19 травня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 19.05.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Епідситуація в місті: жодного нового випадку за добу

За минулу добу в Кривому Розі і загалом в Дніпропетровській області не додалося жодного позитивного випадку COVID-19. 14 криворіжців отримали результати контрольних тестів, які свідчать про те, що хворобу подолано. Загалом у місті вже одужали 43 людини. На сьогодні з діагнозом коронавірусна інфекція продовжують лікування 152 мешканця. 12 з них - у важкому стані. Результати ПЛР по дев'яноста трьох підозрах ще чекають з Дніпра.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Брифінг у МОЗ: 22 травня Україна переходить на адаптивний карантин

В Україні вже вдруге кількість людей, що побороли коронавірус, за одну добу більша, ніж число нових випадків хвороби. Тож, як планують у МОЗ, з 22-го травня Україна переходить на режим адаптивного карантину. Він передбачає поетапне пом'якшення обмежень. Подбробиці — у сюжеті з ранкового брифінгу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зустріч волонтерів

Карантинні обмеження дедалі слабшають, утім масочний режим, як і необхідність самозахисту - залишиться з нами надовго. Найскладніше - людям похилого віку. Саме тому волонтери Фонду "Українська перспектива" подовжують приходити до них у гості. За майже 2 місяці роботи фондом Олександра Вілкула приватним коштом закуплено і роздано майже півмійльона різних засобів індивідуального захисту. Щодня тим, хто цього потребує, видається понад 3 тисячі захисних наборів. У координації з соцслужбами міста команда фонду допомогає соціально незахищеним жителям із закупівлею продуктів та ліків.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Весняний призов

Весняному призову - бути. Послаблення обмежень торкнулося роботи військкоматів. Про подоробиці призовної кампанії в Довгинцівському військовому комісаріаті дізнавався Антон Глущенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чоловік випав з вікна багатоповерхівки

Нещасний випадок чи спроба самогубства? Сьогодні вранці на мікрорайоні Гірницькому з 9-го поверху будинку впав 17-річний хлопець. Юнак дивом вижив, зараз він у лікарні. Деталі пригоди знає Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі правоохоронці припинили діяльність нарколабораторії

У Кривому Розі правоохоронці припинили діяльність нарколабораторії. Зловмисники налагодили виробництво прямо в гаражі. Як з'ясувалося, організатори злочинного бізнесу раніше вже затримувалися за збут заборонених речовин.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Врятували літню жінку на пожежі

На пожежі у Покровському районі сьогодні вранці врятували літню жінку. Завдяки швидкому реагуванню рятувальників її життю наразі нічого не загрожує. А от під'їзд будинку по вулиці Армавірській пошкоджений - вогнем було знищено дроти в електрощитовій з другого по п'ятий поверх.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Квітковий годинник змінює вбрання

Cьогодні міський квітковий годинник одягся у яскраве літнє вбрання. Понад двадцять тисяч квітів прикрасили циферблат найбільшого подібного годинника в Україні. Традиційне оформлення однієї з головних пам'яток Кривого Рогу присвятили Дню міста. Подробиці у сюжеті Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Аварійна покрівля

Дощі та відлига часто стають неабияким випробуванням для мешканців верхніх поверхів житлових будинків. Хто і за яких умов має оновлювати покрівлю, особливо якщо будинок доволі старий та давно потребує ремонту, - дізнавалися наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Водоканал: вода - за новим договором

Договори з Кривбасводоканалом мають бути укладені протягом 5 місяців з дня офіційного завершення карантину. Тож у споживачів є достатньо часу, щоб визначитися із моделлю договору. Угоди укладаються як для колективного, так і для індивідуального споживача.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Обережно, позитив: фонтани

Доторкнутися до літа та відчути початок сезону відпочинку. У місті запрацювали фонтани. Криворіжці, що вже скучили за прогулянками, можуть помилуватися водограями в різних районах міста. Про це - наш позитивний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суїцид чи нещасний випадок? Подробиці про 17-річного криворіжця, який випав з 9-го поверху

Сьогодні вранці з 9-го поверху будинку на Гірницькому випав 17-річний хлопець. Медики швидкої з тяжкими травмами ушпиталили його до 8-ї міськлікарні.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
К. Павлов: «Велика вода» для тернівчан - 25-метровий басейн ДЮСШ №7 після капітального ремонту готовий до відкриття

Костянтин Павлов провів робочу нараду щодо запуску після капремонту басейну в Тернівському районі. Тут уклали нові кахлі, відремонтували системи опалення, освітлення та вентиляції, встановили осушувачі повітря.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки