14 серпня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 14.08.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Епідситуація в місті: плюс 5 нових підтверджених випадків

Нова доба - новий антирекорд в Україні. Понад тисячу сімсот нових випадків інфікування. А в Кривому Розі - стабільні плюс 5 підтверджених випадків. Загалом 62 криворіжця і четверо жителів інших районів області лікуються від коронавірусу у нашому місті. Шестеро пацієнтів - у тяжкому стані. Рівень охоплення тестуванням у місті високий - майже 500 досліджень на сто тисяч населення при нормі 24.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Картка криворіжця - кожному городянину

Карта криворіжця - кожному городянину. Центр електронних платежів розпочав видачу карток для всіх категорій жителів. Сьогодні документ криворіжця вручили першим замовникам. Які зручні сервіси отримають мешканці міста та як оформити картку криворіжця - дивіться в нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Триває видача карток криворіжця для пільгових категорій мешканців міста

Тим часом видача карток криворіжця для пільгових категорій мешканців триває. Оформлення заяв на виготовлення карток здійснюється департаментом соцполітики в центрі Віза, а також районними управліннями праці та соцзахисту населення. Місто вже отримало 26 тисяч карток для пільговиків. Та в умовах карантину забрати їх можна тільки за персональним запрошенням.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Квартири для переселенців: в гуртожитку на Інгульці ремонтують квартири для потреб внутрішньо-переміщених осіб

Житло для переселенців. Сьогодні на Інгульці відбулась передача будівельного майданчика для початку капітального ремонту гуртожитку. За рік тут будуть створені умови для життя внутрішньо-переміщених осіб, які мешкають у Кривому Розі. Житло для переселенців - результат співпраці між містом та Українським фондом соціальних інвестицій.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
105 років Євдокії Федорівни

105-те літо. Свій ювілей відсвяткувала сьогодні саксаганка Євдокія Федорівна Швець. У чому таємниця її довголіття - дізнавалася Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Допомога дачникам

Врятувати врожай і без втрат закінчити дачний сезон – з таким наболілим звернулись до мерії представники садівничого товариства «Вишневий» Покровського району. Вже котрий місяць городина на дачних ділянках гине через відсутність води. Проблема у тому, що «Кривбаспромводопостачання» не наповнює місцевий канал. Попри те, що це підприємство не комунальне, а державне, мер Кривого Рогу взявся допомогти людям. Сьогодні пообіді процес водопостачання було відновлено.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відповідальний бізнес

Співпраця бізнесу та влади, допомога вразливим верствам населення. Сьогодні мер міста провів зустріч із суб'єктами господарювання, які реалізовують важливі соціальні проекти. Далі - докладніше.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Солодке свято на календарі: традиції Медового Спасу

Серпень – літо на десерт. За календарем 14-те серпня – Медовий Спас, або Маковія. Українці кажуть: «Перший Спас – це проводи літа». А й справді, обжинки справили, мед качають востаннє. А вночі вже вчуваються в садах перші кроки вересня. Які ласощі готують на свято "меду та смаку", про "маковійчики" і те, як скреативити цей серпневий букет, - в сюжеті Ірини Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ярмарок меду

На медового Спаса в місті відкрився традиційний ярмарок. Свою продукцію у парку "Саксаганський" представляють криворізькі пасічники. Ігор Кононенко бачив, як проходив перший день ярмарку.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
А давайте розгребемо! Криворіжців кличуть очистити засмічений Жовтневий кар’єр

29 серпня у місті пройде черговий еко-вікенд. Цього разу очищатимуть прилеглу територію Жовтневого (Октябрського) гранітного кар'єру.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Володимир Зеленський закликає нардепів зібратись, щоб підвищити людям мінімалку

Володимир Зеленський закликав нардепів зібратись на позачергове засідання 25 серпня, щоб розглянути законопроєкт про підвищення мінімальної зарплати. В офісі президента кажуть – це перший етап з трьох запланованих. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Криворізький «Гірник» поступився прем’єр-ліговій «Олександрії» у товариському матчі

12 серпня в Олександрії відбувся товариський футбольний матч. На полі зустрілись «Олександрія», яка грає у прем’єр-лізі України, та криворізький «Гірник». Наші футболісти поступилися з рахунком 3-1, - повідомляє пресслужба криворізького клубу.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Відпочили в прохолоді? З понеділка у Кривий Ріг повернеться спека

Серпень дав українцям трохи перепочити, прийдешні субота та неділя ще потішать нас прохолодою, а от з понеділка температура знову поповзе вгору, - кажуть синоптики.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки