31 липня 2020

Епідситуація: в місті 6 нових випадків коронавірусу

За минулу добу зареєстрували 6 нових випадків коронавірусу. Чотири пацієнти вже перебували в інфекційній лікарні, там і продовжують лікування. Ще двоє – повернулись до Кривого Рогу з Чорногорії. Така оперативна інформація міського штабу. На жаль, у місті ще один летальний випадок. Померла 73-річна жінка з діагнозом Covid на фоні важкої хронічної патології, гостре порушення мозкового кровообігу. Її було підключено до апарату ШВЛ, але врятувати пацієнтку не вдалося. Зараз в інфекційній лікарні 43 пацієнти зі встановленим діагнозом коронавірус, 12 - з підозрою.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Громадський бюджет-2021:в місті пройшов тренінг для авторів соціальних проєктів

У Кривому Розі пройшов тренінг для Авторів соціальних проектів "Громадський бюджет 2021". Новий міський конкурс стартує вже на початку наступного тижня. З урахуванням досвіду минулорічних конкурсів та пропозицій активних криворіжців - до цьогорічного Громадського бюджету внесли зміни. Що передбачає новий конкурс - майбутнім учасникам розповів мер міста Юрій Вілкул.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Безпечне місто: у Кривому Розі впроваджують сучасну систему відеоспостереження

У Кривому Розі сьогодні з робочим візитом побував голова Дніпропетровської облдержадміністрації. Олександр Бондаренко разом з мером міста взяв участь у нараді щодо забезпечення правопорядку у місті. Одне з основних питань - впровадження в Кривому Розі системи відеоспостереження.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Високі відзнаки: видатні криворіжці отримали відзнаки Президента та уряду

Сьогодні видатні криворіжці отримали високі відзнаки президента та уряду. Почесну місію нагородження виконав очільник Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З повагою до воїнів: близько 70-ти родин ветеранів АТО і ООС отримають житло в цьому році

На Дніпропетровщині нарешті запрацювала обласна програма підтримки ветеранів АТО та учасників бойових дій на Сході країни, а також родин загиблих бійців. Такою новиною поділився з криворіжцями губернатор. Програма "З повагою до воїнів" передбачає придбання житла для ветеранів АТО і ООС. Гроші на перші квартири для родин криворізьких військовослужбовців вже спрямовані до нашого міста, - повідомив Олександр Бондаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Небо - нескореним: учасники команди "Ігор Нескорених" під Дніпром стрибали з парашутом

Реабілітація небом. Вчора на аеродромі села Майське учасники обласної команди Ігор Нескорених підкорювали небо. Стрибки із парашутом здійснювали переважно колишні військові, які пройшли війну і отримали поранення. Яскраві польоти ветеранів з висоти більш ніж чотири кілометри бачив Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В'їхав у дерево: у ДТП через приступ за кермом постраждав водій

Не впорався з керуванням через приступ епілепсії. ДТП сталася сьогодні вранці у Тернівському районі по вулиці Сергія Колачевського. 39-тирічний водій автомобіля Джилі з’їхав з дороги у сквер.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відходи - на користь: в місті побільшає спеціальних блоків для сортування сміття

Роздільне збирання відходів – шлях до покращення екологічної ситуації в місті. Близько сорока криворізьких закладів освіти вже сортують побутове сміття. Для цього встановлено 47 спеціальних ємностей - блоків для збору скла, пластику, паперу, металу. А вже до кінця цього року їх у місті буде 220. Кошти на таке придбання виділили з міського фонду охорони навколишнього природного середовища.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дев'яносто три: бій за Україну: криворіжцям презентували воєнно-документальну стрічку

Про війну - від тих, хто воював. Криворіжцям показали фільм "Дев'яносто три: бій за Україну". Це - друга частина воєнно-документальної стрічки про історію боїв 93-ї бригади на околицях Донецького аеропорту. Презентували фільм криворізьким глядачам його творці. Запросили авторів стрічки до Кривого Рогу представники Координаційного центру допомоги воїнам АТО та їхнім родинам.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"ЦЕЙ ДЕНЬ" (31.07.20) КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Приємне охолодження: у парку імені Мершавцева запрацювала рамка з розприскувачем води

У парку імені Федора Мершавцева - приємна літня новація. Відвідувачі з цікавістю випробовують на собі рамку-охолоджувач. Усі бажаючі можуть скористатися нею безкоштовно.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі "дев'ятка" після зіткнення з Ford перевернулася на бік

Сьогодні близько 16.00 на вул. Дніпровське шосе, 42, неподалік КЗШ №9, сталася аварія.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Висів на шворці. У Кривому Розі врятували 35-річного самогубцю

Учора ввечері поліцейські отримали повідомлення про спробу самогубства на мікрорайоні 5-й Зарічний, - інформує пресслужба патрульної поліції.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Чи буде ще 6 вихідних? Президент хоче надати державного статусу релігійним святам

Президент Зеленський сьогодні привітав мусульман України та всього світу зі святом Курбан-Байрам.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Давно не катався? 38-річний криворіжець викрав з під’їзду триколісний велосипед

30-го липня у Покровському районі з під’їзду будинку викрали дитячий триколісний велосипед, - інформує Криворізький відділ поліції.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки