12 серпня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 12.08.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Епідситуація

Від важкої хронічної хвороби помер ще один пацієнт з Covid-19. 74-річний чоловік був доставлений до інфекційної лікарні з тяжкою хронічною патологією. Одразу були зроблені тести, ПЛР показав позитивний результат. Таким чином, з початку пандемії у місті зареєстровано вже 16 смертей. З лабораторно підтвердженим діагнозом Covid-19 у Кривому Розі лікуються 64 пацієнти, з них четверо - мешканці інших районів області. 5 хворих зараз в реанімації у важкому стані. Одужали ще 10-ро людей.

 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
На швидкості - в дерево: у Тернівському районі в ДТП загинули водій та пасажир

На вулиці Сергія Колачевського вчора сталася ДТП зі смертельним наслідком. Загинули двоє чоловіків - водій та пасажир іномарки. 49-річний чоловік не впорався з керуванням, автомобіль врізався в електричну опору, а потім в дерево. Тіла загиблих з машини діставали рятувальники. Особу пасажира встановлюють правоохоронці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У ДТП загинула 72-річна водійка мопеда

І ще одна дорожньо-транспортна пригода, що забрала життя. 8-го серпня на вулиці Старовокзальній загинула 72-річна жінка. Вона керувала мопедом, який на одному з перехресть зіткнувся з вантажним автомобілем. Поліція наразі шукає свідків ДТП.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Головна водна арена міста

У Палаці водних видів спорту ДЮСШ №1 завершується капітальний ремонт. Якість робіт перевірив мер міста. Як зараз виглядає спортивна арена, бачили і наші журналісти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Смарт-громада

Кривий Ріг смарт-сіті 2020. Стартап електронних сервісів для криворіжців відсьогодні запрацював в тестовому режимі. Мета проєкту - створити єдиний центр для звернень мешканців міста з будь якого питання. Ініціатори кажуть: так криворіжці зможуть особисто впливати на розвиток міста. Детальніше - в нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тервиборчком розпочав роботу

Склали присягу та ознайомилися з правами й обов'язками. Сьогодні відбулося перше засідання криворізького тервиборчкому. Члени комісії розпочали роботу з розгляду організаційних питань. Наступна зустріч - у п'ятницю.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фальшиві банкіри: у Кривому Розі «накрили» п’ять шахрайських call-центрів

Півсотні системних блоків, 4 десятки ноутбуків, 20 мобільних телефонів й більше тисячі сім-карт – такий арсенал технічних приладів для незаконного збагачення використовували 5 офісів на території Кривого Рогу. Наразі їх діяльність припинена. Чим саме займалися шахраї, дізнавалася наша знімальна група.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Історія медалі

Скільки солдатів Радянської Армії зникли безвісти під час Другої світової війни - питання, відкрите й досі. Поодинокі звістки про них надходять всі повоєнні роки, і так триватиме ще не одне десятиліття. Днями про ще одного героя дізналися і в селі Прядівка Царичанського району завдяки пошуковцям з різних країн. На фінальному етапі підключилися і криворіжці. Вони передали рідним бійця Івана Скиби медаль "За бойові заслуги", пробиту кулею біля серця. Розвідник не дожив до перемоги 11 днів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вінні Пух на сцені "Академії руху"

Театр "Академія руху" повертається на сцену. Вже цієї суботи шанувальникам мистецтва покажуть стару добру казку "Вінні Пух". На репетиції були наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Школярський паспорт на щодень

Не лише оцінки прикрашають школяра, а і його щоденник. Адже саме цей документ часто-густо ховають від батьків, ним хизуються і ним же передають меседжі зі шкільного життя. Нині марафон "Скупитися до школи" - у самому розпалі. Щоденнику в канцелярському нон-стопі - чільне місце. Герої нашого сюжету - сумлінні учні. Та бодай один пікантний запис і щоденнику має, певно, кожен із нас. Сюжет Ірини Павленко поверне вас у шкільні роки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Купуєш квитки на потяг заздалегідь - знижка, перед виїздом - здорожчання, - Укрзалізниця

Тепер українці, які звикли заздалегідь планувати свої подорожі, зможуть вигідно купувати квитки на швидкісні поїзди Інтерсіті+. Можна буде отримати знижку до 40%, а от за кілька діб до відправлення квитки, навпаки, дорожчатимуть, - Укрзалізниця.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Я торгую кавунами, а тобі - 14 тис. щомісяця. У Кривому Розі підприємець намагався підкупити поліціянта

Азербайджанський підприємець без дозволу продавав у Кривому Розі кавуни. "Баштаннику", якого викрили, загрожував штраф, натомість він вирішив запропонувати хабара заступнику начальника Криворізького відділу поліції, - повідомляє Військова прокуратура Південного регіону.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Сьогодні тестували проєкт «Кривий Ріг смарт-сіті 2020». Як він працюватиме?

Електронна платформа з 11 сервісів розпочала роботу в тестовому режимі. В діджитал-проєкті «Кривий Ріг смарт-сіті 2020» задіяні всі служби - від виконкомів та райрад до комунальних підприємств та інших установ. Сьогодні відбулася нарада, на якій мер міста, як ініціатор проєкту, анонсував початок тестової експлуатації. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки