03 липня 2020

"ЦЕЙ ДЕНЬ" 3.07.20 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Пожежа в 5ти поверхівці по вулиці Панаса Мирного.

Учора близько восьмої вечора горіла п’ятиповерхівка по вулиці Панаса Мирного в Інгулецькому районі. Зайнялося на четвертому поверсі, в однокімнатній квартирі. Пожежники, що прибули за викликом, врятували п’ятьох мешканців квартир четвертого та п’ятого поверхів - трьох жінок та двох чоловіків. Після первинного огляду медиками з'ясувалося: госпіталізація людям не знадобиться. Шкоди зазнали лише домашні речі на площі близько 40-ка квадратних метрів.

 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Побачила світ збірка робіт Володимира Думанського

Нещодавно вийшла друком книга, присвячена пам'яті криворізького письменника, краєзнавця і журналіста Володимира Думанського. Він прийшов у цей світ і завершив земний шлях саме в липні. До збірки під назвою "Творчість" увійшли публіцистичні нариси, оповідання, фотороботи і теплі спогади про автора його друзів. Власне з їхньої волі та з підтримкою небайдужих криворіжців вдалося здійснити задумане. НАклад збірки невеликий - близько сотні примірників. Усі - передадуть у бібліотеки міста.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
За добу - два нових підтверджених випадки COVID-19

Два нових випадки Covid-19 підтверджені в місті за минулу добу. Один пацієнт був контактний із хворим, другий – перебував на амбулаторному лікуванні. Його госпіталізували до інфекційної лікарні. У цьому медзакладі нині лікуються десятеро пацієнтів з коронавірусною інфекцією, 35 - з підозрою. У важкому стані - 4 пацієнти. Загалом з підтвердженим діагнозом Covid-19 – дев'ятеро криворіжців. Місцеві медики надають допомогу також шістьом хворим з інших районів нашої області.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Брифінг МОЗ

Попри високі показники одужуваності та найнижчий показник летальності в Європі, епідситуація в Україні залишається складною. Добова динаміка захворюваності на COVID-19 не знижується. На ранковому брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив: МОЗ активно відстежує, як у світі випробувують вакцини від коронавірусу, аби українці серед перших отримати можливість пройти щеплення.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В гаражі згоріли автівка і мопед

Цим ранком у місті горіли і транспортні засоби. Зайнялося в гаражі, що розташований в приватному секторі по вулиці Дунайській, у Центрально-Міському районі. На місце події прибули три відділення пожежників. Та вогонь вже знищив одну з автівок і мотоцикл. Постраждалих немає

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Системі безоплатної правової допомоги - 5 років

Вже п'ять років криворіжці мають змогу вирішити свої правові проблеми - у центрі безоплатної правової допомоги. Звертаються як з родинними, так і комунальними, виробничими питаннями. За цей час у центрі сформувалася команда досвідчених юристів. Як працює система надання такої допомоги.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зацвіла водяна лілія

Там, де квітнуть лілії. У парку Мершавцева розцвіла водна лілія. Знайома з казок рослина розпустилася вздовж берега біля човнової станції. Чимало відвідувачів парку зупиняються, аби сфотографувати чарівну квітку.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День Національної поліції України

4-го липня в Україні відзначають день Національної поліції. Сьогодні мер міста Юрій Вілкул привітав колектив Криворізького відділу поліції з професійним святом та вручив нагороди кращим.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вручення нагород "Майбутнє - в єдності поколінь.

Майбутнє - в єдності поколінь. Медалі з такою назвою сьогодні отримали близько тридцяти видатних криворіжців від громадської спілки «Координаційна рада «Кривий Ріг - рідне місто». Далі - докладніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Встановлення сучасних контейнерних систем

Зручно і цивілізовано. Так відгукуються про нові контейнерні майданчики мешканці дворів, де вже встановлені такі системи. Тим часом робота з капремонту і реконструкції місць для розташування контейнерних систем закритого типу в місті не зупиняється.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Конфлікт навколо створення Новопільської ОТГ

Конфлікт навколо створення Новопільської об'єднаної теритріальної громади - триває. В епіцентрі скандалу опинилися мешканці Радушного. Люди обурені тим, що їх проти власної волі хочуть приєднати до ОТГ із центром у Новопіллі. Сьогодні ініціативна група радушанців шукала правди в Криворізькій райдержадміністрації на зустрічі з представником області. Там побувала і наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У ДТП постраждав водій мопеда.

Вчора увечері на вулиці Купріна у Центрально-Міському районі сталася ДТП із постраждалим. Дорожнє полотно не поділили автомобіль "Хонда" і мотоцикл. Одному з водіїв внаслідок аварії знадобилася медична допомога.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Золоті ягоди: ціни на сезонні фрукти-ягоди цього літа б'ють рекорди

Ціни на сезонні фрукти і ягоди в Україні через несприятливі погодні умови цього літа значно вищі, аніж у сезоні-2019-ть. Найвідчутніше здорожчали полуниця, абрикос, черешня. Яблука - на ціновому піку. За кілограм правлять більше долара. Одначе попит на традиційну літню продукцію - невисокий. Доходи населення продовжують падати. За скільки купували фрукти на криворізькому ринку - готові розказати наші журналісти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки