03 червня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 03.06.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Епідситуація в місті: за добу в місті - один новий випадок Covid-19

Коротко - про епідситуацію в місті. За минулу добу обласна лабораторія підтвердила один новий випадок Covid-19 у Кривому Розі. Хвору госпіталізували до інфекційної лікарні. Загалом діагноз Covid-19 мають двадцять криворіжців. Троє пацієнтів інфекційної лікарні - мешканці П'ятихатського району. У важкому стані - 12 хворих, восьмеро з них - у реанімації. Вони кисневозалежні, однак не потребують підключення до апарату штучної вентиляції легенів. Ще три пацієнти одужали. Всього в Кривому Розі подолали вірус 186 людей.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Візочки для новонароджених: до Дня міста породіллям вручили подарунки

Криворізька традиція. Сьогодні у міському перинатальному центрі мамам, які народили малюків у День міста, 30-го травня, вручили дитячі візочки. З важливою подією в житті жінок привітав мер міста Юрій Вілкул.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Щеплення - за планом: карантин не відміняє вакцинації за календарем

Карантин триває. Утім, планові щеплення ніхто не відміняв. Лікарі наголошують, зупиняти вакцинацію навіть під час пандемії не можна. Адже від цього залежить колективний імунітет. Чи безпечно нині робити ін’єкції - дивіться в нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дистанційна освіта: батьки - проти переходу на навчання онлайн

Батьки школярів взялися відстоювати традиційні форми навчання. На сайті електронних петицій вимагають від Президента заборонити дистанційку в школах. Хто за онлайн-уроки, хто проти чи утримався - цікавилась Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Соціальне таксі: розширився перелік послуг для пільговиків

З початку року соціальне таксі понад чотириста разів виїжджало на виклики маломобільних криворіжців. За всі роки дії муніципального проєкту жоден з клієнтів не поскаржився на роботу екіпажів соціального транспорту. Таке таксі дуже затребуване, тому міський департамент соцполітики постійно розширює перелік послуг. А цьогоріч - буде поповнений і парк соціального таксі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Справа криворізького маніяка: розгляд у суді знову перенесено

Розгляд у суді так званої справи криворізького маньяка знову перенесено. У Жовтневому райсуді сьогодні мали допитати обвинувачуваного у вбивстві та зґвалтуванні жінок. Та його адвокат передав заяву, у якій той вказує на проблеми зі здоров'ям, які перешкоджають участі в допиті. Як повідомив прокурор у справі, процес відновлять за тиждень.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Збив жінку і дитину: учора ввечері сталася ДТП на вулиці Вадима Гурова

Збив жінку і дитину. Вчора у Металургійному районі на вулиці Вадима Гурова водій за кермом ВАЗа збив чотирирічного хлопчика і його маму. Після удару авто злетіло з дороги та врізалося в дерево. І жінка, і дитина - у лікарні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криваве самогубство: чоловік вкоротив собі віку, перерізавши горло ножем

У квартирі багатоповерхівки в Інгулецькому району знайшли тіло чоловіка. Поліцію викликали сусіди. Правоохоронці кваліфікують справу як самогубство.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Профтехосвіта на карантині: в навчально-виробничому центрі стартувала вступна кампанія

Криворізький навчально-виробничий центр вийшов з періоду посилених карантинних обмежень. Два з половиною місяці процес навчання тут проходив дистанційно. Нині за графіком - державна кваліфікаційна атестація та початок вступної кампанії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Майбутнє в єдності поколінь: відомого майстра гравюри відзначили нагородою

Відомий у місті, в Україні і в інших країнах криворіжець - майстер гравюри на склі Василь Пілка отримав нагороду громадської спілки «Координаційна рада «Кривий Ріг - рідне місто». Медаль «Майбутнє в єдності поколінь» - відзнака прагнення майстра зробити рідне місто відомим на увесь світ.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки