24 березня 2020

Хокеїст Денис Пасько КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Перші"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 24.03.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Дезінфекція вулиць

Відучора за дорученням міського голови усі громадські місця з масовим перебуванням людей обробляють дезінфекційним розчином. Фахівці запевняють: для людей, тварин та рослин він нешкідливий. У переліку профілактичних заходів - обробка зупинок громадського транспорту, тротуарів, підземних переходів, дитячих майданчиків, станцій швидкісного трамвая. Дезінфекцію проводять співробітники пожежно-рятувальних частин міста.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обробка станцій швидкісного трамвая

Сьогодні швидкісний трамвай розпочав дезінфекцію підземних станцій. За тим, як відбувається цей процес, на станції "Будинок рад" спостерігала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дезінфекція в житлових будинках

Перила, ручки, кнопки ліфтів. Усе, чого торкається людська рука, має бути оброблене дезрозчином. Такі заходи істостно зменшують концентрацію вірусів та шкідливих бактерій в місцях перебування людей. Управителі відсьогодні починають проводити дезінфекцію під'їздів та ліфтів. Як це відбувається - дивіться далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
При міському оперативному штабі створили волонтерський центр

Cьогодні при міському оперативному штабі створено волонтерський центр. Його очолив засновник фонду "Українська перспектива" Олександр Вілкул. Серед головних завдань центру - консолідація спільних зусиль бізнесу, промислових підприємств, громадських, релігійних та благодійних організацій у заходах з протидії поширенню коронавірусу. Про перші кроки у роботі волонтерського центру - у нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Маски для міста

50 тисяч захисних масок за розпорядженням міського голови вже передано силовикам та іншим службам. Сьогодні засоби індивідуального захисту отримували нацгвардійці та поліцейські, а також колективи підприємств муніципального транспорту. Далі - детальніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підприємці і карантин

Кількадесят адмінпротоколів вже склали криворізькі поліцейські за порушення карантинних заходів. Сума штрафу - щонайменше 17 тисяч гривень. Втім, покарання лякає не всіх. У мерії вкотре нагадують про обмеження у діяльності об’єктів бізнесу на час карантину.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Наші за кордоном

Завдання, як повернутися з-за кордону, все ще вирішують тисячі українців. Через коронавірус міжнародні авіасполучення – закриті. На острові Балі в Індонезії очікують можливості потрапити додому і мешканці Кривого Рогу. Тему продовжить Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Екологічні заходи на Північному ГЗК

Від теорії до практики. На Північному комбінаті розпочали впровадження ефективної технології пилопридушення. Перший етап озеленення хвостосховища бачила і наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обережно, позитив! Як не розгубити форму в карантин

Фітнес-клуби зачинені, вуличні тренування - не на часі, а позначка на вагах змушує депресувати? Карантин - не привід втрачати форму, навіть якщо ви морально налаштувалися на нову вагову категорію. Вихід є! Який - дізнаєтеся за мить у нашій рубриці "Обережно: позитив!".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Хіп-хоп у масках: криворізькі танцівники по-своєму борються з коронавірусом

Коронавірус – життя може бути в мінус. Правила профілактики інфекції взялися нагадати городянам криворізькі танцівники і записали тематичний кліп. Що вийшло - бачили наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Головний лікар 8-ї криворізької лікарні попросив ЗМІ не поширювати фейки про заклад

Головний лікар 8-ї лікарні звернувся до криворізьких медійників з проханням не розміщувати фейкову інформацію про незабезпеченість медзакладу. Про це повідомляє управління преси і внутрішньої політики.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки