11 вересня 2020

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 11.09.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Нічна пожежа на полігоні: вогонь розгулявся на площі майже у квадратний кілометр

Масштабна пожежа спалахнула вчора проти ночі в районі техбази, на території міського сміттєзвалища. Вогонь розповсюдився майже на квадратний кілометр. Рятувальники з допомогою комунальної техніки стали на відсіч вогню. В епіцентрі нічної події побував Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Денна варта на полігоні: відкритого вогню немає, але загроза повторного займання залишалась протягом дня

Сьогодні вдень на полігоні - димова завіса. Відкритого вогню немає, але загроза повторного займання залишалась. Увесь день вантажівки продовжували засипати породою гори побутових відходів. Мешканці прилеглих мікрорайонів з тривогою згадують неспокійну ніч. І як повідомили надвечір рятувальники, о 18-ій 10 пожежа на звалищі була ліквідована.    

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Протест триває: другий тиждень гірники КЗРК під землею і на поверхні відстоюють свої інтереси

У Кривому Розі дев'ятий день триває протест гірників. Вимоги незмінні - дотримання колективного договору, покращення умов праці, повернення пільгового стажу за першим та другим списками, припинення порушень під час атестації та належна зарплата. Обіцянку менеджменту Кривбасзалізрудкому підвищити її на 10-25 відсотків гірники називають знущанням над усім колективом підприємства. Про настрої 9-го протестного дня - репортаж Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривбас вимагає виконати вимоги шахтарів: відкрите звернення до Президента України

Кривбас вимагає виконати вимоги шахтарів. З відкритим зверненням до Президента сьогодні виступив член криворізького виконкому Костянтин Павлов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тіло у водосховищі: особу загиблої жінки встановили

На Кресівському водосховищі вчора увечері виявили тіло жінки у воді. Що призвело до загибелі - встановлюють правоохоронці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Відзнаки депутатам: до 100-річного ювілею міськради вручили нагороди у Довгинцівському районі

З нагоди сторічного ювілею міськради урочиста подія відбулась сьогодні в Довгинцівському районі. Депутати райради отримали відзнаки за досягнення у різних сферах діяльності.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Не за сезоном, а за погодою: у Криворізькому ботанічному саду вдруге за рік зацвіли магнолії

У Криворізькому ботанічному саду вдруге за рік квітують магнолії. Дерева розквітли не за cезоном. Це явище замилувало відвідувачів та збентежило науковців. Рослини зайве витрачають сили на цвітіння, - пояснюють фахівці. Утім, запрошують городян для унікальних осінніх фотосетів на фоні весняних дерев. Це вже зробила і наша Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Творча осінь: таємниці особистості - концепція нового творчого сезону на телеканалі Рудана

У новий сезон - з новими можливостями. В ефірі "Рудани" в новому творчому сезоні будуть як ключові телепроєкти, перевірені часом та прихильністю глядачів, так і нові програми. Осіння концепція нашого телеканалу – таємниці особистості. Що дивитися на Рудані – далі у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Встановили особу криворожанки, тіло якої дістали сьогодні з води на КРЕСі

Як ми писали, сьогодні на Кресівському водосховищі виявили потопельницю. Тіло діставали на відстані 20 метрів від берега. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Народний депутат Дмитро Шпенов повідомив, що отримав позитивний тест на Covid-19

Народний депутат Дмитро Шпенов повідомив у соцмережі, що отримав позитивний тест на Covid-19.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Обпік руки та ледь не задихнувся. Криворізькі вогнеборці врятували 52-річного чоловіка

Сьогодні обідньої пори на вулиці Світлогірській Саксаганського району спалахнула пожежа у квартирі на 1-му поверсі двоповерхівки, - повідомляє обласна ДСНС.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Ну треба ж помитись. У Кривому Розі двоє злодіїв залізли в чужі квартири і викрали мобільний і бойлер

У Кривому Розі поліцейські затримали двох крадіїв - чоловіки залізли до помешкань, викрали мобільний телефон та побутову техніку власників, - інформує КВП.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки