23 березня 2020

Випуск № 61 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 23.03.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 23.03.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Готовність до викликів: місто максимально залучає вірусологів та епідеміологів до протидії поширенню COVID-19

У Кривому Розі кількість звернень з ГРВІ не зростає. Офіційно підтверджених випадків ураження коронавірусом не зафіксовано. З такого почали сьогодні засідання оперативного штабу з протидії поширенню COVID -19. Мер міста зібрав лікарів-інфекціоністів, епідеміологів та керівників медзакладів, задіяних у заходах з протидії поширенню коронавірусу. Обговорили нинішню епідситуацію та готовність лікарень працювати в екстреному режимі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вимога - самоізоляція: медики контролюють стан здоров'я громадян, що прибувають з-за кордону

Криворізькі медики продовжують спостерігати за станом здоров'я городян, що прибувають з-за кордону. Для усіх обов'язкова вимога - звернення до лікарів і самоізоляція.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поліцейські провели рейд у Центрально-Міському районі

Правоохоронці контролюють дотримання карантинних обмежень у місті. Цими вихідними 40 поліцейських проводили роз’яснювальну роботу у Центрально-Міському районі. Перевіряли передусім об’єкти торгівлі. Для деяких торговців справа закінчилась штрафом у 17 тисяч гривень. Долучилися до рейду і наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знову фейк! : поліцейські радять не пускати в квартиру "липових" дезінфекторів

Останніми днями інтернетом шириться інформація, начебто служби міста та області проводять дезінфекцію в квартирах громадян. Це - чистої води шахрайство, стверджують у поліції. Жодна служба такими повноваженнями не наділена. І радять не пускати додому усіх, хто стукає у двері.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
По 10 покупців на вхід: у будівельному гіпермаркеті ввели обмеження доступу покупців

Надвечір п’ятниці деякі криворіжці стали учасниками своєрідної обсервації в будівельному супермаркеті. З невідомої причини з торгового залу не випускали десятки покупців. У якому режимі працював маркет цими вихідними – бачили наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Температура - на контролі: на трасах на в'їзді в місто встановили блок-пости

До міста - тільки з нормальною температурою. На трасах на в'їзді до Кривого Рогу розгорнули блокпости. Поліцейські, співробітники ДСНС, нацгвардійці та медики нині несуть службу на двох трасах - у напрямку Кропивницького та Миколаєва. Деталі – у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Я везу медика: криворіжці взялися допомагати медикам доїхати до роботи

Я везу медика. Криворізькі водії долучаються до флешмобу в соцмережі, організовують спільноти і підвозять на роботу медпрацівників. Через «короновану» епідемію дістатися до лікарень вчасно – непросто. Сьогодні перший день, коли медики скористалися такою послугою. Вранці на місці зустрічі водіїв та пасажирів була наша Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дзвоніть - я все розкажу: криворізькі лікарі з особистих телефонів консультують городян

Дзвоніть, я все розкажу. Своєрідний флешимоб у соцмережах влаштували криворізькі лікарі-інфекціоністи. Медики розміщують повідомлення зі своїми контактами і заявляють: готові телефоном консультувати усіх бажаючих з питань вірусних захворювань. Про таку ініціативу детальніше розкаже Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Віза дистанційна: муніципальний центр надання послуг запровадив особливий режим роботи

Криворіжці звикли звертатись до муніципального центру надання адмінпослуг та його фронт-офісів для вирішення багатьох життєвих ситуацій. Та з початком карантину "Віза" запровадила особливий режим роботи. Кількість відвідувачів зменшилась, чимало послуг для населення та бізнесу перевели в онлайн. А деякі - відтермінували на певний час. У департаменті кажуть: здоров'я та безпека спеціалістів і мешканців - нині у пріоритеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки