21 липня 2020

Трансформація мономіст: співробітництво міста з німецькими партнерами в пілотному проєкті

Сьогодні до Кривого Рогу прибула делегація з Федеративної Республіки Німеччина. Очолив її генеральний консул Штефан Кайль. Наше місто разом з німецькими партнерами впроваджуватиме пілотний проєкт з економічної трансформації Кривого Рогу в найближчі десять років. Деталі - у сюжеті.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Восени - місцеві вибори: діючий мер - лідер соціологічних рейтингів у Кривому Розі

Соціологічні рейтинги - передвісники виборів. Нагадаємо, парламент офіційно затвердив дату місцевих виборів-2020. Вони пройдуть 25 жовтня. Одне з найбільш авторитетних рейтингових агентств України дослідило електоральні настрої у Кривому Розі. Хто з імовріних кандидатів є безумовним лідером, які політичні партії мають шанси пройти у міську раду?

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Від Слуги народу: у партії назвали потенційного кандидата у мери

Очільник партії "Слуга народу" високо оцінює шанси нардепа Юрія Корявченкова на місцевих виборах у Кривому Розі. Таку думку Олександр Корнієнко висловив під час пресконференції сьогодні. І відповідно - непрямо підтвердив, що партія збирається висунути Корявченкова - актора Юзика з "Кварталу", кандидатом у мери Кривого Рогу.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на переході: авто швидкої допомоги збило дитину

Сьогодні у Центрально-Міському районі на пішохідному переході автомобіль швидкої допомоги збив дитину. Хлопчика із травмами госпіталізували.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мікроавтобус збив жінку: постраждала - у тисячці

Ще одна аварія на переході. Сьогодні вранці в Металургійному районі водій за кермом мікроавтобуса збив жінку-пішохода на зебрі. З тілесними ушкодженнями її доставили до другої міськлікарні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відповідальність за кермом: чи спрацюють штрафи за нетверезе керування?

Керувати транспортом під впливом оковитої чи зілля стане дорожче. У Верховній Раді прийняли законопроєкт про п'яне водіння. Він посилює відповідальність за кермування напідпитку, але не робить її кримінальною. Питання, що на слуху, досліджував Денис Пляц.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Винесли вирок: суд поставив крапку в справі криворізького рикші

Сьогодні у Жовтневому райсуді завершилось слухання справи так званого криворізького рикші Олександра МихалЕвича. Вирок - винесено. Нагадаємо, інцидент, що два роки розбирався у суді, трапився у липні 2018-го неподалік зупинки «173-й квартал». Із залу суду – наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідситуація в місті: зареєстровані чотири нові випадки Covid-19

У Кривому Розі зафіксували чотири нові випадки інфікування Covid-19. Як повідомили у міськздраві, троє пацієнтів вже перебували з підозрою в інфекційній лікарні, ще один пацієнт - із числа контактних осіб. Він лікувався амбулаторно. Загалом у місті від коронавірусу лікуються 20 пацієнтів, із них 5 – мешканці сільських районів. Виписаний з інфекційки ще один пацієнт. Всього подолали вірус 233 людини. За час карантину в місті зробили понад 42 тисячі швидких тестів та більше як 13 з половиною тисяч досліджень методом ІФА.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нові - замість зношених: капітальний ремонт водоводу триває

Ремонт стратегічно важливого для міста об'єкта. Підприємство "Кривбасводоканал" продовжує заміну зношених ділянок Піонерського водоводу. Як проходять роботи - бачили наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Історія нескореного: перемоги ветерана АТО у спорті і в коханні

Приклад мужності та вміння жити наповну. Це не порожні слова для молодої родини Стуженків. Василь - ветеран АТО. Після тяжкого поранення шансів на повноцінне життя не давали навіть лікарі. Та він сам не розпрощався з оптимізмом. Чоловік не лише вижив, а й став чемпіоном у спорті. А нещодавно - святкував перемогу в особистому житті. Історія нескореного - в сюжеті Ірини Павленко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Встановити імена не вдасться: пошуковці виявили сліди мародерів під час розкопок

На полях біля Недайводи завершила роботу пошукова експедиція "Визволення Кривбасу 2020". За 5 днів пошуковці з семи міст віднайшли рештки дев'ятьох бійців Червоної Армії та трьох солдатів вермахту. Втім, виявили - братські могили спаплюжені мародерами. І це, кажуть пошуковці, зводить до нуля вірогідність ідентифікації. В експедиції брала участь і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Медузи на Карачунах: на місцевому водосховищі виявили дрібних медуз

Медузи у криворізькій водоймі. Тиждень тому на Карачунівському водосховищі місцеві мешканці виявили дрібних медуз. Як переважно морські мешканці опинилися у прісноводній річці - дізнавалась наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"ЦЕЙ ДЕНЬ" (21.07.20) КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ

Сторінки