25 травня 2020

Батьки та діти. Любов КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Бесіди про вічне"
Випуск № 70 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 25.05.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Епідситуація в місті: жодного нового випадку СOVID-19

Про епідситуацію в місті. Жодного нового підтвердженого випадку СOVID-19 у криворіжців цієї доби не надійшло. Зараз від Covid-19 по місту лікуються 106 хворих, 83 з них - амбулаторно. 10 пацієнтів інфекційної лікарні - у важкому стані, з них четверо - в реанімації. Ці хворі - кисневозалежні, але не потребують підключення до апарату штучної вентиляції легень. Одужало за час пандемії 92 криворіжця. З лабораторій Дніпра очікують результатів ПЛР по ста п'ятдесяти шести підозрах.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дитсадки запрацювали: чотири з половиною тисячі дошкільнят сьогодні пішли в садок після понад двомісячної перерви

Відсьогодні у Кривому Розі запрацювали дитячі садки та навчально-виховні комплекси. Відкрили двері для вихованців 157 закладів. Вже сьогодні вони прийняли більш ніж 4 з половиною тисячі дітей. Суворе дотримання санітарно-гігієнічних норм та рекомендацій МОЗ - в таких реаліях працюють дошкільні заклади. Олена Мухіна вранці бачила, як дитсадки зустрічають дітей після більш як двомісячної перерви.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сучасне обладнання для медиків: 11-та і 17-та лікарні отримали від благодійників апарати штучної вентиляції легень

Одинадцята та сімнадцята міськліарні отримали сьогодні два апарати штучної вентиляції легень. Про сучасне медичне обладнання подбав фонд Вадима Новинського. Поповнився і запас засобів індивідуального захисту для медиків.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вихідні у зведеннях міських оперативних служб

Вихідні у місті пройшли загалом спокійно, проте не без пригод. За суботу та неділю у Кривому Розі було ліквідовано чотири займання, три з них сталося через підпал сміття. А правоохоронці припинили роботу нелегального грального залу. Вихідні у зведеннях екстрених служб міста — у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Торгівля як стихія: поліція та нацгвардія проводять рейди в районі вокзалу "Кривий Ріг-Головний"

У Довгинцівському районі національна поліція разом з нацгвардійцями увесь травень проводить рейди. В центрі уваги - привокзальна площа і прилегла територія. В одному з рейдів брали участь наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомога малозабезпеченим сім'ям

Допомога малозабезпеченим сім'ям актуальна в будь-який час. Надто коли йдеться про втрату роботи під час карантину. Допомога призначається, якщо середньомісячний дохід малозабезпеченої сім'ї менше за прожитковий мінімум. Утім, у департаменті соцполітики зауважують: є низка пунктів, які унеможливлюють виплати таким родинам. У питаннях щодо нарахування допомоги радять звертатися до органів соцзахисту за місцем реєстрації або проживання.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знання у комфорті: встановлюють енергозберігаючі вікна у Тернівській гімназії

Знання - у комфорті. У Тернівській гімназії № 77 тривають роботи зі встановлення сучасних енергозеберігаючих вікон. Робочу нараду на об'єкті провів Костянтин Павлов. Реалізацію програми з підтримки криворізьких шкіл він продовжує не перший рік.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поки що в межах області: криворізький автовокзал відновив регулярні рейси

Відсьогодні відновили роботу автовокзал і всі автостанції Кривого Рогу. Поки що перевізники працюють на маршрутах Дніпропетровщини та приміського сполучення. Обов'язковими для пасажирів залишаються масочний режим і дистанціювання.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ефективні методи боротьби з пилом на криворізьких підприємствах

Боротьба з пилом важливий та головне – обов’язковий процес кожного ГЗК. Адже пилопридушення передбачене міською екологічною програмою, яку повинні виконувати усі промислові підприємства. Методів боротьби з пилом чимало. Які з них зарекомендували себе як найбільш ефективні? Дізнавалася наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Онлайн-сервіси Криворіжгазу

Дистанційна робота підприємства «Криворіжгаз» продовжується – допомога споживачам надається в режимі онлайн. Для забезпечення безперебійного газопостачання аварійна служба підприємства працює в цілодобовому режимі. Про роботу служб «Криворіжгазу» під час карантину – далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворожанка підкорила серце холостяка

Днями відбувся довгоочікуваний фінал романтичного реаліті-шоу «Холостяк». Головний герой 10-го сезону «неземний» холостяк – професійний пілот і власник льотної школи в Маямі – Макс Михайлюк. Протягом кількох місяців він шукав своє кохання і будував стосунки в телепроєкті. Боролися за серце одесита 25 учасниць. Серед них і криворізька гімнастка Даша. Дівчина з дитинства завойовувала високі спортивні звання. Тож у підсумку 12-го випуску перемогу і заповідну каблучку від Макса отримала саме вона.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки