03 вересня 2020

Збили дитину: на пішохідному переході авто наїхало на 11-річного хлопчика

Сьогодні увечері на пішохідному переході біля тисячки іномарка збила дитину. Водій летів на червоне світло. На місці ДТП була наша Юлія Вєтряк.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зцілення миром КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 03.09.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Подробиці ДТП на "тисячці" у Кривому Розі. Дитина жива, водій викликав адвоката

Як ми писали, близько двадцятої години поблизу тисячки сталась аварія, в якій постраждала 11-річна дитина. Наші журналісти з місця події передають, що хлопчик живий. Його доставили до лікарні та направили на рентген для встановлення ступеня тяжкості травм.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Епідситуація в місті: за добу - 19 нових випадків інфікування коронавірусом

19 нових випадків інфікування коронавірусом. Такі оперативні дані міського штабу за минулу добу. 12 нових хворих - пацієнти інфекційної лікарні, семеро обстежені як контактні особи, вони - на самоізоляції. Одужало ще 11 чоловік. На сьогодні з діагнозом Covid-19 у Кривому Розі лікуються сто пацієнтів. Шестеро з них - мешканці інших районів. 10 хворих - в реанімації.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Неспокійна ніч: фахівці обстежили п'ятиповерхівку на вулиці Сірка

Події цієї ночі змусили похвилюватися жителів п'ятиповерхівки по вулиці Івана Сірка. Пізно увечері люди почули підозрілий тріск у під'їзді. Побоюючись, що дім завалиться - повиходили на вулицю. За викликом оперативно виїхали спецслужби. Прибули на місце й представники мерії. Після обстеження будинку мешканці повернулися до квартир. Наша знімальна група була на місці нічної пригоди. Репортаж Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Проєкт є, роботи будуть: зустріч з мешканцями проблемного будинку

Сьогодні вдень з жителями цього будинку зустрілись представники мерії, компанії-управителя, проєктанти та фахівці підприємств газо-водопостачання. Говорили про перспективи вирішення проблеми руйнування будівлі. Вікторія Добровольська знає, які рішення вже прийняті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нова якість тепла для Гданцівки: в котельні на Шимановського завершуються роботи із реконструкції

Нова якість теплопостачання для житломасиву Гданцівка. В Центрально-Міському районі завершують реконструкцію котельні по вулиці Шимановського. Нове насосне обладнання, що працюватиме вже у цьому опалювальному сезоні, дозволить отримати не тільки тепловий, а й значний економічний ефект, запевняють фахівці. На об'єкті реконструкції побувала наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Убивство в гуртожитку: за підозрою у злочині затримали співмешканця загиблої жінки

Сьогодні вдень тіло жінки знайшли сусіди в кімнаті гуртожитку по вулиці Доватора. За підозрою у вбивстві вже затримали співмешканця загиблої.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Протест під землею: нічна зміна гірників шахти «Октябрська» відмовилась підніматися на поверхню

Протест на шахті «Октябрська». Сьогодні нічна зміна гірників відмовилась підніматися на поверхню. Робітники залишились на глибині у понад кілометр, аби достукатись до свого керівництва. Чого вимагають шахтарі - дізнавався Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виробництво сировини на криворізьких комбінатах

Роль залізорудної сировини в структурі експорту України дедалі зменшується. Експерти констатують: за останні п'ять років скоротилися і виробництво, і валютні показники. На криворізьких підприємствах ситуація різниться. Північному комбінату вдалося втримати обсяги виробництва концентрату, а Південний ГЗК навіть збільшив показники. Єдиний із криворізьких комбінатів - Центральний ГЗК за п'ять років допустив значне зниження рівня виробництва концентрату - на 30 відсотків.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зелений - не до лиця: бізнесмен Павло Сухоцький відмовився балотуватися в кандидати від "Слуги народу"

Несподівана заява. Сьогодні один із відомих у місті представників партії "Слуга народу", бізнесмен Павло Сухоцький, який активно представляв інтереси президентської команди, відмовився від участі у місцевих виборах під прапорами "слуг". Пояснив: на знак протесту проти кадрової політики партії і висування кандидатом на посаду мера Кривого Рогу залежної від олігархів людини - гендиректора Центрального комбінату Дмитра Шевчика. Після новини мережа рясніє емоційними коментарями. Чимало прихильників слуг вважають вибір Президента на користь представника олігархів зрадою.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У неділю в Україні - День підприємця: мер міста зустрівся з представниками малого і середнього бізнесу

Цієї неділі в Україні - День підприємця. Представники малого та середнього бізнесу відіграють дедалі вагомішу роль у формуванні бюджету та загалом у розвитку економіки Кривого Рогу. Це відзначив сьогодні на урочистому прийомі мер міста. Юрій Вілкул нагородив кращих представників бізнесу у різних номінаціях конкурсу-рейтингу серед суб'єктів господарювання.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки