10 травня 2020

День Перемоги у Кривому Розі: ювілейну дату відзначили без масових заходів

Без урочистостей у театрі, масових гулянь та святкової ходи відзначали криворіжці 75-ту річницю Перемоги у Другій Світовій війні. Та від головних традицій не відступили. 9-го травня на проспекті Миру запалили факели пам'яті. Кадри святкового травня в умовах карантину - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На старті: криворізький бізнес готується до роботи в умовах пом'якшення карантинних вимог

Стабільні півтисячі нових випадків по Україні. Антирекорди по Кривому Рогу. Плато епідемії коронавірусу. Перевантажені ПЛР-лабораторії і все більше людей на весняних вулицях. Карантин в Україні продовжено до 22-го травня. Та вже з 11-го окремі обмежувальні заходи будуть пом'якшені. Кабмін дозволив відвідування парків, скверів та зон відпочинку. Утім, найбільше українців хвилює відкриття магазинів та салонів краси. Як працюватимуть криворізькі підприємці та чи готові вони до роботи в умовах обмежень? Дізнавалась Олена Мухіна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Планета на карантині: у світі поволі послаблюють обмежувальні заходи

Два місяці карантинної весни - і в світі поволі послаблюють обмежувальні заходи. Це не кінець пандемії, наголошують фахівці. Втім, бачать можливості для відновлення діяльності окремих сфер. Дотримання протиепідемічних заходів у більшості країн - обов'язкове. На цьому тижні на зв'язку з українцями на різних континентах світу був Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Освіта на дистанції: педагоги і діти - про навчання, оцінювання, завершення учбового року-онлайн

Українські учні цього навчального року до шкіл не повернуться. Коли офіційно закінчиться навчальний рік? Що кажуть про навчання онлайн педагоги і діти? Як будуть оцінювати знання в нових умовах? Дивіться в сюжеті Олени Мухіної.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Весняний релакс: у Криворізькому ботанічному саду квітують бузок та півонії

Весняний релакс - у Криворізькому ботанічному саду. Нині там час неймовірних пахощів і барв. Бузок та півонії - гордість ботсаду. Поки що природа квітує наодинці. Та з послабленням карантину криворізький едем, колись таки відкриє двері для відвідувачів - цінителів природної краси. Ексклюзивно на цьому тижні відвідала ботанічний сад наша Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідстан по Кривому Рогу: помер п'ятий пацієнт з коронавірусом - 52-річний чоловік

Епідситуація в Кривому Розі на 10 травня: підтверджених діагнозів Covid-19 – 170 (активних), –повідомляє пресслужба мерії. В інфекційній лікарні перебувають 75 пацієнтів, з коронавірусом – 54, з підозрою – 20.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У 15232 українців підтверджений коронавірус, 3060 людей одужали

За даними ЦГЗ, станом на 9:00 10 травня, в Україні - 15232 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, із них 391 летальний, 3060 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 522 нові випадки.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Огорніть теплом і турботою свою матусю. Сьогодні – її день!

Всесвітній День матері святкують більш ніж у 50-ти країнах світу.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У нашій області - 703 хворих на коронавірус. Учора +1 по Кривому Рогу

Усі ми дуже стомилися від новин про коронавірус - щоденний негатив щільно увійшов у наше життя. Але від того хвороба нікуди не поділася й не щезла. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Берлін дякує. На Бранденбурзьких воротах висвітили слова вдячності українському народу

У столиці Німеччини провели акцію, присвячену 75-річчю визволення світу від нацизму. Пізно ввечері на знаменитих Бранденбурзьких воротах у центрі міста висвітили слова подяки різними мовами - в тому числі й українською.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Цей день у Кривому Розі буде хмарним. Без опадів. +8 +20 градусів.

Цей день у Кривому Розі буде хмарним. Без опадів. +8 +20 градусів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА