07 вересня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 07.09.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 07.09.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Про це говорить Україна: стали відомі деталі резонансної ДТП, в якій постраждала дитина

Резонансна ДТП. Стало відоме ім'я водія, який минулого четверга на зебрі збив дитину. За кермом Фольцвагена був Марк Шевчик - син претендента на посаду мера Кривого Рогу від Слуги народу Дмитра Шевчика. Новина облетіла усі медіа країни. Зараз постраждалий хлопчик перебуває в дніпропетровській клініці. За здоров'я дитини борються лікарі, а сама справа - на досудовому розслідуванні.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Протестні вихідні: гірники КЗРК продовжують акцію за свої права

П'яту добу триває протест гірників Криворізького залізорудного комбінату. До шахтарів "Октябрської", які досі перебувають під землею, приєднались колеги з інших шахт. З п'ятниці щодня вони проводять акції протесту біля адміністрації КЗРК. Люди невдоволені політикою нового менеджменту, рівнем зарплати і відсутністю належних умов праці. Іван Проводов поспілкувався з протестувальниками.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Мітинг біля Козака Рога: гірники автоколоною приїхали за підтримкою до мерії

Нагадаємо, власники Криворізького залізорудного комбінату - Група Приват Ігоря Коломойського і компанія Метінвест. Їм належить по п'ятдесят відсотків акцій і відповідно - прибутків підприємства. Досі ніхто із власників публічно не оголосив свою позицію. Сьогодні вранці шахтарі прибули автоколоною до мерії. На зустріч з протестувальниками вийшов міський голова. Юрій Вілкул заявив - підтримує вимоги гірників. Міський голова скликає позачергову сесію міськради на 8 вересня. Пленарне засідання відбудеться о 13-ій годині в сесійному залі міськради.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Костянтин Павлов підтримав акцію шахтарів

Як стало відомо сьогодні, протест колег підтримали гірники шахти Родіна - відмовились підніматися на поверхню 84 гірники. Робітники відпрацювали ранкову і денну зміни. Протестну акцію шахтарів підтримав голова міської організації "Опозиційна платформа - За життя" Костянтин Павлов. Два роки тому нардеп Костянтин Павлов домігся виділення шахтарям двохсот двадцяти мільйонів гривень заборгованості з зарплати. Тоді борги перевищували 600 мільйонів. Разом з колегами по парламенту вимагав прийняття законопроєкту, у якому були прописані адекватні механізми виплат шахтарям.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Акція підприємців за відміну законодавчих нововведень

До мітингу шахтарів КЗРК сьогодні долучились і підприємці. Їхні головні вимоги - до Кабміну та Верховної Ради. За тиждень представники підприємницької спільности міста планують вирушити до столиці з вимогою відставки голови податкового комітету та скасування законів, які суттєво погіршують умови ведення бізнесу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Контакт-центр стартував: відсьогодні розпочав роботу е-сервіс для роботи з заявками громадян

Контакт-центр Кривий Ріг сьогодні розпочав свою роботу. Смарт-проєкт, ініційований міським головою, пройшов бета тестування і вже готовий приймати звернення від мешканців. Відтепер криворіжці можуть звернутися зі своєю проблемою або з пропозицією за коротким номером. Перші звернення до контакт-центру прийняв особисто мер міста. З відкриття центру - репортаж Олени Мухіної.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідситуація в місті: плюс 11 нових випадків COVID

11 нових випадків COVID-19 підтверджені по місту за минулу добу. Про це повідомляє оперативний штаб. Загалом зараз лікуються 108 криворіжців, 40 з них - амбулаторно. Медики повідомляють про ще один летальний випадок. Помер чоловік віком за вісімдесят років, мав важкі супутні патології, серцево-судинні захворювання. З початку пандемії коронавірус забрав уже 24 життя.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Встановлюють особу: у річці Саксагань рибалка знайшов тіло чоловіка

У суботу ввечері у річці Саксагань в Тернівському районі рибалка виявив тіло чоловіка. Одразу ж викликав поліцію, а ті - рятувальників. Правоохоронці встановлюють особу загиблого та обставини події.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Масово гине риба: у другому ставку в Металургійному районі - мор риби

Масову загибель риби на другому ставку в Металургійному районі зафіксували в ці вихідні. Сьогодні зранку до водойми виїхали міські та районні екологи, рибоохоронний патруль, рятувальники на воді, представники держекоінспекції, Держпродспоживслужби та Кривбасводоканалу. Деталі - в нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП: три аварії сталися в місті за вихідні

Три дорожньо-транспортні пригоди сталися у місті за вихідні. 5-го вересня у Саксаганському районі дорогу не поділили вантажівка та Фольксваген. Від зіткнення постраждав водій легкового авто. З забоями та саднами його госпіталізували. Зі схожими травмами наступного дня бригада екстреної меддопомоги доправила до лікарні пасажирку КІА. Зіткнення двох легковиків сталося в Довгницівському районі. А у Тернівському - автомобіль збив велосипедистку.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Урочистості в Тернівському районі: нагороди депутатам райради до 100-річчя міської ради

Восьме вересня 1920 року - офіційна дата заснування Криворізької міської ради. Урочистості з нагоди 100-річного ювілею міськради відбулись у Тернівському районі. З Палацу культури "Північний", де проходила церемонія нагородження представників районного депутатського корпусу - репортаж наших журналістів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стартував виборчий процес: у Кривому Розі діятимуть сім виборчих округів

5-го вересня в Україні офіційно стартувала виборча кампанія. В цей день міська територіальна виборча комісія провела чергове засідання. Вирішували питання створення та формування територіальних виборчих округів, внесення грошової застави. Саме сьогодні, за календарем виборів - день оголошення банківських реквізитів для внесення грошової застави кандидатів. Тему продовжить Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки