиці далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Рейд патрульної поліції: карантин

Поліцейські та бійці Нацгвардії нині працюють у посиленому режимі. За три дні вже склали майже півтисячі адмінпротоколів про порушення правил карантину. Найбільше порушень виявлено на Дніпропетровщині. Як сьогодні виявляли перевізників-порушників на криворізьких вулицях, знає Наталія Рибчинська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Переполох в Епіцентрі. Через перевірки поліції - затори

Несподівана обсервація в "Епіцентрі". Сьогодні увечері з великого будівельного маркету не випускали десятки покупців. Виходи заблокувала представники Нацгвардії і поліції. Що стало причиною форс-мажорного інциденту - невідомо. Жодних коментарів від людей у формі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пенсіонери і карантин. Чому найстарші мешканці не дослухаються порад?

Обмеження пересування - головна вимога на сьогодні і один з головних методів боротьби з поширенням коронавірусу. Особливо це стосується людей за шістдесят. Вони зараз - найбільш вразлива категорія. Чиє поменшало літніх людей на вулицях міста - дізнавалась Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Очікування - реальність. Ринки мають бути закритими

Усі криворізькі ринки мають припинити роботу. Така вимога передбачена рішенням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Заборона стосується усіх ринків без винятку, у тому числі продовольчих. Як учора з'ясувала наша знімальна група, не всі об'єкти господарювання відреагували на вимогу міської влади. У цьому переліку - чимало місцевих ринків. У мерії звертаються до підприємців з вимогою дотримуватися протиепідемічних заходів під час карантину. 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Як почуваються двоє хворих на коронавірус, виявлені у Дніпрі - коментар

У Дніпропетровській області оголосили надзвичайну ситуацію через коронавірус. Про це повідомляє ДніпроОДА. Рішення було прийнято обласною комісією з надзвичайних ситуацій. На такі заходи пішли, аби не допустити подальшого поширення коронавірусу в регіоні, - наголосив голова облдержадміністрації Олександр Бондаренко. У Дніпрі наразі виявили два випадки ураження коронавірусом. Хворі почуваються задовільно, розповів губернатор.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гучномовці на вулицях

Карантині заходи від ДСНСників. З цього дня пожежні машини рейдують вулиці міста. Через гучномовці людей інформують , щоб не виходили на вулиці без нагальної потреби. Сім автівок, по кожній на район, виїжджають зранку та ввечері. Рейди триватимуть до кінця карантину.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поштові відправлення в умовах карантину

Поштовий обіг триває. Тільки з антисептиками та захисними масками. Працівники з посмішкою на обличчі кожен день приймають клієнтів, щоправда з певними обмеженнями. Сьогодні до пошти в умовах карантину завітала і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Коментар Тетяни Кріпак: вчителі на прибиранні

Карантин не перепона. Протиепідемічні обмеження стали приводом навести лад на пришкільній території. До позапланового наведення чистоти керівництво одного із закладів долучало педагогів. Та це - порушення законодавства, зауважують в мерії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Потонув чоловік. Що стало причиною?

У ставку, що поблизу зупинки "Мікрорайон", сьогодні втопився 37-річний чоловік. Що погнало чоловіка у воду, дізнавався Євген Клусовський.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки