15 липня 2020

Екватор літа: як захистити себе від агресивного сонця

Сьогодні - екватор літа, час відпусток у розпал спеки. Та мрії про море й ідеальну засмагу не завжди ведуть до очікуваного. Надмірні сонячні ванни можуть нашкодити шкірі, застерігають медики. І небезпека отримати опіки чатує не лише на пляжі. В спеку така неприємність може статися і в місті. Як подбати про захист шкіри від ультрафіолетового випромінювання - наші журналісти розпитували фахівців.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кубометри непотребу: куди тече сміття каналізаційними мережами

Центральна станція аерації Кривбасводоканалу щодня приймає понад 200 тисяч кубометрів каналізаційних стоків. Після фільтрації спеціалісти виділяють до трьох кубів нерозчиненого у воді сміття. Серветки, пластик, захисні маски - усе це приходить трубами. Натомість на очищення стічних вод від сміття підприємство вимушене відволікати додаткові фінансові та людські ресурси. Тему продовжить Валерій Кожухар.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ремонтують дорогу: на трасі Кривий Ріг - Кропивницький працює дорожня техніка

Траса Кропивницький - Кривий Ріг - Запоріжжя є дорогою державного значення. Її протяжність - більше сотні кілометрів. У цьому році дорогу обіцяють відремонтувати повністю. Друге дихання нададуть їй три підрядні організації. Ремонтні роботи вже розпочалися, а на деяких відрізках вже покладено перший шар нового асфальтобетонного покриття.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Для майбутніх чемпіонів: у 125-ій школі ремонтують спортзал/

Подарунок - для майбутніх чемпіонів. У місті триває оновлення спортивної інфраструктури шкіл. У спортзалі 125-ї школи саме зараз ідуть масштабні ремонтні роботи. Звідти - наш сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Примітна будівля: пам'ятки архітектури - в новому культурологічному проєкті

Пів сотні будівель історичного центру Кривого Рогу віднедавна мають вказівні таблички. Новий культурологічний проєкт започаткували в Центрально-Міському районі. Історики-краєзнавці компонували інформацію за кожним об'єктом. Проєкт - у дії, а його учасники сподіваються, що криворіжці не тільки більше знатимуть про минуле свого міста, а й берегтимуть автентичні пам'ятки місцевої архітектури.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сукно - в законі: гральний бізнес в Україні з наступного року легалізують

Сукно - в законі. Україна готується до легалізації азартних ігор. Вчора Верховна Рада прийняла відповідний законопроєкт. Підтримали його і криворізькі представники "Слуги народу". Хто виграє, а хто вкотре програє, - розбирався Антон Глущенко

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Брифінг МОЗ: Як працюватимуть школи в умовах епідемії

У МОЗ готують правила навчального процесу в школах у новому учбовому році. Йдеться про масочний режим, антисептики і температурний скринінг. На черговому брифінгу міністр охорони здоров’я висловив сподівання, що санітарні правила для шкіл будуть готові вже на наступному тижні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворожанка - у призерах: друге місце в чемпіонаті України з більярду.

Криворожанка Марія Пудовкіна - серед переможців чемпіонату України з більярду. Чемпіонка світу та бронзова призерка європейської першості поповнила скарбничку власних нагород і досягнень криворізького спорту цього вікенду. Подробиці розкаже Денис Пляц.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"ЦЕЙ ДЕНЬ" (15.07.20) КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Збирався продати 45 пакетиків канабісу - криворіжця закрили в СІЗО на 60 діб

8 липня в Інгулецькому районі правоохоронці затримали громадянина К. за підозрою у збуті наркотичних засобів, - інформує Криворізька місцева прокуратура №1.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
А серце - полум'яний мотор. У Кривому Розі прямо під час руху спалахнув Opel

Сьогодні по обіді на вул. Святогеоргіївська Металургійного району спалахнув автомобіль Opel, - поінформувала нас Світлана Чередниченко, фахівець із роботи зі ЗМІ 3-ї ДПРЧ.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Поліція Дніпропетровщини отримала нового керівника. Що про нього відомо?

Поліція Дніпропетровщини отримала нового керівника. Т.в.о. начальника ГУНП в Дніпропетровській області призначили полковника поліції Анатолія Щадила, - повідомляють у Нацполіції.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Небезпечний недогляд. У якому стані дворічна дівчинка, яка випала з балкону в Кривому Розі?

Позавчора у Металургійному районі трапився нещасний випадок – дворічна дитина випала з балкона другого поверху будинку на вул. Нахімова. Це вже четвертий такий інцидент упродовж останнього тижня і сьомий у місті від початку року.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Cталь - навколо нас, а ви не знали? Метінвест запустив оригінальний челендж

Уже цієї неділі Кривий Ріг, сталеве серце України, відзначатиме своє провідне, "містоутворювальне свято" - День гірника і металурга.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки