02 липня 2020

Криворізький прохідник став заслуженим працівником промисловості України

З нагоди Дня Конституції Президент України Володимир Зеленський присвоїв почесні звання видатним українцям. Серед них - прохіднИк шахти «Родіна» підприємства «Кривбасзалізрудком» Сергій ГоловАщенко. З Заслуженим працівником промисловості України

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дістатися моря автобусом

На Криворізькому автовокзалі більше місяця - зелене світло міжміським та міжобласним рейсам. У цю спекотну пору пасажири все частіше вирушають в морському напрямку. Таких автобусних маршрутів з Кривого Рогу не бракує. Про діючі рейси до моря та відновлення інших поїздок Україною з нашого міста

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
в Україні очікують аномальне підвищення температури

У ці вихідні в Україні прогнозують аномальну спеку, причина - антициклон, зазначають синоптики.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Три тижні без газу.

З 4 по 26 липня "Криворіжгаз" проводитиме масштабні ремонтні роботи. На цей період призупинять газопостачання мешканцям Центрально-Міського району та селища Вільне. Фахівці інформують - кожен із об'єктів підключатимуть до газу, щойно роботи на ньому будуть завершені. Обов'язково - за умови позитивних результатів пневматичного випробування системи. Наші журналісти поспілкувалися з газовиками.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ігор Шевадзуцький святкував четверту перемогу в профірингу

Швидка дебютна перемога в профі-боксі на Батьківщині. Трохи більше хвилини знадобилося криворізькому важковаговикові Ігорю Шевадзуцькому для перемоги над Ігорем Пилипенком на вечорі боксу в Києві. Подробиці чергової перемоги - в нашому ексклюзиві.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В Україні запрацювали кінотеатри

Відсьогодні в Україні поновили роботу після карантину кінотеатри. Поки - без голівудських новинок і з обов'язковим дотриманням соціальної дистанції. Чи багато криворіжців скучили за кіносеансами та смаком попкорну - дізнаєтеся з сюжету.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"ЦЕЙ ДЕНЬ" 2.07.20 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
День сюрпризів

Настрій - це індикатор життєвих успіхів. Психологи впевнені, брак позитивних моментів стає на заваді втіленню мрій і планів. А приємні сюрпризи додають сил і мотивації. Сьогодні, у всесвітній день сюрпризів, наші журналісти поспілкувалися з городянами про неочікувані моменти їхнього життя. Та дізналися від психологів, як навчитися робити сюрпризи так, аби вони були лише приємними.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Один новий підтверджений випадок COVID-19

У місті за останню добу - один новий випадок коронавірусної інфекції. Covid-19 лабораторно підтвердили у пацієнта, який раніше перебував в інфекційній лікарні. В цьому ж медзакладі одужав один пацієнт. Наразі у місті лікуються 14 пацієнтів. Вісім із них - мешканці Кривого Рогу. На самоізоляції нині 65 криворіжців. Підозр по місту – 39. За добу госпіталізовано із пневмонією та обстежено швидкими тестами десятьох людей.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі школяр із друзями розбещував сестер

Криворізькі поліцейські затримали трьох підлітків, яких підозрюють у розбещенні неповнолітніх. За попередньою інформацією, хлопці від 11-ти до 16 років пропонували маленьким дівчатам пограти "в дорослі ігри" та фільмували все на телефон.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День спортивного журналіста

Грамотно підійти до справи, написати легко і смачно, аби хоч на кілька хвилин заволодіти увагою прихильників спорту. А це значить - створити якісний матеріал. Як правило - з коліс. Так виглядає робочий день спортивного журналіста. Сьогодні вони відзначають професійне свято.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дорога як життєве кредо

Літо, сонце, спека. Час активного відпочинку, хоч і в умовах карантину, бере своє. Дорога – кращий варіант побути на самоті чи в колі друзів. У цьому переконані шанувальники керма. Любов до мотоциклів та мотоциклетного спорту об'єднує цілі сім'ї байкерів. І в Кривому Розі таких чимало. Про життєве кредо мотолюбителів і філософію дороги

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Липневий буревій у Кривому Розі: рік по тому

Друге липня - цю дату криворіжці пам'ятатимуть ще довго. Рівно рік тому містом прокотився руйнівний буревій. Стихія була небаченої сили. І відповідно - наслідків. Серйозної шкоди зазнали і інфрасруктура, і люди. Десятки тисяч криворіжців залишились без електропостачання, буря повалила і поламала три з половиною тисячі дерев. Більше тисячі житлових будинків стояли без дахів і з побитими балконами та вікнами. За підрахунками фахівців, липневий буревій завдав Кривому Рогу збитків на понад 65 мільйонів гривень. У ці дні криворіжці згадують минулорічну стихію.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки