28 липня 2020

Заблукав і впав у воду: медикам не вдалося врятувати дитину

Трагедія на воді сталася сьогодні в Центрально-Міському районі. Вдень у приватному секторі на вулиці Машинобудівників зник трирічний хлопчик.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідситуація: підтвердили коронавірус у двох мешканців Криворізького району

За минулу добу коронавірус підтвердили ще у двох мешканців Криворізького району - пацієнтів міської інфекційної лікарні. В цьому закладі нині з Covid - 28 пацієнтів, п'ятеро хворих - у важкому стані. До апаратів ШВЛ вони не підключені. Загалом у місті лікуються 39 пацієнтів з Covid, сім із них – не криворіжці. За весь період пандемії одужали від хвороби 238 людей. Число смертей, спричинених ковід, змінилося на 11 - в одному випадку після дослідження діагноз коронавірус виключили. 82 криворіжці очікують результатів ПЛР тестувань.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Новітнє обладнання: 7-ма лікарня отримала чотири апарати ШВЛ

За час роботи міського штабу з подолання Covid-19 криворізькі лікарні отримали 40 апаратів штучної вентиляції легенів. Сьогодні життєвоважливе устаткування передали до медзакладів Тернівського району. Із сьомої міськлікарні - репортаж Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Для порятунку життів: два нові апарати ШВЛ передали 8-ій лікарні

Сьогодні ж два апарати ШВЛ були передані восьмій міськлікарні. Як відзначив керівник цього закладу, для медиків важлива впевненість у тому, що вони забезпечені технічно. А значить - мають більше можливостей для порятунку життя своїх пацієнтів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Комфортні та екологічні: на міські маршрути вийшли 7 нових тролейбусів

Сьогодні на маршрути міста вийшли сім нових сучасних тролейбусів. Екологічно чистий муніципальний транспорт - пріоритет для промислового Кривого Рогу. Саме цей вид пасажирських перевезень місто розвиває спільно з Європейським банком реконструкції та розвитку. За цим проєктом Кривий Ріг уже отримав 43 з 54 тролейбусів. На решту машин очікують вже до кінця літа. Проїхалась ранковим містом у новому тролейбусі і наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
За крок до сенсації: дніпровські археологи припускають, що знайшли могилу Олександра Поля

За крок до сенсації - дніпровські археологи. Вже два місяці вони ведуть розкопки у Севастопольському парку Дніпра. У планах - розчищення фундаменту колишньої Свято-Лазарівської церкви. Є підстави вважати, що поряд із церковною спорудою був похований Олександр Поль. Стверджувати це достеменно зарано, та розгадка вже близько. Бути дотичними до історичного відкриття поталанило і нашій знімальній групі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Реконструкція басейну: в розпалі - ремонт внутрішніх приміщень

У Кривому Розі продовжується реконструкція п'ятдесятиметрового басейну ДЮСШ №1. Змагальна локація для плавців майже повністю готова. В розпалі - роботи з ремонту внутрішніх приміщень. Як сьогодні виглядає басейн - дивіться в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Запрацюють не скрізь: у МОЗ анонсували відновлення роботи дитячих таборів.

Про нестабільну епідситуацію в Україні, і про те, чи можливе в таких умовах відкриття дитячих таборів - йшлося сьогодні на брифінгу у МОЗ. Деталі - дивіться в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дозвілля - онлайн: палаци культури в період карантину освоїли віддалений формат

Карантин став нелегким випробуванням для представників культурної сфери. Та у Кривому Розі жоден заклад культури не зупинився на паузу. Не скорочені й робочі місця. Як і освітянам, працівникам культури довелося освоїти новий, онлайн-формат концертів, занять та репетицій.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"ЦЕЙ ДЕНЬ" (28.07.20) КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Літо в банці: у криворізьких господинь - гарячий час консервації

Нині проситься під кришку, а взимку - ще й як смакує. В розпал сезону консервації криворізькі господині зазирають до нотатників з рецептами чи до інтернету в пошуках смакових інновацій. Які запаси готують криворожанки на зимовий стіл та які мають творчі інтерпретації літа у банці - цікавилась Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Єднаймося, браття! Байкери привезли до Кривого Рогу синьо-жовтий прапор

Козаки й козачки на залізних конях завітали сьогодні до Кривого Рогу з синьо-жовтим національним стягом.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Реанімували близько 1,5 години, але безрезультатно. У Кривому Розі втопився 3-річний хлопчик

Сьогодні в Центрально-Міському районі сталася трагедія - втопився 3-річний малюк.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Ще 7 рогатих - на лініях. Нові розклади руху криворізьких тролейбусних маршрутів №3 та 23

Як ми писали, сьогодні 7 нових рогатих машин розпочали роботу на трьох найдовших маршрутах міста - №№23, 3 та 10. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки