27 липня 2020

Епідситуація в місті: за вихідні зареєстровано 6 нових випадків

За вихідні у місті зареєстрували 6 нових випадків Covid. 4 пацієнти вже перебували в інфекційній лікарні з підозрою, тепер продовжать там лікування. Двоє обстежені як контактні, вони на самоізоляції. Один пацієнт одужав. Загалом у місті з діагнозом Covid-19 лікуються 37 пацієнтів, з них 5 – мешканці сільських районів. Підозр на коронавірус – 75. Показник охоплення тестами в Кривому Розі залишається високим і складає 440 з половиною на 100 тисяч населення при нормі щонайменше 24 дослідження на сто тисяч мешканців.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"103" - за євростандартами: МОЗ планує запровадити в Україні еталонну екстрену меддопомогу

Еталонна екстрена. Сьогодні на брифінгу міністра охорони здоров'я йшлося про реформування екстреної медичної допомоги в Україні. У цьому напрямку системи охорони здоров’я працює 40 тисяч медпрацівників. Яких змін очікувати медперсоналу швидкої - дивіться у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Поповнення у рядах Нацгвардії: у криворізькій бригаді склали присягу 179 новобранців

179 новобранців поповнили ряди Нацгвардії у Кривому Розі. На урочистій церемонії складання присяги військовослужбовцями 21-ї окремої бригади охорони громадського порядку імені Петра Калнишевського побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У підтримку "рикші": у Кривому Розі активісти вийшли на акцію в підтримку засудженого земляка

Не згодні з вироком криворізькому "рикші". У вихідні на акцію протесту вийшли активісти з вимогою переглянути покарання для Олександра Михалевича.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Викрав, прив'язав та катував: поліція затримала підозрюваного

Знущання над людиною на прив’язі в собачому ошийнику. Таке повідомлення отримало Покровське відділення поліції 24 липня. Потерпілого виявили оперативно - у квартирі за вказаною адресою знайшли чоловіка 27 років з численними тілесними ушкодженнями. Там же був і його 31-річний знайомий. Як виявилось, зловмисник викрав чоловіка від власного будинку, дві доби тримав його на прив’язі та катував, вимагаючи гроші. Також відібрав ключі від квартири, куди згодом навідався та викрав цінні речі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Різанина у гаражі: конфлікт між двома приятелями закінчився вбивством

Жорстока різанина у гаражі. В суботу конфлікт між двома приятелями закінчився вбивством. Жертві 81 рік. Деталі - у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Небезпечне місце: криворіжець потонув, рятуючи онуку

55-річний криворіжець, рятуючи онучку, став жертвою виру біля Гданцівської дамби. Трагедія сталася ввечері 26 липня. Чоловік, не роздумуючи, кинувся на порятунок дитини, яка опинилася у воді, і потонув сам.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Горіли два будинки: рятувальники ліквідували пожежу в приватному секторі

Вчора близько 7-ої вечора у Довгинцівському районі зайнявся приватний будинок. Коли на вулицю Бетховена прибули рятувальники - полум'я вже перекинулось на розташований поруч дім по вулиці Говерлівській. Вогнеборцям знадобилася допомога. В результаті загоряння погасили, та дві родини через пожежу залишились без даху над головою.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
к Позбутися амброзії: в районах організовують спільні рейди.

Міське управління екології посилило контроль над очищенням від амброзії територій промислових підприємств, земель загального користування та приватного сектора. Знищити карантинні рослини до цвітіння - означає не допустити утворення пилку і насіння. А значить - попередити завоювання амброзією нових територій. Таке переконання в організаторів спільного рейду, що пройшов сьогодні в Металургійному районі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Найвищий бал: випускник 127-ої гімназії отримав 200 балів на ЗНО з історії

Найвищий бал. Випускник 127-ої гімназії склав ЗНО з історії України на найвищий бал. Загалом у місті за результатами ЗНО-2020 - четверо двохсотбальників. Про складові успіху відмінника з Інгульця розпитувала Олена Мухіна

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вечірній скеледром: криворізькі екстремали підкорили висоту на Червоному мосту під світлом софітів

Cкелелазіння під світлом софітів. Такий екстремальний вид відпочинку став доступним для криворіжців. Вечірній скеледром Балки Північної Червоної днями підкорився більше як сотні любителів висоти. Як це виглядає - дивіться в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мисливство як творчість КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
"ЦЕЙ ДЕНЬ" (27.07.20) КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Трагічний випадок. Криворіжець потонув, рятуючи онуку

26 липня о 17:30 на лінію 101 надійшов виклик. Очевидці повідомили, що в районі Гданцівської греблі, по вулиці Тихій, потонув чоловік. На несанкціонованому пляжі відпочивала сім’я: бабуся, дідусь та 9-річна онучка. Дівчинка не впоралась з бурхливою течією,  почала борсатись і кликати на допомогу. Дідусь, не роздумуючи, кинувся до дитини, та вже скоро допомога знадобилась і йому.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки