22 травня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 22.05.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Епідситуація в місті: жодного нового випадку COVID-19

За минулу добу в Кривому Розі не додалося жодного позитивного випадку COVID-19. За добу у криворіжців - 21 негативний результат контрольних тестів, які свідчать про те, що хворобу подолано. Загалом у місті вже одужали 78 людей. На сьогодні з діагнозом коронавірусна інфекція продовжують лікування 120 криворіжців. 11 з них - у важкому стані, однак жоден пацієнт не потребує підключення до апарату штучної вентиляції легень. Результати ПЛР по вісімдесят одній підозрі ще чекають з Дніпра.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Транспорт запрацював у звичному режимі

Другий етап виходу с карантину стартував. Сьогодні відновив свою роботу громадський транспорт. Їздити по місту тепер можна без зелених карток, однак за кількістю сидячих місць та в масках. Про повернення криворіжців до звичного режиму пересування – у сюжеті Яни Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Засіданням посткомісій розпочалась сесія міської ради

Сьогодні розпочалася чергова сесія міськради. Депутати працювали в постійних комісіях. Основні питання сесії - соціальна підтримка городян, поступовий вихід з карантину та підтримка медзакладів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знімають фільм про Кривий Ріг-туристичний

Сьогодні Кривий Ріг відвідали журналісти одного з українських телеканалів. На замовлення Мінрегіону та Ради Європи медійники знімають телепроєкт, присвячений розвитку промислового туризму у нашому місті. Детальніше про це та про особливості старту криворізького туристичного сезону розкаже Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З громадою на зв'язку: в місті реалізують проєкт "Смат Громада - Кривий Ріг"

Під головуванням мера міста відбулося друге засідання тимчасової робочої групи з підготовки е-платформи SMART ГРОМАДА-Кривий Ріг. Її реалізація відбувається за двома напрямками. Це-«Відкрита громада» та «Ефективна громада».  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомога від шахтарів : "Кривбасзалізрудком" передав інфекційній лікарні нове медичне обладнання

Біохімічний аналізатор, кисневі концентратори - новим медичним обладнанням сьогодні поповнилась міська інфекційна лікраня. Благодійну допомогу надав медикам Кривбасзалізрудком.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Повітря над селищем: екологи з'ясовують причину запилення селища Ілліча

Потерпають від пилу. Мешканці селища імені Ілліча скаржаться на нестерпні суховії з боку Миролюбівського хвостосховища. Чому пилить гідроспоруда - з'ясовували екологи, представники підприємства та громадськість.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нічна стрілянина: жінка поранила прокурора з вогнепальної зброї

Стрілянина у зачиненому ресторані — вчора увечері у Саксаганському районі жінка поранила чоловіка. Постраждалий — співробітник однієї з місцевих прокуратур. Наразі він - в реанімаційному відділі тисячки. Подробиці далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Врятувати Владислава: хлопцю, який вижив, впавши з 9-го поверху, необхідна допомога небайдужих

Хлопець, що впав позавчора з вікна 9-типоверхівки, зараз знаходиться у тяжкому стані. Його перевезли до обласної дитячої лікарні. Владислава підключили до апарату штучного дихання. Про стан потерпілого розповіли нашим журналістам рідні хлопця.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нова дорога: в місті ремонтують внутрішньоквартальні дороги

В місті триває ремонт доріг та впорядкування житлових кварталів. Поблизу 95-го кварталу ведеться заміна асфальтного покриття внутрішньоквартальних доріг.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжгаз заявляє: тариф на транспортування газу - збитковий

Криворіжгаз потерпає від збитків. Нові тарифи на блакитне паливо від Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, а також борги теплопостачальних підприємств за розподіл газу призвели до нестачі коштів. Газовики заявляють – підприємство не може стовідсотково проводити планові роботи. Детальніше – у сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Планета на карантині: Канада пом'якшує обмеження

Світ продовжує пристосовуватись до існування поряд із небезпечною хворобою OVID-19. Чимало українців карантин переживають за кордоном. Колишня ведуча і журналістка нашого телеканалу зараз мешкає в Канаді. З нею на зв’язку був Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки